Van külömbség igen :) próbáld ki mind kettőt és rájössz
Van külömbség igen :) próbáld ki mind kettőt és rájössz
Annyit, hogy ne felejtsd otthon ap*nztárcádat, törölközőt meg tusfürdőt adnak neked.
Szép napot! :)
Egy nagy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Kicsit ciki, de még soha nem voltam hirdetős csajszinál, és szeretnék egy-két tanácsot kérni. Hogyan kell egy ilyen helyen megjelenni? Olvastam pl. itt a fórumban, hogy sokszor az emberkék felkészületlenül jelennek meg, ez pontosan mit takar?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv; Kiscsákó :)
ui.: egyébként valószínűleg esetemben az történt, hogy befutott egy "váratlan" páciens és azzal volt elfoglalva napsugár. ezért vette fel más a telót már a kapuban és ezért nem ő nyitott ajtót. de azért az durva, hogy egy totál más nő adja ki magát napsugárnak. ettől függetlenül elképzelhető, hogy ő maga nem is tudott (bár nehezen hihető) erről a kis malőrről. normális esetben a kapuban nem kellett volna felvegye senki a telefont és akkor azonnal tovább állok.
ezek azért aggasztó dolgok számomra és bőven elég, hogy elkerüljem azt a lakást.
Tisztelt Hirdetőnk!
Belső üzenetben válaszoltunk
Szia!
Akkor neked szerencséd volt, ezek szerint nálam a szervezésen csúszott el a dolog, de ez egy olyan (negatív) élmény volt, hogy egyszer s mindenkorra elment a kedvem tőle. Egyébként meg tavaly karácsony előtt megtaláltam aki nekem a legszimpatikusabb és azóta nem is voltam másnál. Most tervezem, hogy elmegyek hozzá megint :) Nevet nem mondok mert így is potenciális menedzser akárki aki egy picit is túlértékel egy lányt...
ui.: a privát üzenet nincs moderálva :)
Köszönöm! Mindenképp megírom majd.
sziasztok nem tudja valaki ducika most kivel van egy helyen? nála már voltam többször is de most szeretnék valami változatosságot
Sziaszok!
Jázminról vagy Melisszáról van valakinek valami tapasztalata? Vagy kit érdemes meglátogatni szekszárdo? Köszi az infót előre is
Pont :)
A tökéből szoktak :) Én még nem kóstoltam.
HOI !
Végigolvastam a hozzászólásod és mivel gyakorlatilag eddig mindig mindenben nagyjából egy húron pendültünk a hölgyet feketelistára raktam. Volt pár név a tarsolyomban így nem estem kértségbe, elkezdtem hát az egyeztetéseket. Sajnos - nem sajnos senki nem tudott fogadni akkor amikor én szerettem volna, így gondoltam hát csak teszek egy próbát Napsugár-nál, legfeljebb én is fogom majd a nyúlcipőt.
Felhívtam hát. A telefonban kedves és korrekt tájékoztatás. Mit ad isten még rá is ér. A tájékoztatás nem lepett meg, mert arról te is azt mondtad amit tapasztaltam. Első királyunk útja felé vettem az irányt. A ház előtt telefon - bebocsátás. Ajtónyitás .( Na most vagy szaladás, vagy behatolás:)
Kérlek szépen a legnagyobb meglepetésemre a képeken látható hölgy ( leány ) nyitott ajtót, mosolyogva, puszival.
Ebben a pillanatban éreztem úgy, hogy jól döntöttem. Az átlagos panelkecó tiszta, rendezett, fürdő tiszta, több féle tusfürdő adott. A hölgy mint a képeken, aranyos, kedves kis fruska, csacsogós - mindenen nevetős. Cickó szilikon. Abszólut barátnő feeling kivéve az, hogy gyakorlatilag - már a zuhanyzás is- vegyvédelmiben :) A fr*nciska kicsit rövidke, az eksön jó, nyögdécselések jó helyen, pakolható minden pozícióban. Nem hiszem, hogy ***moderálva***..ennyire azért már kiismerem a lányokat. Félidő***moderálva***, ami hellyel-közzel megállja a helyét a látvány miatt. A látvány teljességéhez hozzá kell fűznöm, hogy az orra akkora, hogy egy 100-as cigit simán meggyújt a zuhany alatt:) Ellenben ez nem zavaró, sőt akár sexepil is lehet. Összeségében jó tapasztalatokkal távoztam, biztos, hogy megyek még hozzá. Ajánlott kategória a részemről.
Köszöntem a figyelmet, remélem segítettem!
Jó napot mindenkinek!
Előző hozzászólásomban leírtam, Helénával és Lottival töltött rövidke idő alatt szerzett tapasztalatomat. /rövid beszámoló volt, mi van ha kivesézem az elejétöl a végéig?/ Nos már ez reklámnak számított valakinek!
Csak érteném már meg végre, hogy mire való ez a fórum?! Nem arra hogy segítsük férfitársainkat hogy ne fussanak Gyulába, vagy mozdonyszőke rosszakarókba?!
***mofderálva***
Szóval igenis Lotti és Heléna : ERÖSSEN AJÁNLOTT!
Hajrá férfitársak!
Ez nem titok,hogy nauszi és niki viszi a várost mindkét lány más egyéniség és másért jó top 1. megosztva! 2.cicus és ági szintugy megosztva 3.betti és zsófi.4.diva 5.alina van egy két új csillag is, de ők még messze vannak a régi jó megbizható lányoktól és ezek nem a külső alapján vannak itélve hanem amit nyujtanak és amit már némelyikük letett az évek alatt az asztalra nem hiába köz kedvencek.sorolhatnék listát még egy két lányról,de nem akarok senkit megbántani és a velük történt kellemetlenséget felhozni, mert nem ,csak kellemes élmények vannak .remélem segit ez a kis sorrend persze lehet másnak más a véleménye ,de azt ugy tenye ,hogy már járt mindegyiknél szinte üdv
Kyle!!--Akit keresel valószínű hogy most Linda25--Itt a vidékilányon metalálod!!!
Nézd meg Ginát, de aztán írd ám meg milyen volt!
Hali korábban kérdeztem hogy a régen Tina néven hírdető lányról tud e valaki valamit. Mert nagyon kellemes élményem volt vele és meglátogatnám még szivesen, Stellával volt együtt(nem Stella (19)). Privátban is megfelel az info ha nem akarjátok nyilvánosan.
Maya18! Mióta megjelentél a fórumon, minden nap megnézem, hátha megjelenik a hirdetésed. Már nagyon várom. Egy régi vendéged.
Zsófi (18) kapcsolatban kinek van tapasztalata?
Sziasztok! Krisztáról ki mit tud? Mik a tapasztalatok ? ?