Beszámoló (Cony Shadow)
Ifjú hercegként már egy ideje keresem a megfelelő Hófehérkét széles e határban. Nem először fordult elő, hogy feltűnt egy bestiálisan vonzó mostoha... most is így jártam. Amikor a vidéki igric először énekelte meg Cony érett bájait már tudtam, hogy Hófehérke a törpék közt marad ezúttal. Postagalambjaink útján felvettük a kapcsolatot, egyeztettük a randevút. A Vén Betonbirodalom egyik tornyában várt reám. A majorság és a torony nem a legfényesebb uradalom, de az ifjonti hév hajtott. A kis toronyszoba rendezett, pont megfelel a magafajta kóbor lovagok ízlésének, na de nem a Szép Várak Kódex szerkesztője vagyok... Társalkodónőknek és zsandároknak nyomát sem láttam, Az igric leírása alapján nem ért csalódás, bár nem Cony az első mostoha, akit megkörnyékezek, tehát sejtettem mire számítsak. Tapasztalt bestia. Száját a férfinép hergelésére és kielégítésére is jól használja, annak ellenére, hogy a külön jutalomért kérhető mélyrehatóbb orális szerelmet nem kértem. Hosszú karmai és ujjai is mindig a megfelelő helyre tévednek. Elégedettem terültem el a párnák közt. Ha sok ilyen mostoha van, nem tudom mikor találok egy kedvemre való Hófehérkét...