Mé'?? Ezek különbbek?
Mé'?? Ezek különbbek?
Egy Űber kezdö félénknek kit ajánlanátok?Nem szeretnék járkálást ill figyelö szemeket!
És mi van a kakastojással? :D
kicsi laura állitolag nagyon jo türelmes és rendes!(barátom szerint)én nem voltam még nála de minnél elöbb meglátogatom mert sok jot olvastam rola!sziasztok
Annáról érdeklődnék,ha valaki tud róla élményt megosztani,hogy milyen,azt megköszönöm :)
A kérdés: Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? :)
Itt arra gondolok, akik szórakoznak, bunkók, közönségesek...
Sokakat ez idegesít, jogosan. Az meg, hogy ennek a viselkedésnek mi lesz a vége,
előre kisakkozható...
Amúgy tök igazad van mindenben.
Eddig azt hittem, hogy csak rám pikkelsz, mikor a fórumozók véleményét kérdeztem Rólad. A telefon az telefon. a fórum egy webes, nem valós idejű társalgás, eszmecsere, üzenetküldés. A hozzászólónak biztos van telefonja, de Ó is kiváncsi kuncsaftjaid véleményére. Miért baj ez? Ennyire nem kell "inkoknitózni".
Sziasztok! :) Tudna valaki a belvárosból csajszit ajánlani nekem?
szia Terier !!
Én válaszolok minden emailra napi egyszer nézem ,és eddigi bejövöben válaszoltam aszem,szóval ha nem tettem akkor elnézésed kérem igérem fogok !!Pux
Lomhaságom miatt lemaradtam a hozzászólásodról, pedig adok a véleményedre! Ezért ha úgy gondolod, felvilágosíthatnál egy lámpa segítségével :)
Ja de milyenek :) az a nagydarab szöke ??
Az 52-esen áll annyi,hogy több mint őz a szántásban!
Össze tud állítani valaki nekem egy top 5öt kecskeméti lányoknál? köszönném!!
De,igen,az vagyok.Ugye nem probléma?Olyan jó lenne,ha valaki valami infót akarna,az mondjuk választaná az egyszerű megoldást,a telefont.Ugyanis bármit meg lehet ezen keresztül tudni három perc alatt.
poposzexre - lola23 édes hármasra Anita és Iza páros! Amugy a Mandy-t és a Tiffany-t is lehet bele vonni édes hármasba ;-)
hova tűntek a lányok valaki tudja ,
Szia
A Kriszti-Reni párost melegen tudom ajánlani. Teljesen kifacsartak, és tényleg élvezik. Még fogok menni hozzájuk.
Hát.. Holnap szeretném meglátogatni Lottit.. remélem nem jön közbe semmi... de ha mégis, akkor következő hétvégére csúszik az egész. Remélem nem kell addig várnom.
Kedves Kinga!
Az e-mailemre mikor válaszolsz?
Jé, egy értelmes lány. Ez a legjobb reklám. :P