És milyen a modora??? Erre korábban volt panasz. Változott pozitív irányba??Mit tapasztaltál?
És milyen a modora??? Erre korábban volt panasz. Változott pozitív irányba??Mit tapasztaltál?
Mobilrol netezek,eze'rt nem tudok e'kezetet irni. ;)
Szia a Szexi csoki garantáltan egyeül rendel ezért kezeskedem
Kedves Lányok!
Lehetne róla szó hogy emailben, egymás közt beszélitek meg problémáitokat! Ne rontsátok el ezt a fórumot is mint a "piroslampan". Igaz ott már fórum sincs!
Ez a fórum nem erről kellene, hogy szóljon, hanem arról, hogy mi makktársak osszunk meg egymással véleményeket!
Nekem egyikötökkel sincs bajom igaz még nem is jártam még nálatok!
Légyszi a veszekedést máshol csináljátok!
köszi!
Hello
Nem tud valaki Komáromban vagy Komárnoban kontaktot lányokra akikhez el lehetne menni
"Asse tudja mi a neve?" Ma Attila nap van. A haverom Attila úgy berúgott,hogy mondom neki - Bammeg!Azt se tudod,hogy hun vagy?
Melyik országból írsz?
Reszben egyetertek veled,fustos,de jo,ha van egy-ket kapaszkodo,mikor azon filozunk,melyik holgyet keressuk fel,ha tarsasagra vagyunk.
Szoval csak annyit akartam,h voltam Helenanal,megbizhato leany! ;)
Hogy mire való a fórum?Lehet csak én látom így.Meg mindenki magából indul ki,de szerintem ez a fajta buli ami itt megy az nem arról szól,hogy neked pl jó legyen.Egy se jókedvében kamatyol veled.Az biztos,hogy a nők 99% azért szereti a f...szt,de ha nem kéne nem lenne hivatásos.Arról nem is beszélve mekkora buli ez más bácsiknak,vagy manapság egyre több néninek.Azért a mi országunkban ezt is sokkal lightosabb formában csinálják.Előfordul azért nálunk is,hogy egy csajt úgy kezelnek,mint az állátvásárban a malacokat,de azért ritka.
Meg lehet ez is csak az én nézetem,de abban mi a jó,hogy biztatok másokat,hogy menjetek és d..gjátok azt akit én is.
Sziasztok!!
Nekem Pénteken Stella19 volt a választottam!!!
A Kedvességével,odaadó hozzáállásával levett a lábamról!!
Jah és szerintem csodaszép is........ Köszönök Neki mindent!!!! ;)
Legalábbis falra hányt borsó.
Nálam már csak a No gomb működik, ha olyan hív. Ennyi.
Senkit sem lehet megváltoztatni, magának kell rájönnie, hogy rossz úton jár! :)
Sose odatalál, ahova szánjuk. Ez van, de fő az optimizmus. :)
Amúgy a másik oldalról is kéne néhány hsz, de az se odatalálna, ergo felesleges.
Ma 3x annyi hal van a piacon, mint tavaly, a vásárlók meg kevesebben, tehát
a jobb fajta halat veszi a jómódú, a satnyábbat a szegény, a legszegényebb meg csak nézi és jó esetben
szagolja. :D
Sziasztok! Tatabányán korrekt helyet keresek. Ha valaki tud annak előre is köszönöm a segítségét! További szép napot! :)
Szia,
van egy bölcs mondás (több is:)), de nem írom le, lehet, ismered.
Itt én bizony csak olvastam, egyre kevesebbet írok (talán még az ellenség is észrevette).
Azért volt, ami megmosolyogtatott, nem Te írtad. A látogatók feljönnek a chatre és mesélnek
nekem is, csak én nem írom ide, mert nekem mesélte. "Felhívtam X.Y. hölgyet..."
Nem tőlem, de megy a hír, sokszor hazugság, sokszor igazság, biztos rólam is, csak engem
nem érdekel. Az erőlködés viszont, ha nekem átjön, másnak is, úgy ahogy a lejáratás is,
még ha általánosítva és nem nevesítve, akkor is. Erről ennyit, a többin meg mosoly :)
Arcra milyenek? A'rban mennyire vannak elszállva fiatalságukkal?
A féltékeny konkurencia máris modira küldött egy két szavas hirdetői kommentet.
Ez igen :)
Emiatt gondolom, hogy a közösségi rész fel fog futni, itt már szinte nem lehet semmiről se beszélni, akármit ír az ember valaki beleköt vagy moderáltatni akarja...
Na végre beindulunk újra...:)
Ezek után van egy tippem ki lehet a "kedvenc" :)
:) puszi neked!!!
Valóban, Heléna és Lotti is hús-vér lányok, és együtt rendelnek... Én Szép Helénánál jártam, a képeken Ő látható, csinos, vékony, picit szende lányka, formás cickókkal. Kedves, intelligens, értelmes, versenyképes hölgy, úgyhogy bátran lehet látogani ;)