Sziasztok!
Twitteren sok fiatal csaj hirdet kép videó megosztas mellett találkozó lehetőségét is.
Viszont előre utalás után csak.
Próbálta már valaki?
Köszi
Sziasztok!
Twitteren sok fiatal csaj hirdet kép videó megosztas mellett találkozó lehetőségét is.
Viszont előre utalás után csak.
Próbálta már valaki?
Köszi
Nándi · Őstag · Te már csak tudod! :D
Előttem már minden leírtak, tényleg ügyes és korrekt csaj, sose volt vele gondom. Hozzá járok amikor Cindy nincs a városban
Hát ő franciába elég gyengusz már ne haragudj, éppen elégséges, ráadásul eksön közbe fogja a gumit, ez elég tréé....de a cicik valóban 10/10esek.
Alexan · Újonc · Jól megérdemelt pihenését tölti.
Tisztelt Outsider!Egyetértek!Sokan hirdetik a vibert,de csak hívni lehet üzenetet küldeni nem!Ezek a nők mind kamu!Átverés lehúzás!Igen más a gyakorlat és más amit hazudnak!Undorítónak tartom ezeket a hazug csalókat mert csalók is!
Egyébként már Nikolett néven más számon hirdet a volt Bogi most éppen és elfelejti kiírni,hogy roma is látszik a képeken csak azt hiszi mindenki hülye!
Utalni?Semmiképp!Az ilyenek mind csalók bűnözök!!!El sem lehetne érni utána egyiket sem!Tudnák mesélni bőven bírósági ügyem volt és van egy hasonló pillangó miatt!
Sziasztok!
A Grétirol tud valaki valamit?
Nagyon eltunt?
Üdv!
Nem tudja valaki hogy a Dobozi lakótelep környékén dolgoznak lányok?
Pöröly · Újonc · Ha a fej nem számít akkor jó. Test jó. Hozzáállás nagyon jó. Tudás, igyekszik. Zsetonban kiváló.
Cincinátusz · Újonc · Helló. Jamina ebben a tökéletes választás.
Akkor mit keresel ezen az oldalon?😅
Mivel barátnőmmel vagyok, de gyere el nézz meg minket Kedves!!!!!!
Semmi köze nem volt a masszázshoz maradjunk annyiban , ilyen masszőrt bármelyik Nyiregyházi szórakozó helyen találsz, sőt még lehet jobbat .
Szevasz! Nagyon korrekt a csaj,amit vállal,azt teljesíti is! Jópárszor voltam már nála,és soha nem okozott csalódást.Ne tévesszen meg az első benyomás,ha nyitsz nála ajtót...
Léna masszázsról tud valaki valamit?! Visszavonult vagy bepalizott?
Sziasztok!
Vivi (20), Nikol (19) barátnőkkel
van valakinek tapasztalata?
Airgeneral · Újonc · Sziasztok!
Ambróziával kapcsolatban megoszaná velem valaki a tapasztalatait?
Máshoz kell menni. Nem egyszerű ezen a kjörnyéken jó szolgáltatót találni, de előre nem szabad utalni senkinek-