Sziasztok!
Az apróhirdető Szandrával van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Az apróhirdető Szandrával van valakinek tapasztalata?
Szerintem jobb az ilyen hirdetővel óvatosnak lenni. . A mai nap is belefutottam egy ilyen hirdetöbe. Ha a felét számlára utálom csak akkor mind cîmet ,vagy ha házhoz megy csak abban esetben küldhető a cím. Lassan a lányok lába között kártyaólvasó lesz.
Nándi · Őstag · Utóbb megemlítet két hirdetés közzé kiteendő az egyenlőség jel! Aki nem hiszi járjon utána! :D
Tettél e valamit a becserkészés érdekében?
Sziasztok!
Kamilla(32)
Volt nála valaki?
Szívesen fogadom az infót privátba.
Köszi szépen!
Engem is érdekelne a Brigitta :-)
Hello, can anyone recommend any good girl? Also i would like to meet gipsy girl :)
thanks
Gork · Újonc · Sziasztok! Réka65-ről valami infó?
Sziasztok!
Van még Győrben olyan lány, akinél a mélytorok tényleg mélytorok, nem csak plusz rózsárt 2 centivel jobban veszi be? Mostanában rendszeresen ebbe szaladok bele, vagy hogy nem fog menni. Ha még esetleg bírná a kényszerfranciát is, az maga lenne a csoda.
Kellemes napot mindenkinek. Brigitta 55 ről tud e valaki valamilyen információt? Megköszönném .
Tud esetleg valaki csajt aki jól is néz ki és vállal 2 srácot egyszerre ?
Petya_001 · Tag · Pont őt? 😁
Helló, Tina 34? Mi a tapasztalat, képek alapján jó lenne pedig. Köszi
Kösz az infót, kár érte.
Olyan messzire kerüljétek amennyire csak lehet. Full pénzkidobás. A képek kb tükrözik a valóságot, bár arcra fullra le van pukkanva. Drogos a csaj, nem beszámítható és a feltüntetett dolgok 80% T nem vállalja.
Van ilyen hirdető? Kik azok?! Én eddig csak 1-2 lánynál láttam (nem a COVID-tól tartok). Ahhoz nem szeretnék, aki natúr is enged bármit úgy, hogy nincsenek friss egészségi papírok. Tényleg, ha ki is van húzva, hogy nem engedi, telefonban kiderül, hogy dehogynem. Így nem tudok menni. Ez nem zavar többnyire senkit?
Üdv Hölgyek Urak
Tudtok olyan lányt ajánlani aki szereti a popó, Natúr Francia végén szájba, arcra?
Ne haragudj kedves de van párom, és sokkal jobban néz ki mint te és azt is tudom hogy jobban csinál mindent mint te
Petya_001 · Tag · 😆 Liza21 és Vivien20. Ez a két hirdetésed van itt. Nem is értem miért kérdőjelezik meg a megbízhatóságod. A szóhasználatod meg tényleg megmutatja, hogy ki vagy.
staffi · Őstag · Szeretem az olyan lányokat akik ha támadják őket megvédik magukat😍 Abba igazuk van ha mi vendegek elmondjuk a vélemenyünket róluk akkor jogukba áll megvédeni magukat. Szoval nekem ez egy pozitivum a hölgy részéről... amugy is tetszik a képeken levő hölgy pont a kedvencem minden téren😉😉