De ki ajnározta??!!🤣🤣Én ezt a tapasztalatot már 3 évvel ezelőtt is elmondtam volna neked róla😉😀
staffi · Őstag · De ki ajnározta??!!🤣🤣Én ezt a tapasztalatot már 3 évvel ezelőtt is elmondtam volna neked róla😉😀
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Van kb.6-7 tuti nő akihez járok Debrecenben és hát gondoltam ideje lenne újítani egyet és kipróbálni általam még nem látogatott csajt is ami mostanság nem volt rám jellemző.
A választásom Roxy31 nevű csajra esett, ő volt a kívánságlistám egyik helyén.
Lényegre térve valószínű nem jöttem be neki.
Ugyanis belépve a lakásba unott komoly fej fogadott meg is jegyeztem neki de azt mondta ő ilyen.
Egy gyors zuhi és hát ahogy kezdődött a dolog az minden képzeletem alulmúlt.
méghozzá azért mert egyből bontotta a "vegyvédelmit" még fel se keményedett már húzta is fel, ami már el is vette az egésztől a kedvem.
alapba pedig írja a natúr fr-t. de ezek szerint nem mindenkinek pedig maximálisan ápolt vagyok.
Volt egy kis misszi pózos aktus is, de kértem hogy elmehessek a cicikre de ezt nem akarta rajta hagyván a védőburkolatot intézett el és mentem el.
Pénzkidobás volt, mindegy lett volna ha otthon könnyítek magamon.
Pedig annyian ajnározták hogy hihetetlen.
Soha többet nem megyek.
Ennyit a véleményekről.
Szép napot mindenkinek!
Nándi · Őstag · Panna21 barátnője! Egy nyiregyi kollegánk tud róla mesélni keresd meg!
Kedves Thomas!
Be tudnád linkelni a videót?
ThomasShelby · Újonc · Full kamu az egész,az 1 régi videó a netről ahol 1 Ázsia pali dug 1 fehér csajt.....
Sziasztok. Yvett 44 ről esetleg valakinek tapasztalat, vélemény? Köszönöm
Biztos a barátja :-)
devil82 · Újonc · Mezi valakinek infó vagy tapasztalat?
staffi · Őstag · Kendra20 -at videoba naturba tolják..😉 mondjuk a hangja a tökéletes közben😉🙂
Ja-ja, tényleg, csakugyan: "kutya egy bók volt"!!!😅
Szia... nalam is van ilyen lehetőség...annak aki komolyan is gondolja.... nem tűnök el, es nem lehúzás... irj ram ha gondolod;)
Kira
Kutya1 bók volt ez haveeeeeer...🤭
Hova tűnt Rami???:(
Sziasztok! Orálművésznőről van valakinek tapasztalata?
Amanda 37,vele nem fogsz mellé!
Még véletlenül se utalj előre senkinek!Akinek előre kell utalni az mind csaló!Utána el sem éred soha!
scantrax · Újonc · Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, tudna e valaki olyan dologban segíteni hogy, Székesfehérváron van olyan hely vagy lakás ahol diszkréten félre lehetne vonulni partnerrel? Esetleg autós hely is érdekelne az izgalom kedvéért. Előre is köszönöm a válaszokat. 😁😁
Szevasztok !!
Tud valaki a NagyLajos Király Útja ,vagy a közelében /pl. ÁRKÁD /környékén megbízható szolgáltatót
Köszi előre is.
Airgeneral · Újonc · Köszi az infót!
Zitácska!
"Áj láv jú,
Szégyellem, de kellesz piszkosul!"😋😅
(Rapülők)
Bolondok háza, a félénk öregember!😊