Ugyanezzel képpel akkor már hirdetett valaki.... rajtad kívül nem szoktam tévedni, vagy épp esetleg akivel tolgozol nála voltam mert nem is hasonlítottál a képre...
Ugyanezzel képpel akkor már hirdetett valaki.... rajtad kívül nem szoktam tévedni, vagy épp esetleg akivel tolgozol nála voltam mert nem is hasonlítottál a képre...
Nah örülök,hogy egyre többet olvasom,hogy dícséritek srácok Lindát. :) Én megkedveltem nagyon,igaz csak egyszer voltam nála. :) Ha minden csaj olyasmi lenne korrektségben,mint ő,akkor erre az egész fórumra nem is volna szükség. :))
hát nem mehetek ere a hejyre mert nem fogadnak mivel 28 cm es f*rk*m van nem fogad nak sajna kifogadna ?
Azóta meglátogattam Chanel Gold-ot.Aki szereti a teltebb idomokat,annak mindenképpen ajánlott kategória.Aranyos volt,és a hozzáállása is rendben volt. Tőlem megkapja az ajánlott plecsnit.
Minden lány hamisítja a korát és a testsúlyát! Már tapasztalhattad, ha nem vagy kezdő
Claudiat mar nem is latom az aprok kozott... talan elment a varosbol? valakinek megvan a szama? ha igen beirhatna....thx
Hi!
Reménytelen kérdés de azért felteszem valakinek a nemrég hirdető Melissa18-ról valami értékelhető infója nincs????
Linda korrekt nem is kérdés!!!!!
Biánál voltam nem rég, nem részletezem, ne legyen reklámszagú, de megérte most.... egy ideig nem lessz azt hiszem ....
Ha valaki tud valamit irjon
Üdv!!
Aki már hirdetése alapján nem látja, hogy kamu, az meg is érdemli. :)
Sziasztok! Az már eleve gyanús, ha valaki ezekre helyezi a hangsúlyt: frekventált környék, luxus lakás, pezsgőfürdő blablabla....
Ha dugni megyek akkor elég annyi, hogy higienia és tisztaság legyen. Nem ingatlant akarok v*nni, hanem p * n c * t.
Kb. ennyit a Nócika ügyről, a mi egy nagy kamu.
Közönséges aranyeső
Rendszertani besorolás
Ország: Növények (Plantae)
Törzs: Zárvatermők (Magnoliophyta)
Csoport: Valódi kétszikűek (eudicots)
Csoport: Rosidae
Csoport: Eurosids I
Rend: Hüvelyesek (Fabales)
Család: Pillangósvirágúak (Fabaceae)
Alcsalád: Faboideae
Nemzetség-
csoport: Genisteae
Nemzetség: Aranyeső (Laburnum)
Fabr.
Fajok
Közönséges aranyeső (L. anagyroides)
L. alpinum
Bocs a trollkodásért...
A nagyecsedi fekete szemek vállal. Nem ismered a nótát? Aranyeső a szép kislányra, aranyeső a...(faszom tudja mire). XD
Szia Nicholas! Már régóta nem figyeltem a topicot csak most olvastam bele. Az a helyzet, hogy egyrészt (életkoromnál fogva) még nincs is gyerekem, másrészt pedig amit Gináról írtam az nem csak személyes tapasztalat volt, hanem ismerősök által elmondott tények. Amúgy pedig akár te vagy Gina akár nem a lényegen - amit már korábban leírtam - nem változtat. Akik akarták már megtudták amit meg kellett tudniuk Gináról, többet én nem kívánok ezzel a témával foglalkozni. Szia!
Sziasztok, Barby Fehérváron jó volt.
Remélem leszel még nálunk. :-)
Szia Picúr!
Dehogyis van Ő a képeken. Szerinted mitől kétes a hirdetés?
Ezt a Nóci ügyet nem kell komolyan venni.
Üdv: Thomika
Szia!
Ízléseddel minden Ok.
De azért vigyázz, tudod: időjárási és Utviszonyok! :-)
<nagyutazo>
Tisztelt kosaras!
A rendszerünk eddig is így működött, ezért jelent meg az Ön email címe is.
A véleményét töröltük.
Tisztelettel:
VidékkiLány Szerkesztősége
árak hogyan alakulnak nála?
Tegnap meglátogattam Suzy 19-et.
Leilával osztoznak egy panelen M II-n. Ebédidőben voltam, így SOS torkot választottam. A képeken szerintem ő van; vékony, fiatal, csacsogós, talán egy kicsit kapkodós. Engem nem zavart, mert ügyesen csinálta azt, amiért mentem.
Kérdezte, elképzelhetőnek tartom-e, hogy még visszamegyek. Azt mondtam, igen és ez egyike volt azon ritka alkalmaknak, amikor azt is gondoltam, hogy vissza kéne még térni. :)
Nálam ajánlott, bár nagyon kíváncsi lennék, hosszabb program esetén miként alakulna az együttlét.
ezek szerint Te vagy a másik este vendége :)
***moderálva*** (gondoltam ilyen kérdés még nem volt)
Amúgy tetszik a fórum, a hozzászólások 95%-a fikázás, egymás gyanúsítgatása, és kérdéshalmazok. Az információ is érték, amit ugye adok és kapok, oda s vissza. Legalábbis ez lenne normális.