hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :P :D
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :P :D
Nos megy az üzlet!
Igen,Lindát valóban nem kellene bántani...
Mert privátban nagyon kevesen fognak neked válaszolni, sokan nem is nézik, hívd fel és megmondja neked azonnal a választ.
Kedves Brúsz Lili!
Ne bántsd Lindát, mert ő minden szempontból korrekt.
:D Ez jó volt. Rövid és tömör. Ja, és persze igaz!
MA ismét jártam Melicicánál ! Az időjárás majdnem keresztbe tett nekem de nem tudott . Már mi összeszokott páros vagyunk úgy érzem mert ő tenyleg törődik az ember lelkével nem csak futószalagszerűen lezavarja a dolgot és utánna a vendéget elhajtsa. Most sajnos csak keveset tudtunk beszélgetni mert készülnie kellett de az jól esett.Most egy kicsit változtattunk az akción mert ki akartam próbálni új pozíciókat is de nagyon bejött ,legelőször keztük a számítógépasztalon ,ami azóta is sírva könyörög egy csavarhúzóért ezekután lefeküdt az ágyra és én az ágy mellé térdeltem és szemből támadtam A befelyezés pedig az előző légyottnál ahogy zajlott most is így fejeztük be . Az esemény után megkínált egy üdítővel és beszélgettünk de inkább mint két jóbarát .A légyott során hangsúlyt fektettem arra hogy őt is kényeztessem nem csak ő engem.Elégedett vagyok maximálisan vele ,és biztos vagyok benne hogy még találkozok a jövőbe is vele.
Szegény Alabad :D és társai...
Kató már csak ilyen, bele a veséjükbe, bár én csak 1-nek válaszoltam :)
Mert nem válaszol a kicsike privátba... :(
Miért vajon? Nem vagyok neki szimpatikus? :(
Lehet, odaátról jött, mint az olaszitaly :D
Azért megpörgettem Veszprémet...már hagyom szegény párákat xd
Na! Zavarnak a szavak! :)
....szolgálatás!!??
Továbbra se értem miért nem lehet 5/10 a szoláltatás!!!
csalódott sokat, biztos xd
csak azt nem tudom, mi a ráknak jön akkor ide???
"Olyat éreztem amit még soha!Egy pillanat alatt beleélveztem."
Elég baj az neked,hogy ez volt az első!Most először élveztél nőbe?
Én nem tudom,ki lehet a csaj.Ha valóban ázsiai vér van benne akkor szerintem valami Magyarországon élő kínai lánya lehet.Ruházik,étterem stb.Már kb 20éve itt vannak.Olyat én is tudok,hogy a boltjában eladóként dolgozó nőnek csinált csupa véletlenül egy kölköt Mr.Csing Csong Ping!Na most ha ez 20éve volt akkor már simán Qválkodhat a lány.
De amúgy ebbe a higiénia is ott van rendesen.Szerinted normális ember kiváncsi arra amibe te gumi nélkül beleronditottál?
van még a tarsolyodban valami? bunkócska, te drága xd
Lehetséges, hogy bolhából lettb elefánt csinálva? :D
Napot makktársak!
Jessy 22 ről vélemény valakinek? Megéri elmenni?
80 an kedvelik gondolom nem lehet rossz :D
"kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!"
Ezt igazán nem értem... :D
Egyrészt nem vagyok hírdető, másrészt nem lejáratni akartam, csak elmondtam a véleményemet...