Szia!
A befejezés lehet nfvsz?
Szia!
A befejezés lehet nfvsz?
Puncit/popsit nem lehet megnézni vagy simogatni gondolom?
köszi
Attól függ mennyi kidobandó pengőd van... Ha sok és nincs rá szükséged, akkor ez végülis pozitív is lehet :D :D :D
Keress mást. ;)
Ez engem is érdekelne...
Köszi
Akár privátba.
Van bizony, olvasd el a debreceni fórumon, keress rá...
Próbáld ki, sztem nem fogod megbánni. Furulya jó, kézi is fasza. A test pedig bomba. Emlékeim szerint kultúrált árakon.
Sziasztok. VipAnnanicol-nál volt valaki? Tapasztalat?
Sziasztok! Linda 29-ről van valakinek infója akár negatív akár pozitív?
Jöhet privátban is.
Köszönöm.
Köszönöm.
Érdekes a hölgyek közül senki sem válaszolt...
Sziasztok!
Lexy 43 rol v mi info
Köszönöm
Sziasztok kit lenne érdemes meglátogatni?
KELLEMES ESTÉT.Emma 54 el van e valakinek tapasztalata megköszönném ha meg osztja velem.
Anita29:-Nem reg voltam nala kelemes volt az egyutlet ajalom.Francia tudas nagyon jo,oda teszi magat!Tervezek egy parost is a baratnojevel egyut!
Szia!
Molly nevű hirdető nem az a tipikus roma lány, de biztosan van benne roma vér. Bár sokat beszél de nagyon sokmindent enged és megbízhatónak mondanám. Többször is voltam már nála és ő is nálam.
Szia !
Februárban voltam utoljára nála, de 2 hete láttam az utcán és nem változott semmit 😉 Majd elárulja a teljes nevét ha szeretné, nem vagyok felhatalmazva mindenre 😃
Sziasztok!
Pécsen tudtok ajánlani kedves, megbízható, igazi roma lányt? (nem útszéli)
Köszönöm
ma voltam Merynél,ajánlott kategória
Nem voltam nála, nem is szeretnék, csak az ellentmondásra hívtam fel a figyelmet.
Tudom, bárki hibázhat vagy elfelejtheti mit is írt ki anno, ám nekem ez akkor is csak azt sugallja, hogy nem a dolgozó hölgy kezeli a hirdetést. Az meg felvet pár kérdést, nem túl bíztató.
Hm... érekes :) akkor meghiúsult ?
Mindkettőt ismerem: Adelint ajánlom.