Sziasztok! Hanna (22) -t próbálta valaki? Tapasztalatok jöhetnek akár privátban is!
Sziasztok! Hanna (22) -t próbálta valaki? Tapasztalatok jöhetnek akár privátban is!
juliusz78 · Újonc · Sziasztok! Őróla énnis szeretnék bővebb infót privatban.
Még gumiban sem mertem semmit bevállalni nála, nem hogy gumi nélkül..inkább távoztam
bár nálam aki gumi nélkül kínál(na) aktust(hála égnek nem jártam még így) azonnal tiltó listára kerül….
bár náluk aki belép a házba,szobába szerintem elég potenciaromboló az összkép(lányok,lakás)
de ízlések és pofonok
nekem is kínálták a 3-as felállást megérkezésemkor…
Minnie-ről tud valaki valamit? Sose olvastam róla beszámolót, régóta látom kicsit mozgatja a fantáziám. Arianát leszámítva kb fél éve nem voltam nővel, kicsit ilyen kalandosabb hangulatomban vagyok szerintem :D
Legyen egy kis beszámoló, mert ritka mint a fehér holló.Arianát látogattam meg a héten (korábban Mézi néven hirdetett ha nem keverem mással) Olyan mint a képeken (talán egy picivel idősebb, de lehet csak a szoli miatt) Kis pici sportos csaj, szilikon cickókkal, sok tetkó meg 1-2 piercing. Nem az esetem az ilyen plázacicaság, de már egy ideje gondolkoztam hogy meglátogatom, jó hogy sikerült elkapni a héten. A franciája iszonyat jó volt, meg beszélni is lehetett vele mert értelmes csaj. Ami kicsit negatívum hogy 1 órába 1 patron fér bele, eddig másnál ilyennel nem is találkoztam. Barátnőjével rendelt, ő inkább ilyen kis ártatlan egyetemista lány kinézetre, legközelebb szerintem nála is teszek egy kört.
Cindyről tud valaki mikor tér vissza? Utálom hogy mindig elkerüljük egymást
Dana 145cm tel: *******5925
Közreadom itt is mert nem biztos, hogy az értékelés megjelenik.
"Gyors egyeztetés után egy órával már a ház előtt álltam. Nyíregyháza régi fürtös gyümölcsöse, több ismert lakás van a környéken. Lakás átlagos, fürdőszoba felújításért kiált. Ketten vannak a lakásban, érkezéskor és távozáskor is találkoztam a munkatárssal. Beléptemkor meg is kérdezte, jöhet-e harmadiknak? A légkör közvetlen, oldott.
Dana alacsony, vékony, nagy szimpatikus cicikkel. Frissen fürödve várt, eddig minden rendben volt.
Az akció gyors hatékony lényegretörő volt. Rövid, célratörő francia után lovaglás következett. Itt ért a vég.
Ottlétemkor érdemi kommunikáció nem volt, egyszavas válaszokat adott, néha tőmondatokkal kényeztetett. Rosszul artikulál, többször vissza kellett kérdeznem.
Az adatlapon feltüntetett lehetőségek közül csak a natúr francia, a kézi levezetés és az aktus alapáras, tucatnyi Mátyásért. Minden más feláras.
Telefonban még az adatlap volt a valós.
Ilyesztő plusz lehetőségként felkínálta a natúr sexet, mivel tiszta és nem beteg. ?! (+MMMMMMMM)"
De jó volna ha ő lenne az átlagos😧😍😍😍jó világunk volna😀😀
Sziasztok nyíregyházi lányok nagyon odafigyeljetek mert már a héten több vendég is próbált át vágni hogy nem fizettek!
Így van!
staffi · Őstag · Köszönöm szépen a választ😉🙂
Privátban is
Sikerült nekem is,mikor hívtam féltem kicsit hihetetlennek tűnt,de bomba😀😍óriás szilikon cicik szép arc komoly ajkak😍mikor ajtót nyitott meglepődtem milyen magas,de teljes mértékben elégedett voltam,nem tudok negatívumot
a rózsákról pedig a jót meg kell fizetni😍😍
Ez engem is érdekelne
Vani29 sikerült meglátogatni, gyönyörű hölgy, szilikonos kebel szép arc bomba alak, rózsa kicsit magasabb az átlagosnál de legalább nem ér csalódás és szuper a szolgáltatás amit nyújt én nagyon elégedett vagyok vele.
staffi · Őstag · Nehez lett volna a nevét leírni .... a forum erre valo lenne...,hogy ha belefutsz olyanba pl.. ,hogy xy néven hirdető lány nem a saját képeivel hirdet.... na mindegy ez is egy felfogást .. tiszteletbe tartom...
Edina (24)
Nem diszkrét, kedvetlen, lehúzásra megy.Nem AJÁNLOM !! GUMI nélküli aktust vállal, de valami horribilis összegért.
Csak ajánlani lehet, nagyon korrekt és érti a dolgát párszor voltam nála
Üdv, Mira 24nél volt már valaki?
Jó helyen jársz ha szombaton unatkozol és ha vágysz egy felejthetetlen, minőségi, varázslatos, élvezetes kalandra, kikapcsolódásra; nálam a legjobb helyen -, kezek - és miegymás között leszel! ;) :P
Hívjatok bizalommal! 😘 DISZKRÉT IGÉNYES LUXUS KUCKÓMBAN hancúrozzunk együtt szombaton! 😜
staffi · Őstag · Vanessza 22 ma egy nap alatt már a harmadik városba hirdet... :) érdekes...😉😉