Sziasztok
A lili 19 Alisha 23 csajokrol vkinek vmi info ??
Sziasztok
A lili 19 Alisha 23 csajokrol vkinek vmi info ??
Jól beszélsz nagy lehuzosak Zoé tesöjával :DDD
Osztom ezt a véleményt.
Várlak legközelebb is , puszillak és szép estét nektek ! 😚😚
Én voltam sokszor, egy tünemény a csaj, csak normálisan kell hozzáállni, meghálálja ha az ember kedves vele. A műsor is fasza, nincs lacafacázás, odarakja magát.
Szia!
Voltál már Hannánál? Ha igen mi a tapasztalatod? Ha valaki más is volt, ne tartsa magában!
Köszi!
Sziasztok!
Szokott hirdetni Ari (49) néven a képei alapján egy nagyon csinos hölgy. Van róla tapasztalatotok milyen a valóságban és érdemes-e meglátogatni?
Annához volt már valaki milyen.
Jah,volt bizony,,, én csak úgy hívom, hogy : Jancsika
Még mielőtt valaki bedőlne a fotóknak VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sziasztok új nevek közül kik most, a megbizhatóak.
staffi · Őstag · Enged el...
Gyorsan megköszönöm a választ, mielőtt Maya barátja ezt is törölteti. Köszönöm a választ.
Aztán ebben a tavaszi jövés mentésben 😆 Tiffanyt ki nem hagyni!
A fórum arra való, hogy tapasztalatot cseréljünk. Maya31 mindenre alkalmas lenne, de nem adja oda magát. Nagyon jó kifejezés, hogy nem adja be a derekát és az immel ámmal dugás az olyan mint a hideg leves, vagy a gépi cola, a semminél több, de az ember később nem tud rá fellelkesülve gondolni. Ettől függetlenül a nő is, a környezet is jó volt, csak az együttállás az kicsit laposra sikeredett. Azért nem írtam ezt meg idáig, mert mindenkinek lehet rossz napja és nem mondhatom azt se, hogy nem történt meg az aktus mert véghez vittem, csak sótlan volt az egész menü. De ahogy az igazi bulfeszítők mondani szokták, moslékkal is lehet tüzet oltani. Hajrá tettestársak előre a győzelemhez, március idusán.
Béla
A legszebb vagy 😁
Továbbá érdekelne egy régebbi folyamatos helyi hirdető is. Régen kertvárosban volt. Orálművésznőről vannak infók? Jöhet privátba is.
Szép napot kívánok kedves Uraim!
Igazi kikapcsolódásra vágytok, keressetek nyugodtan bizalommal ! 😘 Puszi Hanna ! 🥰
És tapasztalat Evelin 21-Pindurkáról. Rákeresve nincs róla értékelés, csak sok érdeklődés. Beálltam a sorba.
Sziasztok Makktársak!
Zsófi(24), Barbi (20+) és Nicole (25) érdekelne. Tud valaki valami infót róluk?
Köszi.