Sziasztok! Cora 45ről van valakinek infoja?
Sziasztok! Cora 45ről van valakinek infoja?
Küzben megtaláltam a lánykát RL en Fanni 26 néven hirdet. Viberern meg Anna néven 3 platform 3 név nem tul biztato ! :D
Mikor voltál nála utoljára? Milyen eszter az eszter?😀
Sziasztok!
Krisztina 42 vagy Adelin 23 ajánlanátok? 🙂 Privátban is írhattok e két hölgyről…
Szia!
Lili35 sokáig a kedvencem volt. Ha szereted a telt lányokat akkor tetszeni fog. Iszonyatosan jól szopik, és láthatóan élvezi is amit csinál. A hatalmas mellei egészen elképesztőek. Egyébként a személyisége is nagyon szerethető, beszédes és okos.
Az igazi neve egyébként Eszter és vasárnaponként a vásárban is szokott sportcipőket árulni 😉 Ha le akarod csekkolni
Lara 51 től van e valakinek kellemes élménye holnap meglátogatnám . jól jönne személyes beszámoló Előre is köszi, ha lehet akkor priviben .
Kira (22)
"Csak autós kaland"
"Nem szeretné: Autóban"
Ha van felesleges elszórnivaló manid, akkor eredj. Hidd el, Ő nem a te embered.
Sziasztok. Veszprémben hirdető Hajniról (masszázs) van valakinek tapasztalat? Köszönöm.
Mónika 40-ről van valakinek infója privátban is jöhet az információ.
Szia Engem is érdekelne privátban az info.
Köszi
Lili35 illetve a tetovált Lilil, valamint a szintén szőke a Lilli? Három közül ki az ajánlott kategóriába tartozó?
Vivienn 20, tiszta olyan mint Lola csak kicsiben! 😁
Nagyon dögös a képeken, nem látogatta már meg valaki?? 😋
Ez engem is érdekelne
Köszönöm szépen!Én is jól éreztem magam ☺️🤭🤭🤭🤭 Hamarosan újra!
Szia!!
Igyekszem Drága!😘
Írtam neked privátot.
Erre én is kíváncsi lennék. Sajnos nincs egy hölgy se szinte aki vállalna egy kis masszázst. Egyébként nem is értem, h miért nem.
Van itt olyan “szexpartner”, aki tenyleg tud masszirozni is? Tobben is irjak, hogy vallalnak masszazst is, de biztos vagyok benne, hogy nem mindegyikuk ert is hozza :)
En tegnap eljutottam hozzá.... nem volt egyszerű de sikerült végül időpontot egyeztettni a 'Szepséges fekete démonnal"😉🙏