Sziasztok!
Róla van valakinek információja?
Privátba is jöhet, köszönöm.
ThomasShelby · Újonc · Sziasztok!
Róla van valakinek információja?
Privátba is jöhet, köszönöm.
staffi · Őstag · Melyik csaj van most ott??
Vanesza 22 éves Nagykanizsa
A hirdetése elérhető és vilog de telefonon nem lehet el érni
Érdekesen hirdeti magát
vastag eres · Újonc · ha egy melindáról beszélünk akkor ő az ajánlott kategória..
MILFHUNTER · Tag · Demóna néven ha keresel, lehet többet találsz róla.
Én nem voltam vele, viszont hallani hallottam a hangját. Amelyik lakásban voltam másik partnerrel, ott dolgozott ő is. Hangja teljesen nőies
Én voltam nála, aranyos lány, nem bántam meg.
Sziasztok! Mostani hirdetők közül kit lenne érdemes meglátogatni? Tapasztalatok jöhetnek akár privátba is, persze negatív élmény is jöhet!
Üdv!
Erika 37-ről tudtok valamit? 🙂
Sziasztok!
A kanizsai Melánia után érdeklődnek.
Van valakinek tapasztalat? Biztonságos a hely?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok fórumozók ! Már kb20 éve olvasom ezt a szart amit irkáltok itt össze. Eggyet felejtetek el hogy a lányok vannak ti értetek és nem fordítva. Tisztára megfordúlt a helyzet miattatok. Aki fizet az mondja meg hogy mi van és nem fordítva. Miattatok van fenn annyi nyomi csaj ,mert azt hiszik hogy azért is fizettek mert jól néz ki és közben nem vállal semmit. Ez legfőképpen Debrecenben van. Mert itt vannak a legnyálasabb profilozók ,és még büszke is rá a köcsög. Nem akarok neveket megemlíteni,de van egy pár köztetek.Nem szoktam irkálni de ezt már nem hagyhatom szó nélkül. Rontjátok az üzletet köcsögök. A kurva az kurva. Te mondod mit szeretnél a pénzedért. Meg a sok extra. Lassan csak azért fizetel amiért szóba áll veled. Hát hol élünk emberek? Itt az élményt kell megfizetni amit kapsz De itt nincs élmény. Csak flegmaság , dugd be és haladja tovább. Ja és ide a lóvét. Mert lyuka mindnek van . De élményt csak egy pár nyújt neked. És mégis az egekbe magasztaljátok őket. Holott ők élnek belőletek. Ezért van Debrecenben ennyi nulla nő. Mert elmondják egymásnak hogy itt a semmiért is fizetnek a köcsögök. Csak ennyit akartam elmondani. Ti basztátok el az egész felhozatalt . Senkitől nem várok hozzászólást mert nem érdekel. Az vegye magára aki úgy érzi hogy neki szól az üzenet. De ahogy olvasni szoktam ezt a förumot a hozzászólók 90 százalékának szól. Utóirat nézzetek magatoknak.
Lola enegem is érdekel a képein nagy jol néz ki!
Ts Xellánál(21) járt már valaki? Képei alapján jól néz ki, de ugye ts esetén nem mindegy mennyi photo shop van a dologban! Tapasztalat valakinek?
Sziasztok !
Van itt valakinek bármiféle tapasztalata Henivel és/vagy Evelinnel ?
Privátba is jöhet a válasz és előre köszi !
Sziasztok, Lola (26) rol tud valaki infót írni ? Előre is köszönöm
Sziasztok Xéna vagyok Nyíregyháza Sóstón vagyok megtalálható várom régi és új vendégeimet új és kellemes környezetben.
vastag eres · Újonc · Tud valaki ajánlani csajt análra kaposváron? privátba is írhattok köszi előre is
Sziasztok.
Zsófi 28 nál volt valaki mostanába.
Akkár privátba is jöhet.
Köszönöm
Szeva Kari!
Ha arra a Jessica21 re gondolsz, aki csak néha hírdet Hévízre, alapból Marcali, jó kis husis csaj, akkor ha szereted a dundi csajokat, kifejezetten ajánlom. Kb 1 hónapja castingoltam, menni fogok még hozzá, amint arra visz az utam. Tudja a dolgát, abszolút remek szopótechnika,be is veszi rendesen, és szereti is, ha alapodan meg van döngetve! Punci isteni, hatalmas dudák, ápolt illatos csaj. Kocsis kaland, volt a tali, nem a legkényelmesebb, legközelebb ágyba akarom megrendezni.
Sziasztok
Meli 40-ről van valakinek infója?
köszönöm
Nyíregyházán Zsani (23) Újabb átverésgyanús hirdetés.. udvarias kommunikáció, de randi csak holnap lehetséges és ha előtte nem veszel médiaanyagot a hölgyről, akkor ne is várj személyes randit!