Ezt csinálja már egy hete.
Ezt csinálja már egy hete.
Jajjj Revenant 😂 reggel ota itt rohogok azon h “tulsulyos” vagyok szerinted 😂😂 Olvasgattam a hozzaszolasaidat … azt irtad “a stilusod nyers de te ferfi vagy “ , hat nekem is .Az h sokat vagyok itt valoszinu azert van mert itt elek ?! talan , ez lehet az oka .
Mas … te csak olyan nonek adsz rozsacsokrot aki “kiveteles adottsagokkal rendelkezik “, “ bomba test , szilikom mell , vekony testalkat , pici popsi “ az nem en vagyok , pl : eleg nagy seggem van 😂 gondolom ez is a “tulsulyom oka “. De nekem ez nem okoz gondot , h nem vagyok a szamodra “kiveteles “ .Mindneki oda jar ahova/akihez akar . Ugy hogy nyugodj meg Te am se engem keresel . De en se teged !
Irtad “te nem kapsz meg ilyen kulonleges szolgaltatokat a mindennapokba “, hat van egy elkepzelesem , hogy nezel ki ! Most en is alkossak rolad velemenyt ? Ugy h eletembe nem lattalak , elvileg.
Irtad az Endzinek hogy “ne haragudjon de nem az eseted “ ami oke is nem lehet mindneki mindnekinek az esete , na de az hogy kozolted masik hozzaszolasba , hogy “nem jonnek igenyes lanyok a varosba “ . Sajnalatos szamomra alapbol is hogy ott kezdodik az igenyesseg neked ezek szerint h szilikon mell stb . Nos nalam ott kezdodik h nem a sz..filis viszi el a vendegeimet , apoltak , furdenek , es pont nem erdekel mibe jon hozzam . Ahogy Ot nem hivtad engem se kell 😂 Ugy latszik igyenyes se vagyok . “Aki magara veszi joggal teszi , de azok a lanyok akik rendesen teszik a dolgukat , korrektek ,…… ok nem is veszik magukra “ Miiiiivan ????😂 Tehat ha en mint szolgaltato a latatlanbol alkotott velemenyedre reagalok , mert az igazsagerezetemet ba…a , mar nem eloszor valamelyik hozzaszolasod , csak eddig nem reagaltam ra , akkor en mar nem vagyok korrent 😂 az komoly .
Az hogy te mar mas hirdetobe is bele alltal itt , ugy hogy meg nem is talakoztal vele ez szamomra nem mas , mint kotekedes . 😀Na azt en is tudok , nyugi .
Tedd meg nekem legyszives hogy nem kezdunk bele egy szajkarateba , mert te mar leirtad a velemenyedet en meg most reagaltam ra . Ennyi ,
Tovabbi szep napot . 😀
staffi · Őstag · Tegnap a reggelt Pécsen kezdte a Vanessza22, dél körül már Szombathelyen volt estére Debrecenben most ma már Sopronba rendel ... szerinted mennyire lehet komolyan venni ezt a hirdetést?? 😉🙂🙂🫤🫤😆
Ezt a Vanessza22-t valaki már leműszakiztatta esetleg? Írhatna pár sort. 😊
En is olvasnek rola velemenyt, sokat van itt.
a kepei csalokak, egyiken vekony masikon tulsulyos. Jo lenne tudni az igazat. Meg persze a hozzaallast stb.
Ariana tenyleg jo, egy kicsit negativum, hogy sokmindent nem vallal, naturfrancia az egyetlen extraja.
regebben jobban lehetett dongetni, most mar annyira nem engedi megdolgoztatnia magat pedig nincs hatalmas meretem.
mindentol fuggetlenul stabil es jo hirdeto, jol nez ki, francia kivalo.
Sziasztok!
Az apróban hirdető Zoé élőben is nagyon jó alakú, kedves. A lakás egyszerű kis garzon, viszonylag új építésű lehet, normális környezetben, nem átjáróház. A masszázs gyengéd, a vége felé egy kicsit erősebb nála. A franciája isteni, én még biztosan meglátogatom.
Sziasztok! Tudtok ajánlani helyben olyan hölgyet aki nagyon törődős, szeretgetős érzéki masszázst csinál hosszú levezetéssel vagy akár együttléttel? Privátban is jöhet.
Sziasztok! Lola extra normális, és nagyon kedves. Jó fej, korrekt is, minden jót tudnék mondani a személyiségéről. De a képeit felejtsd el. Hogy 10 éve készültek, vagy szerkesztettek, nem tudom, de közük nincs hozzá. Lola konkrétan szétfolyt és jóval testesebb mint a képei mutatják. Melle mint egy félig üres literes zacskós tej. Láttam hozzá szóltak már ketten a kérdéshez, de mivel láttam kamuk, így gondoltam szólok mire számítsatok.
A csajokról megírtuk egypár hete -- a most Kendra 20 néven hirdető Barbyka, meg Jázmin -- a bökönyi bandát kerülni kell messzire. Ezért van a fórum, hogy tájékozódjon az ember. Róluk jót még nem írt soha senki. Biztos nem véletlenül.
Sziasztok. Panna 21 jelenleg debrecenbe rendel de szokott nyiregyen is lenni .valaki járt már nála?? Egész jó teste van de kiváncsi vagyok az arcára is :) valaki irhatna róla privibe
Szia!
ilyen versenyző engem is érdekelne :)
Sziasztok új vagyok kit ajánlanátok nekem Nyíregyházán? Köszönöm szépen
Sziasztok! Csak egy kis segítség, hogy ne járjatok úgy mint mi!
Az Amanda 27 nevű felhasználó egyedül bérel lakas,aztán 8, 10 "ember" van ott. Minden ami mozdítható ellopják.. A vendégeit is kirabolja és megverik. Ezt sajnos a szomszédok hallották, Itt üzenem neki, ha azt hiszi, hogy nyugodtan lehet téved, már mindenhol megtettünk a feljelentést.. A térfigyelőről elfelejtkeztél te és a BMW - s párod ....
Szóval vigyázzatok velük nagyon!
Tegnap Natasánál jártam, a hölgy csinos arca is szép, kedves volt végig jól éreztem magam, a környék nem a legjobb hírű tudja ő is, majd próbál keresni másikat, nyugodtan lehet menni hozzá nem lesz csalódás.
Helyes is, én mindig hangsúlyozom, h csoki csak dolog végeztével, aki ebbe belemegy, ott túl bagy baj nem lehet. Jól néznénk már ki, a szobafestő elkérné a lóvét, oszt pár ecsetvonás meg maszatolás után odébbállna. Há azé ájjon má meg a viláág!
Én többször is jártam nála, kedves, aranyos és szexi, nekem nagyon bejött.
Ajánlott kategóriás lány. : )
Engem is érdekelne. Privát üzenetben is jöhet. R.
Sziasztok! Ez engem is érdekelne!
Helló!
Meglátogatta valaki Vivi lányt a szöveges hirdetésekből? Fiatal lány, tapasztalatok?