Zsófi Szegedről jött. Ott Kitti néven volt elérhető.
A ***moderálva*** olvashatsz Róla a szegedi fórumban. Meg voltak elégedve Vele.
Zsófi Szegedről jött. Ott Kitti néven volt elérhető.
A ***moderálva*** olvashatsz Róla a szegedi fórumban. Meg voltak elégedve Vele.
:D Jó ötlet!Az ágytornát én is jobban szeretem.Lehetne olimpiai szám:D
Nem feltétlenül választás kérdése... legalábbis szerintem igen-igen ritka lehet az mikor egy nő egyik reggel arra ébred, hogy (minden ok nélkül) ezt akarja csinálni. Ez a "ha ilyen testem lenne" dolog meg... gondolj bele; fordított esetben hány olyan hölgyvendég szeretne hozzád menni aki a való életben csak álmodozik arról, hogy ilyen férfival lehessen? Őket elhajtanád? És akkor miből élsz meg? Vagy megint csak ott tartunk, hogy ez pusztán szórakozás a lányoknak?
Azzal, hogy figyeljen a vendégre és legyen igényes maximálisan egyetértek, de ennek oda-vissza kell működnie.
Szerintem a kettő nem ugyanaz, nagyon nem... Attól, hogy néha neki(k) is jó egy normális vendéggel még nem fogják szeretni ezt az egészet. Ezzel csak mi próbáljuk vigasztalni magunkat... Azért mert te vagy én igyekszünk úgy viselkedni, hogy a lányok is lehetőleg elfelejtsék hogy miért is töltik velünk az idejüket, még nem fogják elfelejteni azt aki úgy gondolkodik, hogy ő a "főnök" és bármit megengedhet magának. És lehet, hogy hetente "csak" egy ilyen van, mellette meg 15 normális akkor is az az egy lesz a meghatározó
Ettől még persze legyen mindenki kedves és rendes a lányokkal mert ez a minimum, de ne legyenek irreális elvárásaink. Szerintem...
Ha ilyen testem lenne en is egesz nap szexelnek, es mi lehet ennel a munkanal jobb? Csak megfelelo klienskort kell kialakitani..
Persze biztos nem egyszeru neha, de hat ezt valasztittak, en amugy arra gondoltam hogy figyeljen oda a vendegekre, es legyen igenyes.
Legalabb is azokkal akik megerdemlik.
Tényleg komolyan gondoljátok, hogy van olyan lány aki ezt pusztán szórakozásból csinálja? Nem tudom elhinni, hogy elvárjátok, hogy szeressék a "munkájukat"...
Rytát tudnám neked ajánlani igaz a NF végig nem vállalja de aszexet annál jobban élvezi!
Az eleg szomoru. Sajna nekem nincs sok idom mert csak nyaralni jottem haza mo ra, es mennem kell nemsokara vissza. Ki akartam hasznalni az idomet es elvezni par magyar lanyt, de mivel nem valaszolnak, igy eselytelen. :(
Köszi.! Szomorúan vettem tudomásul.. :-(
Te már tudsz valamit :)
Endruka neked aztán mindig minden bajod van. Átlátszó dolog... Ha-ha.. Nem megy a munka??? :)
Sziasztok, tudtok ajanlani valakit aki fel is veszi a telefont, es nem kamu a hirdetese? mar a 3. lanyt probalom hivni a felutan folyaman egyik sem veszi fel..
Hanna 21 tipusu lanyok erdekelnek, fiatal 20-30, kedves, es szeresse a munkajat, valamint a klienseket..
Zsaklin!
Még érdeklődnék Zitáról és Dóriról is , zitáról már olvastam, de mik a tapasztalaitok?
Jaaaaaaaaaaaaah! De mind a 2?! :D
Üdv!Egy kis tapasztalat megosztás.Sajnos csatlakoztam potom ***moderálva*** azon ráfaragott szexrajongók táborához,kiknek volt szerencséjük megtapasztalni "gina",szolgáltatásnak egyáltalán nem nevezhető, mérhetetlenűl silány,felháborító mutatványát.*r értég arányt nem is tudnék rá mondani,mert annyira zéró!!!!Lassan ott tartok,hogy én, akinek szinte lét eleme volt a jó szex,el tud menni a kedvem az egésztől.Azok a lányok,akik ezt a szolgáltatást profi módon,maximalistán,űzik( és it gyorsan meg is jegyezném,eből nagyon kevés van!)Ők vagy elmentek a városból,vagy akik még itt vannak szinte elérhetetlenek.Csak két név Pld:Bianka-Zsaklin.Gyakorlatilag szinte elérhetetlenek,legaláb is hétvégén biztosan.Akik elmentek és nem kevésbé voltak korrektek,és profik:Vivi cica vagy Nina21.Valószínű rajtam kívűl még sokan emlékeznek rájuk szívesen.De maradjun a jelennél.Azt most megfogadtam,ha valaha elmegyek még ismeretlen sz*lg*lt*tóhoz,azon felűl,hogy részletesen átbeszéljük mi is van a szolgálttásba,de előre max a p*nz felét fogom oda adni.Amennyiben ez így nem ok, akkor távozom.Természetesen ha minden úgy alakul ahogy annak kell,nem maradok adós.Azt ajánlom ezt fontolja meg mindenki,aki akarja.Szép napot mindenkinek.
Szia:Timiről tudok neked mondani,Én se Zsófit se Babyt nem próbáltam.Baby Gyulán rendel ha jól emlékszem.Timit ha lehet nagy ivben kerüld el büdös pia szagú és lepukkant nő.Én egyszer jártam nála.Soha többet.De lehet valakinek bejön....Nekem visszataszitó ha egy nön megérzem a pia szagot....
Hát remélem,hogy nincs igazad...mert az már az emberi butaság csúcsa...egyébként arról a pasiról is megvan a véleményem aki ilyesmit akar.Haljanak meg nélkülem én kihagyom :D
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Az utóbbi látogatásaim február : MELANIE 22 egyeztetés könnyen megy belvárosban rendel a lány ő még az valóban 22 körül lehet még olyan kis éretlenke szeleburdi kis butus fruska,szerintem még az is lehet ,nincs 22 ám, de aranyos még gyűjtheti a tapasztalatot vékonyka igyekvő a fotónak megfelelő, környezet elmegy AJÁNLOM. Január: Lilla 23 belváros szintén nagy volt az elvárás tőle mert a hirdetése a legjobb a valóságban mire oda értem az ígéretek elfogytak, szerintem 28-30 körül lehet a 23 az rég volt ahogy én is, az egyetlen pozitívum benne számomra a haja volt az csoda szép a környezet nem rossz melle az életben sokkal kisebbnek tűnt a súlya meg akkor még nagyobbnak ,a mostani fotóin vékonyabbnak látom bal karján sok kis apró darabolás nyom régi önvagdosás nyoma.Nem volt rossz,de ezek azért zavartak Távolság tartó rideg volt velem olyan semmilyen nem hangolódott rám valahogy ajánlott e szo-szo nem is tudom a hirdetése neki a legjobb, de élőben más a helyzet.. Jennifer-Kerol páros belváros a fene mindenit beleéltem magam,,fasza foto shoppolt képei vannak odamegyek szokásos sztori a fotók közelében sincs igénytelen valami és a hely is az mondom ne haragudj nem rád számítottam a fotók alapján és nem maradok majdnem nekem jött hogy képzelem leugatott szó szerint NEM AJÁNLOM!! Miácska mire odaértem meghízott +10 kg meg öregedett is vagy 10-t nem ,maradtam haza mentem asszonyhoz este elvittem moziba minden rosszban van valami jó..Fanni na ő is felültetett így meg úgy Petőfiváros..na aztán a végén valami garázssoron kötöttem ki be sem mentem ..Aurárol várok beszámolót legutóbb azt mondta a héten lessz, ha valaki volt nála ne tartsa magában.
Na hááááj! :D
Ingyen reklám volt az! :D