Helló Sámán,
milyen Kitty? Formás? Készülök hozzá csak ha van véleményed akkor megköszönném.
Üdv
Helló Sámán,
milyen Kitty? Formás? Készülök hozzá csak ha van véleményed akkor megköszönném.
Üdv
Nem is tudtam, hogy a hirdetők látogatják egymást! Tuti élmény lehet, kétségem sincs efelől!:)))
akkor ezek szerint a Zulejka néven futó csaj is egy nagy átverés!! Ezt nem veszi észre a VL szerkesztőség??
Most voltam Zsófinál Kaposváron! Azt kaptam, amit megbeszéltünk, finom, érzéki szeretkezést nyújtott. Ajánlom figyelmetekbe. A fr. tökéletes, finom. A hölgy kedves, türelmes, nem csörgött az óra félóra lejártával, pár percig eltartott, míg felöltöztem, de nem csinált belőle gondot, máskor is felkeresem, ha Kaposváron járok.
Nem hiszem el hogy 1ik hirdető sem veszi fel a telefontí!!!!!!!!!!!!!!!
SZiasztok!
Szilvivel kapcsolatban valakinek infó?
Azért nem ismertél rá, mert az Ingrid Roxana (Muller) facebook sztár :D Ennyit a képgaranciáról...
:D ez bukta volt...az ostobaságnak sincs határa :P Nem igazán értem miért kell egymást lejáratni.
Igen,orbitálisak,csak az ápoltsággal vannak gondok. ***moderálva***
Kedves Hazafiak! Ma is azt veszem észre, hogy van olyan hölgy aki 3-4-5-ős iker Pl Szöszi 36- Dolly 36- Stefi35- Mona35. Szerintetek ez a 4 hírdetés nem ugyanazon emberke?? Az ékszerek és a jelegzetes alkat árulkodik. Csinos a hölgy, de részemről bizalom rombóló ez a millió hirdetés róla. Igaz nem csak ő a klón sok hasonló van de ma ő akadt a szemem elé. valakinek valami infója van-e Kittyről orbitális nagy cicijei vannak. köszönöm
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Én már voltam Egerben Virágnál és csak jót tudok mondani róla! A képen szerintem tuti ő van, nagyon csinos, kedves, érti a dolgát! Nála nem "szalag munka " folyik! Olyan volt az érzésem, mintha már 100 éve ismerném!
Kicsit félénk fickó vagyok, de ő pillanatok alatt feloldotta minden gátlásomat! Végre egy értelmes nő, akivel még beszélgetni is lehet.
Istenem, mennyi ostoba és rosszindulatú ember van ezen az oldalon! Ugye Carmen? :D
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok..tegnap voltam a Tamaránál,és sajnos nem azt tapasztaltam, amit a telefonban megbeszéltünk. Ráadásul az én meglátásom szerint igenytelen a kis hőlgy, és mig tusoltam, a pénztárcámat is meglovasitotta. Vigyázzatok vele, mert egyáltalán nem megbizható!!!
Halihó csajok! pasiként mondom, hogy én csak ahhoz a lányhoz megyek, aki kiköti, hogy aktus csak gumival! nincs kedvem más pöttyeit és egyebeit összeszedni. inkább legyetek kedvesek meg "barátnösek", ez messze többet ér mint a "munkaruha nélkül"
Kedves bla-bla!
Köszönöm ezt a sok szépet és jót amit rólam írtál,de egy szépség hibája van a dolognak az,hogy te egy hirdető vagy és csak leszeretnél járatni,ne legyél ennyire primitív,nőj fel mert már nem huszon éves vagy!
Csatolom egy régebbi hozzászólásodat ami szerint a szerkesztőség moderált azzal a címszóval,hogy
"KÉRJÜK A HIRDETŐK EGYMÁS LEJÁRATÁSÁNAK MELLŐZÉSÉT!"
(Ez csak annyit jelent ,hogy te hirdető vagy voltál és ne járass le egy másik hirdetőt.)
Ha több vendéget szeretnél akkor javaslom ,hogy magadon változtass,igaz a külsődön már nem tudsz !(sajna már azon a plasztika sem segít ez a korral jár)
Annyit még megszeretnék veled osztani,hogy 10vendégből 8 visszajön de sajnos az a 2 azért nem ,mert messzebb lakik ;)
Csókollak Lilla
bla bla - (3 hozzászólás) írta 2012. július 06. 17:49***
Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését ***
az a baj a fotoshoppolt hidetőkkel ők nekem mindig túl szépek ,hogy igaz legyen pár csalódásom már volt a mai hirdetőkből akik fotoshoppolva vannak nem ajánlott senki!! sem!!! mind csalódás!! még szererencse ,hogy ,csak egyszer lehet ezt eljátszani és a pofára esés után többet ugysem megy senki többet, szomorú ,hogy ez van, de ez az igazság és ez a valóság nem a fotoshopp mögé kellene bújni fotoshoppal bárkiből lehet sexi csajt gyártan.i köszönöm.
Sziasztok!
Debora nevű leányzóról van valakinek élménye? Vagy annyira jó, hogy mindenki magában tartja? :)
Szia!
Sikerült vele egyszer beszélnem...skype-on nagyjából meg is beszéltünk mindent, *rakat, lehetőségeket...Viszont azóta nem érem el. Nálad, hogy ment az egyeztetés? melyik napokon elérhető?
Üdv!
Privátban telefonszámot küldenél?
Igen,sajnos nekem is az a véleményem,hogy nagyon sok lány kamuképpel hirdet! Zulejka képei közül a profiképeknek semmi köze a leányzóhoz..Legalábbis én nem ismertem rá.
Tisztelt Kefegép!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Kedves Szerkik!
Hiányos lett a hirdetésem szövege. Így nem vicces. :(