helló!
Elizabettről és Kittyről ha tud valaki infót ,írjon ide a fórumra.Köszi
helló!
Elizabettről és Kittyről ha tud valaki infót ,írjon ide a fórumra.Köszi
Hát de mik ezek az írások, amik ki lettek, törölve!? :O :D
Sör, bor, pálinka, csúszon, le a torkunkon..... :D :P :D Meccs helyett, inkább dugok...... :P :)
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani, aki "úgy tesz, mintha élvezné" (ne'adj isten élvezi is) az arcraélvezést? ;-)
Köszi!
Mert valamelyik r.tek biztos elkezdte,és ilyenkor azt hiszik az emberek mindenkinel lehet!
Üdv mindenkinek, valami infot nemtudtok Timiről Zsófiról és Babyről?
Dina már nincs Sopronban, szerencsére.
1/10 :(
Nyugodtan menj el hozzá. Pofára esni nem fogsz. :)
Én már jó ideje látogatom és még nem volt kellemetlen élményem vele.
Röviden: kedves, figyelmes lány. Barátnő feeling megvan. Aktív, kedveli szexet. Szinte mindent bevállal. Nem siettet (bár az egy órán inkább innen végez).
Élmény? Az van. Fiatal, apró, karcsú lány, ahogy a fényképein is látszik. Ilyennel egyébként is élmény lenne szexelni.
Negatívum: Dr*g*nak számít. Orálja lehetne jobb. Néhány pózban nem kitartó. Újabban, mintha hanyagolná a fogápolást.
Ha kevés az infó, keress privátban.
Valaki adjon már nekem arra elfogadható magyarázatot,hogy mostanában miért akar mindenki óvszer nélkül szexet????Mindenkinek elment az esze?? :(
Arielhez hasonló hozzá állású lányokat tudtok ajálani? Őt elnemérő színvonal nem érdekel! Lehetőleg csak privát üziben:)
Azt eddig is tudtuk, hogy "tünemény" hazug.
A legnagyobb problémája a högyel, hogy otthagyta. Nem hülyeségből kapott hívatlan élősködőket azon a helyen (hajt*t *t) és nem a látogatóktól.
Nem is volt vele probléma, kedves aranyos lány, ez mellett szerintem tiszta is.
A hely viszont nagyon tré, szentkép van a falon stb.
A Tina nevű csajt csak ajánlani tudom igazi tehetség.
Amióta a Betti most TINA nevezetű hölgy,már nem ott dolgozik sokat javult a helyzet.Ővele sajnos sok probléma volt,higénia és egyéb.
Gyulán Szintiáról tudna valaki tapasztalatot írni ? Szeretnék elmenni, hozzá, de félek a pofáraeséstől. Aki volt már nála, kérném legyen oly kedves és írjon egy rövid jellemzést (barátnő feeling, hozzáállás, szigorú-e az idővel, technika, élmény, kedvesség) Előre is köszönöm a segítséget !
Üdv! A héten Győrbe visz az utam és szeretném megtudni,hogy kit érdemes meglátogatni a városban:) ?
Mondjuk én csak a sört szeretem,foccimeccs közbe:)
Ennyi! Pacsííííííííííííííí! :DDDDDDDDDDDDDDD
Hát az még nekem se..... De ami késik nem mulik! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Azért mondom, hogy kisfröccsös! :DDDDD
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Rebeka19-ről és Adél-ról lenne szó. Nem elég, hogy mind két szolgáltató teljesítménye egyenlő a nullával de ami a legjobb az egészben, hogy a kissebbségi menedzser is a lakásban van! Nem hiszem el, hogy a nők ennyire buták és önállótlanok! Én mégegyszer be nem teszem oda a lábam az biztos. Legközelebb engem is befog az a dromedár állat!
Nekem jobb élményeket sikerült átélnem Charlotte-nál. Nem szeretem a történéseket leírni részletesen, de itt talán megengedett. Tőlem a hölgy megkérdezte mik az igényeim, és azt maximálisan betartotta,és megadta. Két felvonásos műsor volt, és a sorrendet is én válaszhattam. Első rész orális kényeztetés, második az aktus. Persze egy-egy "lövéssel". Ő a fordítottját javasolta - tapasztalatai alpján - de magamat ismerve tudom, hogy a szeretkezés jobban izgat mint a franciázás. Ennek tudatában, és az ő közreműködésével sikerült egy tökéletes órát eltöltenem nála. A végén, ill. a két akció között egy kis beszélgetés is belefért a világ, és a saját dolgainkról. A fürdés dolog részemről nem érdekes, én mindig úgy indulok el, hogy ez ne legyen gond, de a közös tusolásban benne vagyok. Az a hölgy aki esetleg nem úgy fogad, ha bármi higiéniai kifogást találok azonnal ott hagyom. Még nem sikerült olyan igénytelen hölgyet kifognom,aki nem netten fogadott volna, pedig munkám során hetente több városban is megfordulok, és csak az anyagi vonzata miatt nem tudok több tapasztalatot szerezni. Viszont akit kinézek, a lehető legtöbb förumon igyekszem leinformálni, talán ezért nem ért még kellemetlen meglepetés!Jó éjt!