Ez igy igaz.
Ez igy igaz.
Tatabányán nagyon jó Regina Law. Mindent tud és mindent vállal! Jól tartja magát és sokat ad arra, hogy a vendég jól érezze magát!
Hiba, mikor azt várod az emberektől, hogy ugyanannyi figyelemmel, előzékenységgel, és tisztelettel viseltessenek irányodban, mint ahogy te viselkedsz velük. Nem fognak!
/ Satanic Bible /
Hali! Tudnátok ajánlani egy jó csajt?
Olyat aki nem hírdet, mert nincs rászorulva a hirdetésre...
Biztosa vannak olyanok is nem?...
Mert itt a választék nemigazán nyerte el a tetszésem.
Köszi ha lesz válasz
Sziasztok.
Győrben még nem voltam egy hölgynél sem. Szeretném megtudni kihez érdemes menni. Remélem tudtok nekem érdemi információval szolgálni. Előre is köszönöm.
Amandánál jártam tegnap éjjel... rövid programra neveztem idő hiányában de ez a kevés idő is bőven elég volt arra hogy ámulattal tekintsek fel rá mind kedvesség, figyelmesség terén. A lány gyönyörű (arcra is) .. formás kemény fenék, cici és feszes, izgató test ami érheti az ember ha meglátogatja. Egyeztetés gyorsan ment, hamar megtaláltam a cimet (vidéki lévén is) .. kedves fogadtatás, gyors megbeszélés az ágyon ülve (közben már simogattam és a puszilgatásoknak se mond nem-et) majd fürdés. Tisztálkodó helyiség nagyon rendben, torolkozo szintugy. A részleteket, aktust most nem ecsetelném de minden téren megfelelő volt a szolgáltatás.. kezdve a kedvességétől a kéz (ez kevesebb) -és szájmunkán (pazar volt.. nem az "futószalagos" unott hanem az a finom, érzéki) át a vonagló lovagolásig (fáraszthatattlan) amit egy élmény volt látni és érezni. Én minden tekintettben, összességében egy jó osztályzatot adnék rá.. elfogultságmentesen. Köszönöm Amanda!
Remelem, bar ugy latom hogy atirtak a hirdeteseit, kar lenne erte.
mi folyik itt gyöngyösön?:)
Hátulról elég jól néz ki. Legalábbis a képeken. Ki kellene próbálni...
Szia!
Nem tudom, hány éves vagy. Itt vigyorgok és emlékezem azokra az időkre, amikor még a nők nemborotválták a lábukat sem, kilógott a szőr (a fekete volt a legszexisebb) a nylon harisnyából, göndören, hónalj alatt bokor, tekintélyes fanszőrzet, és csak szappan volt. Dezodor??? Ugyan már!
A férfi pedig attól volt Férfi, hogy max. az arcát borotválta, neki is dzsungel mindenhol, és hónaljszag, amit annyira megszoktunk, természetes volt, hogy ma már ez szinte rémisztő. Amúgy minden vasárnap fürödtek le teljesen, hétköznap ilyen mosdás féle... :)
Azt kedvesem, hogy túl sokat költesz, ahhoz képest, hogy nincs bevallott jövedelmed!! Ezért könnyen ugorhat négy misi!
Ahogy régen volt! " Ne fürgyél le!"
Helló!
Én voltam már Lolitához!Elmegy egynek a csaj!
ja és köszönöm a választ! :)
Hmm hát ez bizony pech, jó lett volna ha még vár egy hetet mielőtt kimegy.
Mindenesetre sok sikert neki.
Ha visszaolvasol láthatod, hogy volt itt egy diskurzus a csajról. De látom visszatette a hírdetését, és azt is látom hogy azt a borzalmas 1 képet egy jobbra cserélte. Hogy az én felkérésemre vagy sem ezt emtudom, de jóltette. Ettőlfüggetlenül nemhiszem hogy csökkentette volna sokkal a prix-et
Gróf bácsi!?
Igaz ez a hozzászólásod már régebben volt,de csak most látom. Egy csövü,két golyós!Nem?
Külföldre ment ösztöndíjjal. Hirtelen jött a lehetőség. Csak kölcsön volt nála az a kártya.
én is sokkal jobban szeretem a barátnő fílinget, mint x kiló húst venni a piacon (egyszer majdnem f*z*tni is elfelejtettem, a kocsikulcsot kerestem már csak a zsebemben, és még benne volt a p*nz, amit nem ott hordok, onnan jutott eszembe :D ) nyilván ha az ember nem így áll hozzá, akkor van rá esély, hogy többet is kap vissza, de garancia még egy normál kapcsolatban sincs soha, valaki mindig megszívja, függetlenül attól, hogy mennyire voltál korrekt a másikkal. egyébként mi volt a sztori vége, amin tényleg nagyon felhúztad magad?
Üdv
Nem tudja valami mi lett Hannával? Már nem él a hírdetése, illetve most valaki más hírdet az ő számával. Csak nem eltűnt végleg? :(