A Dia és Nati néven hirdető új csajszi a múlt héten hirdető Roberta és társa "váltópárja". Ugyanabban a lakásban fogadnak, csak ők nem 40+os kategória. Remélem nem valami strigóhoz jut végül a p*nzem! :D
A Dia és Nati néven hirdető új csajszi a múlt héten hirdető Roberta és társa "váltópárja". Ugyanabban a lakásban fogadnak, csak ők nem 40+os kategória. Remélem nem valami strigóhoz jut végül a p*nzem! :D
De eltüntetek,fiúk,lányok!
Szia.Ő van a képeken.Nagyon ügyesen franciázik.Igényes és kedves.
Sziasztok
Viki 28-ról mit tudtok?
Mostanaban senki nem jar sehova, hogy alig szuletnek infok az uj csajokrol? :)
Jól elbeszélgetsz magaddal retardált... :D
Kedves wjdks!
:D
Hát Regina,már egy jó ideje nem voltam ilyen helyen,kapcsolatom miatt. Ami sajnos mostanság már nem oylan fényes,mint volt. Szóval csak azért írok,ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok a magánéletemben,szerintem meg fogalk látogatni,mert annyira téma vagy itt fórumon,hogy az döbbenet. Egy csajt ismerek még régebbről,aki sokat szokott téma lenni és ő nagyon cuki csajszi,szóval ebből kifolyólag remélem veled is ez a helyzet. :) Mert akkor te lennél a második ilyen nő,aki feszt téma itt fórumon és mégis szuper. :) Mondjuk,most nézem a képeidet és ha ezek valósak,akkor olyan nagyon nagy baj már nem lehet. :)
Nem vagyok vegán,de én a kopasz barackot jobban szeretem:PA nőkkel meg úriemberként kell viselkedni,ha ember akarsz maradni.
Sziasztok!
Tud infót valaki Edit (45)-ről, pár hónapja nem hirdet,
Köszi.
Olyan sokdicsértétet kapott itt Katrina(21), hát úgy gondoltam meglátogatom munka után... Fel is hívtam, megbeszéltük a helyet és az időpontot. Amikor oda értem (nem késtem) hívtam, de addigra ki volt kapcsolva... Vártam, vártam, próbálkoztam, de már elérhetetlen volt... Sajnálom, de ez szerintem nem a legjobb hozzáállás, ha valami közbejön jelezhetné, hisz tőlünk is elvárják... Nem szeretem ha felültetnek, bár eddig még nem volt ilyen... :(
Nem volt ez olyan régen! Már működtek a mobilok. A fazongyantázás pedig 100 éves. Van egy barátom, aki ma is a bozontost keresi. Lehet akármilyen jó bőr, nem kell neki, ha csupasz! Vele csak beszélgetni szokott!
Örülj neki, hogy nem tudtad! Nekem sikerült, aztán Dórinak is sikerült jól átb***ni engem. Ő adta az időpontot, előtte hívjam a pontos cíímért,
persze ő ilyenkor már többet nem veszi fel. Szerintem ő nem is szolgáltató, csak valami beteges hajlamát éli ki, a férfiakkal szemben. Gerinctelen alak.
Igy ő volt az oka, hogy jobb híján Doriszkához tévedtem. Na ez aztán még Dórinál is jobban elrontotta a napomat. Egy lehúzós csaj, aki pár perc alatt
akar p*nzt keresni. Igénytelen, a franciája nulla, csak rángatni tud és szagos is volt. Alig tudtam elmenni........, kifelé már sokkal könnyebb volt. Fellélegeztem,
ide soha többé!
Majd ha koplaltál eleget, kéne a kiló hús, asszem! Attól élveznél! Egy jó kis disznó pörkűtt nokellival, drágám :D
hát ez... :D
de igaz volt
hát ez... :D
de igaz volt
Kedves thinman ! :) Köszönöm szépen a pozitív hozzászólást , aranyos vagy ! :) Teljes mértékben igazad is van ! Pusziii :)
Sziasztok! Tavaly Győrben dolgozott egy lány, Jázmin, kb 23-24 éves az Ikva utcában. Tudja valaki hol lehet őt megtalálni mostanában?
Sziasztok!
Valaki tudna olyan lányt/lányokat ajánlani, akik nem hírdetnek.
Az itteni lányok közzül csak egyvalaki keltette fel az érdeklődésemet, de kíváncsi lenék hátha tud valaki mást is ajánlani :)
Mira, a te hirdetésedet nem látom, pedig kíváncsi lennék :)
Petrárol valaki infót tud adni