Szandráról és Roxiról van valakinek infója?Roxi valóban csak masszázst vállal?
Szandráról és Roxiról van valakinek infója?Roxi valóban csak masszázst vállal?
csatlakozom premier planhoz,engem is lankasztanak a kövér csajok viszont ha valaki kamu képeket tesz fel az már dühitő is...én ha ilyet tapasztalnék az ajtóból sarkon fordulnék..
én meg azt nem tudom hogy idézem:"száraz tény közlések, már itt elment a kedvem"
Akkor miért folytattad a beszélgetést,ha elment a kedved?
Teadélutan mellett szeretnéd megbeszélni a dolgokat?
Ha felhivod a lányokat mindenki így kezdi,mert mit is mondhatna egy lány mást?A időjárásról kezdjen el beszélni vagy mit szeretnél?
Az .r meg tenyleg dupla ha ketten vagytok,talalkoztam már olyan lannyal aki vállalt párt,de ö is mondta ,nem mindegy neki hogy nez ki a hölgy,mert ha gáz nem tud hozzáérni,így a p...z se kell.
Lillácska. Őszínte vagy és eredeti.Az igazi énedet vállalod,nem bújsz állarc mögé és ez a korrektség.
Soha nem vartam el/kertem semmit ingyen, altalaban tobbet fizetek, mindig korrekt vagyok, sosem alkudozok. En egyebkent szolnek ha tobbet nem mennek, latod nem vagyunk egyformak. Mindent kizarva elvarom hogy tisztesegesen banjanak velem, en szintem ugy teszek masokkal. Vagy maradjunk annal hogy csak husok melyeket megdugjuk.
Üdv.!
Volt szerencsém meglátogatni Yvett 27 nevezetű hölgyeményt!Az értékelésem 10/10,egyszerűen tökéletes!
További infó privátban!
Arielről és Pandoráról tud vki korrekt infókat adni aki mostanábban járt náluk?
Sziasztok
A minap voltam Hajdúszoboszlón Erikánál és azt kell hogy mondjam ilyen hölgyel én még nem találkoztam aki ennyire kedves odaadó és figyelmes.
Már maga a fogadtatás is nagyon szinpatikus volt amikkor meg rátértünk a lényegre az aztán nagyon jó volt .
A szájmunkája a kézügyesége nameg a lovagló technikája nagyon jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!
Úgyhogy csak mindenkinek ajánlani tudom csak !!!!!
:D
ingyen menetet mondjuk nem várnék, én sem szeretek ingyen dolgozni senkinek. persze az nagyon jól esik, ha esetleg kedvezményt ajánlanak, és egyáltalán nem a p*nz miatt.
sajnos azt tudomásul kell venni, hogy a lányok könnyen relokálódhatnak, az új helyen pedig ugyanúgy találnak új "barátságokat", így igazából sok érdekük nem fűződik hozzá, hogy a végén legalább hellózzanak egyet (hacsak később nem akar visszajönni, de én sem azért költöznék el bárhova, hogy aztán visszajöjjek)
de fordítsuk meg a dolgot: ki az, aki szólna a kedvencének, hogy bocs, de én nem jövök többet, mert elég volt/találtam mást/*lcs*bbat/szebbet/lebuktam az asszonynál/nincs időm/elköltöztem/nincs több l*v*?
Szia!
Ha az adott város fórumában tennéd fel a kérdést, valószínűbb, hogy ott még válasz is érkezik rá! ;)
Ariel 24 és Pandora 25-nél volt vki mostanábban? Mit lehet tudni a két lányról??
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy Niki (23 ), Lolita ( 19 ) és Barbi (23 ) lányok látszólag egy helyen dolgoznak.
Nem volt még valaki véletlenül Náluk?
Üdv: Thomika
Lináról valaki tud infót? Nagyon jónak tünik a képei alapján.Kösz előre is.
ezt az önreklámozást nagyon sok lány teszi ,nem csak itt mindenhol
nincs mit
Sokat segítettél, köszi. Egyébként kérdeztem tőle, de nem tervezi a pestre való jövetelét.
Én is láttam egy lányt aki timi lett, és pár hete még tatbányán volt, volt némi hasonlóság, de most seholse találom.
Szia.Laura szerintem csak pihen néhány napot.
És ez neked a keresztneved vagy csak a haverok hívnak így?
Szeva skacok ! Lia érdekelne engem szőke nagy cicis ki mit tud róla,és,hogy valós-e a csaj???!!!