Picivel több, de nem tízzel.Nem hiszem hogy meg kell védenem,meg tudja magát.A szolgáltatás (amilyen a mosdó olyan a törölköző)Nekem mindig maximumot nyújt.Ügyes,kedves, odaadó
Picivel több, de nem tízzel.Nem hiszem hogy meg kell védenem,meg tudja magát.A szolgáltatás (amilyen a mosdó olyan a törölköző)Nekem mindig maximumot nyújt.Ügyes,kedves, odaadó
Hát a kor valóban sántít.......min 10 plusz....
Szia. Kimberlyt hívtam a helyemen legutóbb, amikor Pécsett jártam. Az arc nem olyan szép, a test rendben van, mint a képeken. Működés közben olyan, mint egy fadarab, nem voltam lenyűgözve.
A magyar nem az én nyelvem, ezért elnézést, ha vannak hibák.
Köszönöm..❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Kösz az infót!
Lacibetyár · Újonc · sziasztok Társak!
A minap látogatást tettem Anikónál
36-nak hirdeti magát ,de a arcát és egyéb testi jeleket megfigyelve inkább bőven 40 felett van. (Lehet 46 csak elírta)
Egynek elment, visszajáró nem leszek, ennyi pénzért lehet jobb szolgáltatást is kap az ember fia...
Jöhet vélemény priváltban, szívesen fogadok/adok
Sziasztok
Nincs helye! Másrészt túl jók a képek...
Szép Estét!
Kedves urak július 10-től újra városotokban,szerettel várok minden kedves úriembert !
Adjunk az élvezetnek!
Minőségi időtöltés!!Apró finomság vár!
Üdv:Zita
Voltam, és megérte. Mentem volna még, de közben eltűnt, de ha elérhető lesz amikor arra járok akkor biztos megyek még hozzá. Képeinek megfelel, teljesen korrekt, tiszta, rendes lány. Akkor nem Nagykanizsán volt, hanem onnan még minimum fél óra autóval. Ha Kanizsán lesz az még jobb
Sziasztok.
Melániánal volt valaki? Róla tud valaki infot mondani
Sziaasztok Vica 46rol velemeny?
Sziasztok makktársak! Valóban spriccelő hölgyet tudtok ajánlani?
köszönöm!
Sziasztok , mai napon is elérhető vagyok délután 4 ig, ha nem villog a zöld jelző akkor is keress nyugodtan bizalommal puszi nektek csodás napot ! ❤️
Nándi · Őstag · Akik kedvelték Lottit azok bátran látogassák Larát: Szia! 👅
Várlak szeretettel privát lakásomban, ingyenes parkolással diszkrét tiszta környezetben, magamra igényes fiatal hamvas lány vagyok aki...
Hanna (29) - Debrecen
Nem fognak semmiképen sem csalódni! :D
Vanessza 18 a keresztelői szertartáson Karola nevet vette fel. Okosan a puskával mert fordítva sülhet el, de igy is úgy is sokba fog kerülni.
Üdv
Jázmin18nál Járt már valaki?
Köszi a választ előre is.
Sziasztok!
Kimberly 26 nevű hölggyel kapcsolatban érdeklődnék.
Járt már nála valaki? Érdemes meglátogatni?
Ha VIVI22 csibész akkor próbáljátok ki KAROLÁT és rájöttök, hogy van ennél rosszabb is a világon.
Minden ellenségemnek ajánlom.
Sziasztok! Van Kecskeméten olyan masszázsszalon,ahol lehet kérni extrát,kézi,vagy esetleg szexet?Nem magánra gondolok,hanem kimondottan masszázsszalonra.