Szandra 38 rolvan valakinek tapasztalata? Erdekelne koszonom!
Szandra 38 rolvan valakinek tapasztalata? Erdekelne koszonom!
Én voltam már nála. Olyan mint a képeken, nem árul zsákbamacskát. Kezdeményező, profi. Egyetlen problémám, hogy picit jobban is megmoshatta volna a szép nagy kerek fenekét mert mikor hátulról csináltuk volt egy kis kellemetlen szaga.
Lejla 33 egy profi szolgáltató. Jól beszéldd át mi is akarsz mert mindent megkaphatsz egy helyen. Nekem maga mellé, még három lányt prezentált és a nyolckezes játékról annyit tudok csak, hogy borzasztóan hamar végetért. Máskor megdöngettem hátulról és úgy rám pucsított, hogy üresre lőttem a tárat. Szóval egy félvér Milf aki a legjobb menüettet produkálhatja, persze, ha szól a zene. Zendalin engem is érdekelne, ha valakinek volna néhány infója, szívesen meghallgatnám.
Igaz, múlt héten jártam nála Db.-ben. Nagyon rendben volt minden, sőt jobb volt, mint vártam.
Azt mondta júliusban jön Nyh.-ra!
Meglátogatom megint!!!😊
Amirának én is megkaphatom az elérhetőségét ?
Szép napot kívánok Ma és holnap vagyok elérhető a városban. Minden kedves úriembert várok sok szeretettel Csalódás mentes Minőségi kikapcsolódásra :)
Puszi Denisa
Ó hát volt ott minden!
Kedvetlen hozzáállás, borostás nuni, gyenge francia,
képekhez képest elmaradás, mindezt átlag feletti csokiért!
Kifejtenéd? Ez így elég szubjektív...
Harmatgyenge produkció! 💁♂️
Pöröly · Újonc · Vivien22 mindenki kerülje. Csak lehúz. Párlya a másik szobában.
És semmit nem válal. Nekem tanulópénznek jó volt.
Hello Honey 37rol van valakinek tapasztalata ? Johet privibe is nagyon izgatonak tunik
Sziasztok! Belláról(szemüveges hirdető) tud valaki valami infót vagy lekéstem róla? Köszönöm
zsolesz9 · Újonc · Én is kíváncsi lennék mert rajta van a bakancslistámon
zsolesz9 · Újonc · Igen és isteni a fraciája érdemes elmenni hozzá
Sziasztok!
Lejlaval(33) van tapasztalatotok?
Esetleg Zendalinnal(27)?
Köszi a választ.
Sziasztok
Krisztina (20) volt már vendége innen valaki?
Szép Napot kívánok!
Holnaptól újra városotokban!
Szeretettel várok minden kedves Úriembert, minőségi kikapcsolódásra!
Pussy:Zita
Sziasztok a mai napon is elérhető leszek keressetek bizalommal ☺️❤️
Sziasztok
Dézia nevű lányról kinek milyen tapasztalatai vannak?
Köszönöm a segítséget
És Lili 30? Ha azok valóban eredeti cicik, akkor nagyon szeretném közéjük dugni a fejem 🤪