Az csak 18éven aluliaknak ajálatos játékszer. 😊
Az csak 18éven aluliaknak ajálatos játékszer. 😊
Egy élethü guminöt kell töcskölnöd ,
Hát gyerekek meg áll az eszem ,hogy mik vannak itt!!
Petya_001 · Tag · Sziasztok! Chanel-t próbálta már valaki? 😁
Köszönöm az infót!
Ha nem azonnal kell, akkor olyat tudok, akinél voltam és ajánlom, de utazós. Székesfehérváron IS szoktak rendelni. Sandra33 (most éppen Veszprémben, de általában az azt követő héten szfváron szokott lenni. 33 van megadva, de azért szerintem van az 40 is :-) viszont a képeinek teljesen megfelel, és kedves, közvetlen. Ugyanúgy jókat tudok mondani Nináról (most szombathely, de néha székesfehérvár) Még a jelenleg Miskolcon hirdető Vikit is többször láttam Szfváron, de nála a hozzáállással azért voltak gondok, közelébe nem ér a másik kettőnek. Pedig szép arcú, a másik kettőnél derékban azért teltebb, csak kicsit az a "menj már el aztán pattanj le" stílus volt velem. Sajnos most egyik sincs a városodban, de csak idő kérdése. Szerintem Sandra33 lesz ott leghamarabb
Alexan · Újonc · Zita(Zitácska) újra ellátogatott debrecen városába.
Szuper lakás,forgalmas környéken.Közelebb a mennyországhoz érezheti magát a kedves vendég.
A popó még mindig ott van a toppon.Odaadásban is hozza az elvártat.
💋🌹😘
A 40es szilikonosra gondolok!
Szevasztok!
Szonjával van valakinek tapasztalata?
Hát az a valős helyzet, hogy amelyik igénytelen képekkel hirdet az nem a fényképezéshez alacsonyodott le, hanem ez nála a standard. Tehát a képeken azt látod, ami vár, és szerintem ez így van rendben. Sokszor a kép alapjén azt mondom, hohy inkább ne megyek valakihez. Persze tisztelem a véleményedet, csak nem teljesen értek egyet vele.
Sziasztok, üdv Mindenkinek.
A székesfehérvári apróban hirdető Sisi nevű hölgyről van valakinek infója?
Illetve megkérdezném, hogy Fejér megyében kit ajánlanátok MILF 40+ normális, korrekt kategóriában.
Előre is megköszönnék bármiféle normális infót (akár ide, akár privátban), a felfelé álló hüvelykujjakat nem tudom értelmezni, sorry :-)
Mindenkinek jó vadászatot, szép napot! Üdv!
Tupac · Újonc · Nem azt írtam hogy photoshoppoljanak,csak tisztességes képekkel hírrdessék magukat,nem igénytelenül...
Utána meg lehet panaszkodni, hogy nem azt kaptuk, ami a képeken volt... ;-)
Tupac · Újonc · Hello!
Csak egy vélemény.. Tallózgatunk hogy mégis kit szeretnénk meglátogatni.
Kedves lányok!
Ezekkel a fotókkal szeretnétek kedvet csinálni nekünk a látogatáshoz???
Ócska ágyakon,panel lakás romos teraszán, 5 éve nem mosott ágynemű az ágyon,erdőn,mezőn,a fürdő-mosdó sem maradhat ki.. Talán ha elmennétek egy profi fotóshoz,de ha nincs rá (?) egy kicsit igényesebb környezetben,kérjetek meg valakit csináljon egy pár normális képet...Illetve adjatok a fehérneműre is,katasztrófa hogy milyen ócska darabokba vagytok sokan.
Egy szép fehérnemű,1-2 igényes fotó,még a nem a legjobb adottságokkal rendelkező lányból is királylányt varázsol..
Nektek ez az oldal a reklámotok!!!!!!
Nem akarok senkit bántani,ez csak egy jószándékú vélemény,akinek nem inge..
Újra volt szerencsém Hannánál, egy elbűvölően csodálatos lány, aki mindig hozza a formáját, én sosem csalódtam benne 😘 Nyugodt szívvel ajánlom minden normális és intelligens férfinak ! Ha szépen bánsz vele, ahogy azt illik, nagyon szép élményben lesz részed . Innen is csókollak Hannus 😘
Sziasztok!🥰 Június 6-tól 11-ig nem leszek elérhető, aki szeretne egy finom kényeztetést tőlem várom sok szeretettel , a mai napon késő estig hívható vagyok . Puszi Hanna 😘
Sziasztok csajok akit erdekel kulfoldi munka az irjon ram es segitek itt a szamom +4917616475524
Sziasztok lanyok akit erdekel a kuldoldi munka az kerem irjon viberen vagy whatshappon es megbeszéljuk a reszleteket +4917616475524 varom az irasotokat csajok
Airgeneral · Újonc · Fruzsinát meglátogatta már valaki, van info?
Airgeneral · Újonc · Dögös szilikonbaba. Rendben van, nyugodtan mehetsz
Egy nap után már el is tűnt...