Hello
Győrben hírdető Emma masszőrről kinek mi a tapasztalat? Mit vállal a hölgy?
Hello
Győrben hírdető Emma masszőrről kinek mi a tapasztalat? Mit vállal a hölgy?
Sziasztok! ☺️
Zalaegerszegen ha valaki tud kiadó szobát, lakást -lehetőleg napi díjasat,és jelez, azt megköszönöm. ☺️ Korrekt, igényes Nő vagyok.
Sziasztok újra elérhető vagyok ❤️❤️❤️😉
Uraim!
Holnap még elérhető vagyok Pécsett. Ha egy kellemes kikapcsolódásra vágysz, keress bizalommal! 💋☺️🥰
Kedves makktársak! Annyi sok a legalábbis nevében új lány Nyíregyházán, gondosan kitakart arccal, hogy élő városi fórum híján nehéz tájékozódni már, ki kicsoda és micsoda. Mondjatok már pár nevet, legyetek szívesek, kit érdemes mostanában megdugni, és kit kerüljön el az emberfia jó messzire a jó tirpákiában?
Kedves RÉGI&ÚJ VENDÉGEIM!
PÉNTEK ESTIG MÉG MEGTALÁLHATÓ VAGYOK SZÉKESFEHÉRVÁRON - IDÉN ELŐSZÖR ÉS UTOLJÁRA!
Ha tapasztalt, érzéki, kedves, megbízható IGAZI HÖLGYET keresel masszázsra, tudod mit kell tenned :-)
Christal
06205900280
Sziasztok. Ismer valaki kismama hirdetőt ? Előre js köszönöm.
Sziasztok!
Győrben hírdető Emma masszőrrel kapcsolatban van tapasztalat valakinek? Érdemes meglatogatni?
Mit vállal a hölgy?
Ám hogy válaszoljak a saját kérdésemre , a tegnap voltam Norynával ( ő jött el hozzám ) és nagyon jó tapasztalatom volt vele !
Szia, ha érdekel még nálam van hely....
Turnézik, a héten Székesfehérváron volt, most éppen inaktív a hirdetése (mint általában hétvégén).
Sziasztok, Szombathelyi Nina (40) masszázs hirdetőtől tudtok valamit? 1000 éve nem láttam, mindig hozzá jártam
Alexan · Újonc · Timi,Inez jók egyszer ki kell próbálni
Beverly34 kerülendő
Képernyőképeim is vannak az alábbi beszélgetésről vele.
Több mint 2éve lehúzott engem.
Annyira buta ürüggyel hogy az apjának szívrohama lett.
Direkt nem akartam megkérdezni hogy akkor a kor visszakapom e
Ma írtam neki
Még neki ált feljebb
Szégyen hogy mit megtesz egykét hírdető
Már elérhető vagyok, a hirdetésem is látható.
Szia! Mikor lesz látható a hirdetésed?
Sziasztok! Hát elkeserítő olvasni, mi megy mostanában a szakmában mind két oldalról nézve. Közel 8 év kihagyás után térek vissza, nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz. Bizalmat szavazni és bizalmat kapni. Bár akkor is kaptam, most sem aggódom. ☺️ Sosem értettem a lehúzós lányokat, miért éri meg nekik.? És azokat az urakat sem, akik nagyobb összeggel indulnak egy számukra új lányhoz. Ha már ,,ismered" , bízol benne, oké, de addig hagyd a kesztyűtartóban a pénzed, vagy akárhol. Biztos akkoriban is voltak gáz lányok, gumi nélkülisek stb,de ők hamar lesúrlódtak. Gumi dolog a másik. Nem hiszem el,hogy nem fél sem a szolgáltató,sem az aki igénybe veszi. 😒
Sziasztok!
Debrecenben a Klinikák, Egyetem környezetében kit érdemes meglátogatni?
Sziasztok !
Volt itt valakinek jó tapasztalata a Nagyatádon hírdető Norynával ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Mi a személyes tapasztalat?