Kedves Hanna! Nem érdmli meg ő, hogy válaszolj neki. A vendégeid tudják mlyen vagy, a képeidet látjuk mi, akik még nem találkoztunk veled. Fölösleges vitatkozni hülyékkel....No para Remélem eljutok hozzád hamarosan...
Kedves Hanna! Nem érdmli meg ő, hogy válaszolj neki. A vendégeid tudják mlyen vagy, a képeidet látjuk mi, akik még nem találkoztunk veled. Fölösleges vitatkozni hülyékkel....No para Remélem eljutok hozzád hamarosan...
Pár napja mintha láttam volna... Hát nem vagyok törzsvendége 😀
Zeynep 21
Voltam ma nagyon kedves szép formás test
Nagyon finom érezhető en
Minden lehetőséget enged
Nem nyafogos
Mindenkinek ajánlom
Ifjúsági út on
Üdv Testvérek!
Valaha volt már valaki, akinek felvette a telefont? Minek hirdet, ha csak törzsgárdának enged belépni az ohjektumba? Adja meg nekik a magán számát, majd ő keresi az ügyfeleket, amikor debrenceben lesz egy sporolós üzletben való vásárláskor a derék hátán. :D
Próbáltam különböző időpontokban, 10féle telefonszámról, de soha nem méltatót még arra sem hogy visszahívjon, vagy elnézést kérjen de nem tud fogadni.
Ennyire tiszteletlen, akkor írja ki, hogy csak azt a 10-15 vendéget fogadja, akit az elmúlt 2 évben megismert...
Szívesen várok tanácsokat privátban.
Köszönöm szépen
sziasztok
Véleményem szerint abszolút ajánlott kategória! Többször voltam, minden nagyon jó volt. Franciája kiemelkedő!
Neked se kell félned prosztata vizsgálatnál a dokinál☝️🙂🙏
Heni már nincs ott....
nem is is hirdet
Vagy Henihez 😀
Sziasztok
Klímó György u 13
Senkinek nem ajánlott
Mindentt meg ígérnek telefonon
Oda érsz változott minden
Nem részletezem .....
Ki is jöttem,.....
C vágány
Igénytelen stb....
Ha Nándi sogor az egyetem sgútra téved, akkor nagy valószínőséggel Ninetthez megy látogatóba zsákot üríteni és szórakoztatni.
Sziasztok! Uj vagyok és meg sosem voltam egy hölgynel sem. Kit ajánlott meglatogatni az 50es korosztalybol? Es mennyi az esély hogy ismerősbe fut az ember?
Szerintem Hanna korrekt kedves csaj, ha valakivel nem úgy beszél vagy nem úgy tesz kedvére ahogy várja, azért a másik fél is hibás. Például úgy próbálja használni a hölgyet mint egy tárgyat,persze hogy nem lesz veled kedves. Származás felvetése megint téged minősit, ha nem az vár akire gondoltál kifordulsz szó nélkül. Ezzel nincs probléma. De kíírni fórumra hogy még igy is maradtál és nem is tetszet megint minősit. És az ilyen vendégek miatt nem jönnek olyan csajok akik tényleg ott vannak a topon, beszéltem nem egyel más városokban, Szabolcs fekete folt mindegyiknek.csak érdekeség Miskolc is vonzóbb nálunk. Nem egy megfordult itt és nem csak bunkóságal találkoztak hanem, a végén alkudozás, nem fizetés és még rablási kísérletről is beszélt nem egy kettő. Jó lenne ha egy két ember magába szállna.persze egy két hirdető is megtehetné, én is kifogtam egyet a héten de nem irok róla mert volt benne jó is és nem járatom le. Uff.
Sziasztok Kedveseim!
Hétfőtől újra elérhető leszek városotokban!
Szeretettel várok mindenkit minőségi kikapcsolódásra!
Dobjuk fel a Napot!
Apró finomság vár!
Pussy Zita
Az év híre!
Keresek olyan lányt akine van Strap-on, felcsatolt műpénisze és jól tudja használni.Válaszok jöhetnek privátban is.
Infláció nem egyenesen arányos a higiéniával, és az önkritikával. Főleg az ország 1 legszegényebb területén,de ezt a lányok is tudják. Ha itt is olyan lenne a felhozatal mint amilyen nem sokan másképpen dolgoznának.
Nagyon kedves vagy! 🥰De el sem mentem Debrecenből igazán, csak másfelé sodort az élet egy időre. De örömmel várom vissza a kedves Vendégeimet majd, csak nincs helyem még a nyáron, és pihenek. Köszönöm az érdeklődésedet! 😘
szia ELvira,
nagyon örülünk Neked, alig várom hogy újból elmehessek hozzád, és egy felejthetetlen együttléttel megünnepeljük, hogy újra Debrecenben vagy.
Esetleg korábban is mehetünk hozzád? Szeptember még oly távol van...
Mindenhol infláció van, nem tűnt fel????
Sziasztok!
Segítségeteket kérem!
A Vörösmartiy térnél volt egy masszőr hölgy,Bella és Tamara néven is hírdetett!
Sokszor voltam nála,de már régóta nem lehet elérni!
Tud róla valaki?
Jöhet privátba is az üzenet!
Segítségeteket előre is köszönöm!