Valaki tud ajánlani nem lehuzos popo idmadot?
Valaki tud ajánlani nem lehuzos popo idmadot?
Idősebb hölgy, sok sminket visel. Azonban csodálatos természetes mellek és test korához (45+). Kicsit sietett a vége felé.
Irigylem a közelben lévőket, csodálatos milf kínálat van a napokban Veszprémben! Sandra33, Szabina, Nina... Kettőt közülük volt szerencsém meglátogatni, remélem sikerül a harmadik is, de bármelyiknél lennék visszatérő. (Sajnos nem mindig vagyok a közelben, csak ezért nem sikerült eddig)
Hozta. :)
Szia, Alma(45) vékony, magas, sportos csaj.
Nem az átvágásból él, megbízható szolgáltató.
A popsiját úgy dugod ahogyan csak akarod.
Üdv
Szia! Igen, kedves, közvetlen lány. Ajánlott kategória. Kár, hogy autós kaland.
Azért nem léptem le mert mire észre vettem hogy az addigra már az ágyban voltunk ahol jobban lehetett látni ki is valójában. Ha meg már a pénzt odaadtam akkor legalább egy ürítés legyen,mert úgysem adná már vissza ha leakarsz lépni. A stílusom szerintem te nem ismered . Nem hiszem hogy bármi rosszat írtam és amit írtam abból te stílust nem tudsz megítélni. Nem egy nőnél fordultam már meg és sokaktól az ajtó ajtóban visszafordultam. Lehetnének korrektek és a valóságot kellene kiírni és mutatni. Ha már egyszer ezt csinálja akkor vállalja a származását és az arcát is. Úgy is megismered ha látod az utcán ha már egyszer úgy is láttad. És akkor mi van ha felismered? Semmi. Mész tovább és kész. Nem egyet és nem kettőt ismertem már fel és nem egy és nem kettővel találkoztam boltban az utcán vagy bárhol,de nem köszöntünk egymásnak max mindkét részről egy sunyi mosoly. Úgyhogy ha neked vejönnek akkor járj hozzá és jóidő. Nekem nem.
Sziasztok
Kitt ajálottok pécs en popsi sex re
Ne csalodjak
Köszönöm információ t
Jelen pillanatban van három lany aki Hanna néven hírdet. Hanna28 es két hölgy aki Hanna24 névem van itt ! Melyikre gondoltál pontositsd már légyszives....
Nem gondolnám, hogy roma, de ha az is akkor mi van? Még se léptél le, ott maradtál és most meg tolod itt az álszent szöveged. Na ha valaki akkor ő nem az a tudjuk le és kész kategória, ezt sokan alá is támasztják, én is. Viszont mindenhez két ember kell, ha akkor is ilyen volt a stílusod nem csodálom, ha ezt tapasztaltad.
Ő is csak egy romalány . Csak ő se vállalja fel. Sötétben fogad ,hogy ne vedd időben észre. Jónak nem mondanám ,de annyira rossz se. Inkább az a kategória aki tudjuk le és kész. Bár nem is nagyon vártam mást. Semmi extra nem volt csak cumizott egyet ami nem volt valami híres és a borostás pinkóba be és gyors ürítés. Legalább csupasz lett volna,de még az se megy nekik. Na de mindegy. Egy ürítésre jó lehet másnak is másra nem igazán nálam. Egyszeri alkalom volt és soha többet.
Sziasztok. Nádudvari daniellánál járt már valaki?? Fiatal szép teste van
Sziasztok
Vani(23)
Van valakinek infója?
Tisztelt Szerkezsztőség! Miért tűnt el a Lilike 25-el kapcsolatos kérdésem? Milyen szabályt sértettem meg vajon?
Inezt is hozzod ?😁
Helló szörfözők! Lili 18 Pécsett vadászik, ha nagyon fel vagy izgulva inkább menj el egy jeges fürdőbe vagy csapd rá az ajtót.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Debóra(29) néven hirdető hölgyről van információja valakinek?
Üdv!
Vivi (42)-vel tapasztalat valakinek?
Hoppá! Eltünt a negatív bejegyzésem! Barby 30 masszőrröl és Lilikéröl aki most Győrben probálkozik! Nagy csalódás nem ajánlott kategoria! Dolche és Camilla masszázs tuti jó mind kettö!
Pontositás Kata 42 ről írtam, piroson 40 de a lényegen nem változtatt ,nekem nem volt rossz választás.