Sziasztok!
Györben lévő Emma nevű masszőrről van valakinek véleménye?
Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
Sziasztok!
Györben lévő Emma nevű masszőrről van valakinek véleménye?
Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
Sziasztok
Győrben levő Emmáról van valakinek tapasztalata? Érdemes felkeresni?
Mit vállal a hölgy?
staffi · Őstag · Az hol hirdet??
Én is belefutottam egy másik hölgyeménybe Vad Vanda lóvét előre kéri utána mindenre nyafog huza az időt lényegében semmit nem csinál kidobot pénz volt.
Egyetértek veled! Sajnos több hirdetőnél tapasztaltam, hogy már az érdeklődésnél felajánlják a gumi nélküli szexet, akár punciba élvezéssel is, csak fizessen a vendég minél többet. Az ilyeneket kihúzom a listáról, gumival sem merném őket bevállalni, meg ugye ne is szeretném az előző vendég testnedveit benne találni. De bizonyára azért teszik, mert sajnos van rá igény.
Szia, a normális hirdetők rendszeresen járnak szűrővizsgálatokra és nem vállalnak be akármit és akárkivel. A legjobb lenne ha a vendégek is rendszeresen járnának vizsgálatokra. Ez oda-vissza működik. Nem mindig a hirdetőket kell ilyenekkel megtalálni, amikor átbulizott éjszaka után akárkit hazavisztek és történik ami történik nem feltétlen gumival.
Személyes tanácsom, hogy ha én férfi lennék és igénybe vennék szexpartner/masszázs szolgáltatást, mindent óvszerrel kérnék, tud az is jó lenni. Nem minden a pénz...... 1 egészsége van mindenkinek. Remélem kielégítő választ kaptál.
Sziasztok !
Debrecenben keresnék hosszú távra ,alkalmi jelleggel kiadó diszkrét ,tiszta helyet.Vagy társulnék egyedül dolgozó nőhöz .
Köszönöm ,ha valaki tud ilyen kontaktot.
Sziasztok! Régebben Beatrix néven Nyíregyházán a stadion közelében hirdető fiatal vékony csajsziról van valakinek infója? Láttam Pesten is hirdetett, de már ott sem, esetleg abbahagyta?
Sziasztok! Régebben Beatrix néven Nyíregyházán a stadion közelében hirdető fiatal vékony csajsziról van valakinek infója? Láttam Pesten is hirdetett, de már ott sem, esetleg abbahagyta?
Sziasztok Debrecennek Timi37 és Méri 49 illetve Inez30 hölgyekről kinek van tapasztalata jöhet pmben,köszönöm ha kinn maradhat
Sziasztok!
Debrecen kellemes hangulatú kis masszázs kuckómban továbbra is várok kedves régi és új vevdégeim hívását. Általános nyitva tartás hétk. 08.30 - 15.00 ig. Bővebben telefonon illetve Debrecen Victoria Masszázs oldalon . Köszönöm szépen hogy elolvastad.pusy.
Sziasztok!
Debrecen kellemes hangulatú kis masszázs kuckómban továbbra is várok kedves régi és új vevdégeim hívását. Általános nyitva tartás hétk. 08.30 - 15.00 ig. Bővebben telefonon illetve Debrecen Victoria Masszázs oldalon . Köszönöm szépen hogy elolvastad.pusy
Ha nem vagyok fen ugyan ugy elerheto vagyok
Gondolj bele, milyen lehet szegénynek a negatív tapasztalat, ha ezt is pozitívnak írja 😜
Sziasztok Dóri29 nél volt valaki mostanában. 2020 óta fennt van de semmi infó. Jöhet priviben is. Köszi.
Azért mert kértem várj pár percet erre el húztál és le tiltottál hát te beteg vagy !!
Ok átfogalmazom: sokkal körülményesebb így véleményt írni, főleg, hogy megtalálja-e a kívánt célközönséget! Ld. az azóta eltelt idő tanulságait, a 'rengeteg' beszámolót pölö....
üdv:
spray
Mit ahogy hirdetők közt is:-))))
üdv:
spray
staffi · Őstag · Ezt a pozitív tapasztalatokhoz irtad ? 😁
staffi · Őstag · VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely