nézz szét a tisza tónál, lángos árul de arról nyugtát is ad :D
nézz szét a tisza tónál, lángos árul de arról nyugtát is ad :D
Hali! Idős hölgyet,hölgyeket keresek szexkapcsolatra. Ha valaki tud ilyen hölgyet,vagy őmaga a hölgy írhat privatban. Életkor nem akadály
Jöhet privát üzenet is ,ha valaki diszkréció szeretne 😇
Ha már a fura izlésről van szó! 😁 tud valaki minnél idősebb hölgyet szex kapcsolatra??
Nem vagyok senkinek az ügyvédje, de sajnos az a helyzet, hogy bűnözőnek nevezni valakit jogerős bírósági ítélet nélkül BŰN. Gondolom, hogy az oldal szerkesztői nem akarnak problémát szerezni maguknak. Persze, jó tudatni egymással, hogy mi a helyzet, de szerintem úgy kell fogalmazni, hogy ne lehessen belekötni. Ki kell találnuk rá olyan kommunikációt, amibe nem tudnak belekötni. Pl. ha tolvajnak nevezel valakit, az rágalmazás stb... de ha szarkának, az hivatlosan egy madár, abba nem köthentek bele jogi úton, aztán mégis érti mindenki, hogy miről van szó.
A "hölgy" mindig elsőbbséget élvez.Nincs ebben újdonság.Attól még a szem a pályán és nem lehet nagy baj.Új hölgyeket amúgy is csak óvatosan kell bevállalni.
Bennem is felmerült, hogy fura ízlése van a kollégának.
Nem is értem, hogy akkor miért hirdetnek! Nagyon sok lánynál voltam már kb 30, de a harmincból 4 volt olyan akihez szívesen mennék, sajnos ők már nem jönnek vissza Szombathelyre még rövid időre sem! Én szoktam Sopronba elmenni ha valamelyikük ott hirdet.
Üdv! Dehogynem! Csinálni kellene nekik egy külön felületet ahol csak ők hirdetnének! Szombathelyen amúgy is kevés a hirdető. Valamelyik lányhoz meg szeretne menni az ember, arról meg kiderül, hogy webcam szexet hirdet, vagy a kommunikációval vannak gondok stb.
Yeahhh...!! ;-)
Kedves Urak a mai naptól (08.03.-tól) elérhető vok csak a héten a városban! Várlak titeket sok szeretettel! Puszi Denisa :)
Ginger valóan visszavonult? sajnálom, pedig tényleg nagyszerű volt, aki szerencsés volt, az nem csak masszázst kapott franciával, hanem annál többet is....
Volt olyan, akinek sikerül a lompost becserkészi a málnásba? :D
Egyszer egy nf-re elmentem hozzá! Szinte csak cibálta, néha hozzáériintette a száját és sürgetett, h mikor élvezek már el. Nem volt nagy élmény!
Szasztok! RealSwallowGirl nem széparcú, de elég gátlastalan. Popón kívül mindenben benne van és jól is végzi a dolgát! Több pasit is vállal! Lenne itt olyan aki benne lenne, hogy párban meglátogassuk?
Köszi a választ. :)
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
nem tudom , nekem ezek a tejeszacskók nem jönnek be
Üdv,nektek még nincs elegetek az egyre több vebcam sex hirdetőböl?Nagyon divat lett,talán nem ezeken az oldalakon kellene hîrdetniük .
Lóvét előre lutrira soha,te idióta.
Mostanában sok ilyet hallani..... meg kell hajtani őket mint a macskát......