Viktóriarol valakinek infó?
Viktóriarol valakinek infó?
majd visszajön, mert ennél jobb kereseti lehetőség nincs másutt...
szia
jól hangzik, de csak erre nem megyek hozzá, ha mondjuk sexelne, akkor igen...
Sziasztok!
Imádott Hencsiről tudtok valamit? Kb 2 hónapja eltűnt sajnos..
Annyit tudok, hogy elköltözött.
Végleg felhagyott a szakmával vagy csak szünetel?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv,
Matteo
Sziasztok.
Utóbbi probálkozásaim legcsodálatosabb élménye Lili Erzéki masször volt.Jobb mint a képeken ,vékony csinos milf. Érzéki masszázs ,csuszka ,fantasztikus erotikus kisugarzás, izgató simogatás és csodás francia. Imádtam! Visszatérek meg hozzá.
Sziasztok!
A közelmúltban, Camilla 38-at látogattam meg masszázs és egyéb finomságok céljából! Egy órás tali volt megbeszélve Camillával! Jól ellazított, átmasszírozott mindenhol. Egész jól keze van hozzá! Majd amikor megfordultam ügyesen eljátszott a farkammal is.Mind a szájával és a gyönyörű cicijével is. A cickókat idővel a számba adta és hagyta,hogy kedvemre játsszak velük. Majd 69-be fordult és a csodás nedves kelyhe a szám illetve nyelvem elé került! Jól reagált a nyelvcsapásaimra aminek hangot is adott! Közben a farkammal kénye kedve szerint játszott a golyóimat sem hagyta ki a nyelvévével kényeztette majd a szájával szopogatta tovább a golyóimat miközben a kezével vertre a farkamat! Tapasztalatom szerint szopni egyszerűen imád és tud is a hölgy! Végül levezetésképpen egy kis láberotika következett ahol szopogattam a lábujjait és a talpát nyalogattam amit határozottan élvezett. Majd egy idő után a lábaival vette kezelésbe a farkamat, s végül a gyönyörű kívánatos lábfejére lőttem az utódokat! Ajánlott kategória a hölgy!
Gina abszolút ajánlható. Én többször voltam már nála, nagyon dögös és korrekt, normális nö.
Igen benne lennék
Sziasztok,
Vasárnapra esedékes kiruccanásra kit ajánlanátok most Győrben? Nem szeretnék lyukra futni, csak lyukra menni... :)
Elsősorban 30-as, 40-es korosztály, ami érdekelne... Ajánlást előre is köszönöm.
Mit szeretnél rólam tudni?😘
Az is benne van, hogy gondolom át kell utalnod pénzt előre, hogy valami műsort csináljon! Mi van akkor ha átutalod megérkezik neki videót sem küld meg műsort sem aztán letilt!
Elissa hirdetővel van valakuinek tapasztalata? Tényleg lehet popsiját tolni? Mennyire aktiv. Fadarabokbol elegem van.
Jó lenne már olyat találni akit nem kel noszogatni, magátol csinál mindent.
Sziasztok!
Gina(34)-ről van valalkinek tapasztalata?
Jól néz ki a képei alapján.
Köszi.
Az iharosberényi Diáról van valakinek véleménye? Jó lenne, ha valaki írna róla!
Persze hogy írtam nekem majd nem 2 napi nehéz munkám volt amivel lehuzot és mivel csak regisztrálva lehet írni ezért írtam is pozitív tapasztalat nincs nem sok lánynál voltam inkább olyan semleges
Sziasztok, Alexa 31 járt nála már valaki? Vélemény?
Láttam ahogy beregisztraltal mar irtad is a negativ tapasztalatodat..... sajnalom ,hogy nem jo élmenyed volt a hölgyel. Elhiszem ,hogy igy jártál én nekem nem volt még vele semmi tapasztalatom igy nem kétellkedek abban amit írtál.Viszont remélem pozitiv tapasztalatod is volt a hirdetőkkel arra is kivancsi lennnék írnal róluk egy pár sort akikkel jo volt az együttlét es jo tapasztalatokat éltél át a hölgyekkel...?!
Ó, dehogynem! A tököm ki van velük, de nem csak itt. Tiltom őket egyből. Szerintem is kellene nekik egy külön platform, mert rohadtul dühítő, hogy ráklikkelek egy szemre jó hirdetőre, de kiderül, hogy csak webcames.
Természetesen ezt az oldal szerkesztőinek nem lehet ám megírni.
Volt, hogy a hirdetők felé webcames volt. Nem is értem, ki fizet olyanért? Ennyi erővel felmegyek egy olyan oldalra, ahol olyan videök vannak.
Hali,
Voltam már nála, és érdekelne, hogy partiba vágjuk :)
Sziasztok igen meg érte. Időközben sikerült elérni Grétit. Eddig legszebb lány akihez voltam, 🥰 igaz hosszú kihagyás után, de végre sikerült. A képek egyáltalán nem hazudnak, gyönyörű magas lány, isteni popsival, szép arc és ami nagyon tetszett, hogy nagyon kedves közvetlen lány. Nálam 10/10 és amint lesz alkalmam biztosan meg látogatom. Nagyon ajánlott kategória. 😉