Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Réka (33) és Réka (34) ugyanaz a hölgy, a nyakláncon kívül is elég sok a hasonlóság.
A 34-es "verziónál" kicsit visszatetsző, amikor azokba a szűk ruhákba próbálja belepaszírozni a melleit...
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Réka (33) és Réka (34) ugyanaz a hölgy, a nyakláncon kívül is elég sok a hasonlóság.
A 34-es "verziónál" kicsit visszatetsző, amikor azokba a szűk ruhákba próbálja belepaszírozni a melleit...
Sziasztok!
Klaudia 21 néven dolgozó lány vagyok.Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba,a fórumon megjelent találgatások miatt.
Én Erika barátnőmmel vagyok elérhető.A név azonosság a másik hirdetővel a véletlen műve.Nem célom ezzel félre vezetni senkit,egyszerűen elkerülte a figyelmem,hogy foglalt ez a név .
Ezúton is elnézést kérek attól a hölgytől,aki ezen a néven hirdetett hamarabb.
Nem szeretnék a nevemen,koromon változtatni,mert azzal hitelem veszteném.Azt hiszem,aki szeretne véleményt nyilvánítani,megtalálja a módját,hogy meg lehessen különböztetni,melyikőnkről szól a beszámoló.
Az alábbi vádaskodással kapcsolatban a származásunkat illetően pedig csak annyit szeretnék kérdezni,hogy egy hölgy hirdető,akivel sohasem találkoztunk személyesen,honnan tudja,hogy romák vagyunk?
Üdv:Klaudia
Bella (21)-ről valakinek tapasztalata? jól masszíroz?
Akkor kérlek sorold fel a hirdetők közül aki nem roma. Nem hiszem, hogy sokat találnál.
Egy c.gány is lehet szép, tiszta és ápolt, ahogy igénytelen egy magyar, telefonon beszéde és stilusa alapján meg sokmindent le lehet szűrni milyen is.
Ha normális a beszéde, kedves és első látásra is rendben van akkor nekem olyan mindegy, nem fogok elrohanni.
Köszi a választ Gróf Úr.
Én nagyobb eltérést gondoltam,de így még jobb:)
Sziasztok! Pécsett vagy baranyában keresek nightclubbot, esetleg valaki ismer és magadná az elérhetőségeket
Látom, Szőke Démon visszatért Lilien (26) néven. Veszettül jók a képei, de ahogy olvastam a beszámolókat, a valóságban túlsúlyos a csaj. Nagy kár.
Fiúk! valahogyan listázni kellene azokat a szolgáltatókat, akik a telefonos egyeztetéskor mindent beígérnek, aztán az action közben hirtelen mégsem tartják az ígéretüket. Majdnem általános az, hogy a telefonban bevállalt NFVSZ szolgáltatás megakad a VSZ előttl, sokszor azért mert úgy csinálja a szolgáltató, hogy véletlenül se kerüljön sor a súlyvesztésre..
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Klaudia) ***
Úgy látom itt mindenki vak.Erika és Klaudia21 c*gány.Lehet látni a bőrükön.Hogy lehettek férfiak ilyen vakok.Ez kell nektek c*gány nők?Hát gratulálok.
igazad van, de akkor nem tudtam volna leírni a többi tapasztalatomat.
H*lye vagy, hogy maradtál.... Ha nem a megállapodás és beígértek szerint teljesít ott kell hagyni a p*csába. Majd egy pár ilyen után rájön.
Nem Dorina, még nem jártam nálad. :)
Megköszönnmé, ha valaki priviben megírná a tapasztalatait azok közül, akik igénybe vették már a Viki(29) páros masszázsát.
Telón már megtudtam a legfontosabbakat, de életszerű élményekre vagyok kíváncsi, hogy érdemes-e belevágni ebbe a ruhás masszázsba?
Köszi!!!
Egy friss tapasztalatot osztanék meg veletek.
Jessyca (18): Városunk közepén r*nd*l, csak fiz*tős parkoló van a közelben. Telefonos beszélgetésünknél egyeztettünk egy NFVSZ. Á* korrekt, ezért meg is látogattam.
Bejutás egy kicsit körülményes volt, mert ezt a házat eddig nem ismertem és az ajtón nem volt szám, de végülis megoldódott.
A hölgy külsőre nagyon csinos és az arca is nagyon bájos. Az ágy 2 db egyszemélyes ágy fakerettel összetolva, úgyhogy nem túl kényelmes.
Any*gi rendezve előre, elmegyek lezuhizok, visszaérek és a hölgy el is kezd simogatni. Mikor már kezdek keményedni nyul a g*miért és húzná fel.
Hoppá! Kérdem mit csinálsz? NF nem kell g*mi! Erre ő: másképp nem csinálom. Na mondom mindegy ha már itt vagyok kipróbálom így is a m*lytorok technikáját.
Hát az se jött össze, mert csak a h*gyét bírta bek*pni.
Összességében nagyon aranyos csajszi, és kávézni elmennék vele sőt barátnőnek is elfogadnám a külseje miatt, de ez a szakma nem neki való. Nem tudom nyugodt szívvel ajánlani.
Gy*kér p**aszt az ilyen.
Én mielőtt elindulok akkor is lezuhanyzok akkor borotválkozok meg amikor odaérek ugye akkor is zuhanyzok.
Bár úgy lett volna!!! 😁
GABIKA 28
kérek egy jó tanácsot tőled.
hogy kell.....és.....kérni?
te adsz a vendégeidnek....?
Sziasztok!
Régebben Diána néven hirdetett egy hölgy, a répve utcában r*nd*lt ha jól emlékszem 39 volt. Esetleg valaki tud róla valamit?
helló dorinánál járt valaki? infó
Én nem Virágot akarom védeni, de igazat adok neki. Ugyanis sokan elfelejtik, vagy nem is tudják, hogy a H*V és a H*p*titis C is terjed nyál és testváladékok útján, így *rális szex alkalmával is. Ezek pedig nem gyógyíthatóak, mint tudjuk Szóval egy natúr fr*ncia alkalmával könnyedén be lehet szerezni vény nélkül is egy jó kis fertőzést. Természetesen mindenki maga dönti el, hogyan szeretné, mint ahogy azt is, kihez megy. Azért, hogy Virág nem csinál natúrt, szerintem nem kellene támadni. El kell olyan lányhoz, akinél van ez a lehetőség.