Régóta fantáziálok arról,milyen lehet úgy szeretkezni,hogy mindkét fél teste vastagon be van kenve olajjal?
Tud valaki olyan lányt aki vevő lehetne rá?
Régóta fantáziálok arról,milyen lehet úgy szeretkezni,hogy mindkét fél teste vastagon be van kenve olajjal?
Moderálásra küldi valaki az írásom? Mennyire amatőr,kezdő már? Csupán egy vélemény...
Egy francia az gumi nélkül francia...gumiban csak gumiszopi és az élvezeti értéke is jelentősen csökken. Mint ha a fóliában ütnéd meg a csirkét.. megsül,de kurva szar lesz :D
Így van... gumi nélkül semmi...és azért egy francia az legyen gumi nélküli... Alice volt a legjobb... az egyedüli,a megismételhetetlen.
Szia :)
Zsófi71
a kép alapján ígéretesnek tűnik :)
zsani 21 a barátnöje
Szerintem nem te vagy az akire én gondoltam.
Két Klaudia 21 volt fent, ő és Erika hirdetéseben is közösen ajánlották egymást.
Ancsa (20)
Nos, erősen nyomták a vakut annál a fényképgaranciás néhány képnél, hogy ilyen világos lett a bőrszín: egyáltalán nem számítottam brazilra. Persze, mint minden leány, amondó, hogy csak félvér. Nyilván. Biztos. Nem is érdekel. Amikor az arcát megláttam, az a fajta brazil arc nézett rám, ami sokaknak tetszik, de én egyszerűen csak rosszul leszek tőle. A lakás az alapján, amit láttam, OK, ő maga is kedves volt, de én azzal a lendülettel, ahogyan érkeztem, távoztam is. Ha valaki tudja, ki a barátnője, írja meg, hogy messzire elkerülhessem.
Üdv az itt bennfentes fórumozóknak. Kérdeném, járt-e valaki az apróban időnként hirdető Orsi 42-nél? Szimpatikusnak tűnik a bemutatkozása - meg ami látszik belőle a fotóján, az is...
Hello! Alexát nem ismerem, de a másikat sajnos kipróbáltam-Nem kellett volna. Sok rosszat olvastam róla itt, de egy gyenge pillanatomban mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom.Nagyon gyenge a műsora. A franciája szinte semmi, a többi se sok. Egy csomó dolgot nem szabad és még idő előtt ki is tett, hogy ami idő vissza van már úgysem elég egy aktusra(20perc). Szóval én nem ajánlom!!!
Sziasztok!!!!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni! Kit ajánlanátok születésnapra táncolni, esetleg erotikus műsorra? Remélem fogtok tudni segíteni benne, nagyon fontos lenne!!!!!
Én hozzá tettem volna hogy neked az igazi és neked tetszik nagyon.Amúgy gumi nélkül hozzád sem nyúl.
Sziasztok!
Bük Monáról valakinek infója tapasztalat milyen vele együtt korrekt e jol csinálja? Köszönöm
Elköltöztél a Steelvároiról?
Üdv az Uraknak!
35-45 év közötti kategóriában kit tudnátok ajánlani?
Nekem nincs barátnőm,egyedül dolgozom.
Megvan a félelem persze! Csak néha az ember farka,felülkerekedik ezen,főleg ha ott van a szeren a leányzó!!! De ott van az esély ugyanúgy a gumi nélküli franciánál is.
Ti amúgy nem féltek, hogy elkaptok valamit nyalás közben?
Nem azt mondom, hogy a szolgáltatók hordoznak valamit, lehetnek sokkal "tisztábbak" mint a mai bulizós picsák csak valamiért azért én tartok ettől.
Pedig ha olyan lányhoz mennék akivel megvan a kémia én is szívesen megkóstolnám, de van bennem ez a félelem...