Írtam neked én is választ a kérésed nyomán privátban, de valószínűleg nem olvastad még.
Írtam neked én is választ a kérésed nyomán privátban, de valószínűleg nem olvastad még.
Azon megáll a f*rkam ilyen pi*csat:)) Lassan már ***moderálva*** fórum lesz a vidéki-lányból..:) Kb 1 hónapja beszéltem az 1.Klaudiával tessék utána olvasni a hölgy írandója önmagáért besszél:D Miért is csodálkozom?!
Múlthéten sz*patni volt kedvem meg dolgom is volt arra:) ezért Zsuzsa24-nél kerestem vigaszt voltam már nála de csak emlékek maradtak sz*r is lett a beszámoló! Nem emlékeztem hogy kissé lap*t fogú ejjj mondom:) A fekete macska a porondon a kis d*g őrzi a lakást...:) A NF nem sz*jba megy. Egy kisebb örömszerzésnek azért ajánlott:DD
Amúgy rendes volt úgy (r*bi) fronton is de a family fotókat fordított pozícióba.
ha van l*vé rájuk, bejelenkezés , tedd amit kell azt ha nem adja nincs l*vé ,
Sziasztok!
*** moderálva *** , Maya 40 -ről valaki tapasztalatot tudna írni? jöhet privátba is ,előre köszönöm!
Lassan jobb lesz otthon maradni a felhozatal miatt.
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!A "gumis-történethez" hozzászólva:Tény,hogy gumiban cumiztatni vétek,de ha őrültek kívánsz egy lányt,és ő testi valójában is megfelel a fotókon láttottakéhoz,akkor enyhe túlzással akár egy Goodyear195/65/16-osban is csinálhatja!:)A látvány néha kárpótolhat...
Telló száma azonos Alíz 18-al egy időben regiztek.
Tina 35
Van róla egy csomó infó, ha visszakeresel.
Kisit rideg a stílusa és szerintem nem gyengén depis, de ha elcsíped a ritmusát, akkor akár jól is elsülhet a dolog. Anált is vállalt régebben és nem is csinálta rosszul.
Keress rá a nevére!
Hello. Én már voltam Erika 20 leányzónal és nagyon meg voltam elégedve vele! Aranyos, korrekt ,rendes lány lány,leste minden kívánságomat ! Én nem láttam rajta ,hogy roma lett volna,de amugy se érdekellne,mert meg voltam elégedve minden téren :) amugy meg magyarba is van olyan aki cigányul viselkedik néha!!! az meg már milyen ,hogy egy hírdető megszólja a férfi vendégeket ,hogy nézzék már meg kihez járnak??! Nem mindegy az neki ? Mindenki oda megy ahova akar ,annak adja a rózsa szálakat akinek akarja. Nem értem én ezt..... amugy a Klaudia (aki ERIKÁVAL van)nagyon aranyos szimpatikus lett ,ahogy kurturáltan válaszolt, lehet meglátogatom a héten a hölgyet ;)
Sziasztok!
A napokban egy rosszul sikerült randim után mondom legyen valami jó is a napomban ezért meglátogattam Dia 29-et. Huuuh. A hölgy élőben még szebb mint a képeken. Kedves volt, mosolygós. Egy franciára akartam menni de több lett belőle. A franciát véleményem szerint jól csinálta, finom érzéki volt. Az aktus is jó volt, nem játszotta túl magát már már úgy tűnt mintha tényleg élvezte volna (persze sejtem h az itt hirdető lányok többsége nagyon ritkán élvezik az együttléteket, elvégre nekik ez munka és én sem élvezem a munkám), de mindezek ellenére elhitette velem h tényleg élvezi. Az aktus végén hozzám bújt, cirógatott, beszélgettünk. Egy szó mint száz nagyon jó volt vele, nagyon ajánlom mindenkinek! El is felejtette velem a balul elsűlt randimat :-).
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Kedves Petyr Baelish!
Köszönöm szépen!Szeretettel várlak!
Kedves Klaudia 21!
Le a kalappal! Így kéne minden hirdetőnek reagálni a kritikákra. Nagyon tetszett az írásod! Még nem voltam nálad, de amint lesz rá alkalmam meglátogatlak.
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Renike24 - Hirdető (8 hozzászólás) írta 1 órája
Sziasztok. Az apróbetűs részben hirdető hajdúböszörményi golgynél járt már valaki? Tapasztalat?
Sziasztok!
Gabi 28-ról szeretnék infokat kérni.
Illetve tudnátok ajánlani hölgyet,aki profi a csúszkamasszásban?
Előre is köszönöm!
Helloka
Valaki volt már Daniella (30)-hoz? kis beszámolót irhatna :)
Hello mindenkinek!
Fiúk, férfiak, urak Anett 35 -nél mindenképpen menjetek el! A kedves, normális fogadtatáson keresztül a hozzá a mentalitás, külső nálam 10/10. Olyan feszes kerek popsi ààà sok 20 éves megirigyelhetnè! A francia maga a tökèj a vörös vadmacskàtól! A szex háàt arról nem is szólva. Aki szereti a vadabb dolgot ott a helye, én megbántam volna ha kihagyom DE hála isten nem tettem és ott voltam! Anett 35 egy élmény volt ha arra járok ismét felugrok hozzád ez 1000%!!! Pussz a kerek, feszes popsikadra és a csókos szádra!!!
Az ìrásábòl ìtélve intelligens a csaj:)
én voltam egy élmeny
Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem Réka (33) és Réka (34) ugyanaz a hölgy, a nyakláncon kívül is elég sok a hasonlóság.
A 34-es "verziónál" kicsit visszatetsző, amikor azokba a szűk ruhákba próbálja belepaszírozni a melleit...