Na ezt megnéztem én is, és valóban a Tiffani(23) jelenség Debrecen városának egy főre jutó százalékos eloszlása igen magas számot mutat. Na ezek után menjen el hozzájuk a gyanútlan utazó. :)
Amúgy szerinted, ha Rytánál újra "bepróbálkozok", hogy járok? Mercsak már az ő bringája is eléggé tetszik. Tudod, ő is csak akkor veszi fel, ha van telefonja...
Vaze, erre már el kellett húznom a sörös üveget a monitor elől...
Erről az agresszív kismalac jutott eszembe, amikor az erdőben belesik egy gödörbe.
...szóval kiröhögtem magamból a lelkierőt... Miért nem javasoltad neki, olyan telszáma legyen, amit csak akkor vesz fel, ha szabad? Hátha meglájkolja a f*szb*kon.
Összeszorítanám a fogaimat és nem lepődnék meg.
a moderálás szerintem automatikus! amennyiben nem akkor én tudtam rosszul, de hát teljes mértékben értelmetlen ez az egész csak az létezik, amit ti gondoltok, csak az lehet, hogy szano belépked több néven hát ha így is lenne akkor sem tudtok értelmes magyarázatot adni arra, hogy mi lenne a célja ezzel ha amúgy sem hirdet itt! Tehát teljes mértékben értelmetlen volna a részéről! ha lennétek annyira értelmesek, akkor vissza olvasnátok a fórumot és megvilágosodnátok mivel én az itt regisztráltakat kértem arra, hogy segítsenek elérni szanot amiből adódik az, hogy nem lehetek szano de ti egész nyugodtan tartsatok ki az elvakult véleményetek mellett.
Mérhetetlen intelligenciáról tesz tanúbizonyságot az értelmes érvelés nélküli írásaitok, mivel magatokat járatjátok. Továbbá érdekes lehet, hogy vajon ti milyen előnyt szereztek szano pocsk*ndiázásából, ha nem tetszik, írd le értelmes ember nyelvén vagy tehetsz egy szívességet, vagyis ***moderálva***. Avagy mássz vissza a f*ra..... ***moderálva***
tudtok olyan lányt tatabányán vagy tatán, aki kijönne házhoz?
***Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!*** Natalie33 Debrecen
Sziasztok. Egy kis információval szeretnék szolgálni Roxanna (21) nevezetű országjáró leányzóról. A képeken ő van,igaz élőben kicsit negatívabb a megjelenése. Másodszor egy leh*zós,t*lvaj és fellázadó p.cs. ha nem tetszik neki valami,velem elég t**gár volt,pedig csak a telóban megbeszélt dolgokat kértem, és picit sz*gos is! Nem ajánlom senkinek.
Szegregálni teccik az elvtárs? Nocsak!
Jó az. B*nyalex és a kedvese után még azt hittem, rosszul látok. De koncsitaramirezre már csak legyintettem. Ebben a világban bármit lehet kedvelni b*ntetlenül.
Nomer csak a csinált mellű nők a jó nők? Vagy srácok...
Én meg a kismellű nőkre bukom. Van vagy 10 igen jócsaj, ebből a kategóriából.
Ma reggel a Luca33 és Zsani31-nél voltam. Csodás élmény volt, mindenkinek ajánlom!!!
Könnyű és gyors volt a megegyezés, a parkolás is. Szexi fehérneműben nyitottak ajtót és sok szeretettel fogadtak el. Pontosan úgy néznek ki mint a képeken, illetve még jobban... Natur franciát kértem, mind2 nagyon jól és finoman szop, isteni volt. Miközben egyik szopott, a másik kényeztetett vagy beszélt, ahogy kértem. Aztán megdugtam mind2-t, és elélveztem a karjukban. Elfelejthetetlen volt, szerintem holnap is elmegyek... Csak szerdáig lesznek a városban, remélem hamarosan visszajönnek!!! G76
háááát.... gecccccccccc................. sírok..... potyognak a könnyeim!!!!
hááááááááááá, ezt nem gondoltam volna.... NINDZSÁNK is van!!!
Szamóca18
Mekkora képek, óóóótejóég....
Besírok.......
hahahahahaaaa!!
Jöhet a moderálás......
:D:D:D
Loláról, aki most Keszthelyen "r*nd*l" tudtok valamit mondani? Milyen volt itt fenn, fiatalabban? Most jól néz ki, de a képei mintha régiek lennének!
Sziasztok! Jessyca 25 valakinek valami infója róla?
Kidobnak mint macskát sz*rni!
;))
Szia Roller! Nem igazan szoktam itt reagalni meg irogatni de valoszinu azert nem vettem fel a telefont mert vendeg volt nallam es olyankor a vendeg az elso :-)
:) :) :)
De rafinàlt vagy :) a moderàlàst is megoldottad :) ügyes ! :)
Egy szót moderáltak a hozzászólásomban. A szó úgy kezdődött,hogy "m*n" és úgy végződött,hogy "*ger" :)
Köszi Tomi05,próbálok mindig hiteles lenni! ;) És amúgy igazad van. Sokszor látok itt én is olyat,hogy egy frissen regisztrált tagnak összesen van mondjuk két-három hozzászólása és mindegyikben egy csajsziról zeng ódákat. Ezekre én sem szoktam adni,mert nem lehet tudni,hogy ***moderálva*** vagy maga a hirdető vagy valóban egy vendég.