sziasztok sokat figyeltem az irasokat ugyhogy nemreg én is bejelenkeztem:)egy két tapasztalatomat ha nem is olyan szinesen mint egyesek le is iirtam:)látam hogy itt lassan összegyült egy olyan közöség aki hasznos és kedvet csinálo irásokat észrevételeket tesz posztol,szerintem ezt a vonalat tovább lehetne vinni,miert ne fogadnánk el olyan véleményeket észrevételeket ami a pénztárcánkat és magunkat is megkiméli esetleges kudarctol:persze erre páran mondják használd a keresöt kis köcsög de itt a megyeszékhelyen ugy cserélödnek a lányok néha elég követni egy regisztralt tagnak is nemhogy egy bekukucskálonak is:)nem is szolva egy két leanyzorol aki magárol ir véleményt hogy jobban járjanak hozza ha jo emlékszek klaudiánál volt egy ilyen más által kifejezve öngol:)én magam is bejelennkeznék gina diamondhoz de Obamához hamarabb bejutnék lehet :)én csak azt kérem az ugymond östagoktol adják tovabb tapasztalataikat élményeiket ez hasznos nekünk maktársaknak de a lányoknak is hisz akiröl kiderül nem igazán jo szolgaltato ugyis a megbizhatoo lányokhoz megy a kliens utalok itt anikora ginara sajnos mult idöben latika:)mai napik sajnálom hogy latika nem jőtt össze lénais itt hagyot minket miért ó miért ?:)aki járt már az ujabb leányzoknál irja meg véleményét hisz van már nindzsánk is dobocsillagal a fenekemben nem akarnek az utcara szaladni én se pl :)itt nyiregyen ahogy észrevettem nem vészes a helyzet a legtöbb lány megbizhato elégedeten megy el kliens:) és a lakásukrol is :)ha valaki máshonnan érkezik nyiregyre munka egyébb okokbol ezen a forumon az is tájekozodhat,nem dobja ki feleslegesen a rozsaszálakat:további jo szorakozast mindenkinek minél több beszámolot ha negativ ha pozitiv:uff beszéltem :)