Letty 20 elutazott? Nem látom a hirdetését.
Tud róla valaki valamit?
Letty 20 elutazott? Nem látom a hirdetését.
Tud róla valaki valamit?
...és basszus van 16 kedvelője! Brrrrr..... :((
Ninettke nálam is a dobogón van :)
Alízról (25) mondanátok véleményt?
Mivel elég régóta használom hasznos értékeléseiteket, s nemrég egy harcos hozzászólás a passzív látogatókat ""ostorozta, elhatároztam, hogy írok ide. Van egy másik indték is, de azt majd a végén.
Itt dolgozom a környéken és időről időre kóstolgatom a nyíregyi felhozatal kedves, vagy kedvetlen szolgáltatóit - szerencsére utóbbi időben inkább az előbbieket, hála Nektek.
A korábbi partnerek közül sokan eltűntek azóta...különösen Latikát sajnálom - életem meghatározó lovaglásélménye volt.
Most itt az utóbbi idők meglátogatott lányai következnek röviden:
Anikó, Dóra - csak megerősíteni tudom az itt már leírtakat, nagyon jól éreztem magam velük ('monnyuk' 9,5/10), vigyázni rájuk! Végre a szolgáltatáshoz méltóbb lakásba költöztek...ez is jó hír.
Bianka18 - helyes, cserfes lány...de...vagy a korábban fogyasztott mákos tészta mákja ragadt a fogára, vagy a jó öreg szú kezdte ki...csókról volt szó a telefonban, helyszínen már tekerte az arcát, de mikor a mákot megláttam, már nem is bántam...francia nem is lenne rossz, de a kihúzáskor akkorát cuppant a makkra, hogy azt hittem leválik, mint a Szojuz első fokozata... lovagolni vmi kifogás révén nem volt hajlandó, nyalásra jól reagált, a pincsikutya is elég jó szük még, a hosszas gyűrődést elég jól bírta (ha már 1 órára fizettem, szeretem rendesen/teljesen kihasználni, qrvára zavar mikor gyorsan le akarnak rendezni). Na összegezve, akár jó szolgáltató is lehetne belőle, némi fejlesztés és dentálhigiéné segedelmével...de most 'csak' 6/10
Virág29 - kedves és aranyos lány, nem BB, de a BF mindenért kárpótol, igyekszik abszolút a kedvedben járni (sajna a lakás elég lepuki, de inkább ez mint a szolgáltató kedvetlensége, azért ajánlott lenne 1 minőségi csere, költözés) csók, szex, francia, kedvesség - jeles!
Ennyi egyelőre...
Ja és végül, amiért még az írás mellett döntöttem..több lányon is a durvaság nyomait láttam, valami gyáva, barom, szadista kötsög(ök) nyomait...na szóval el a szadista kezekkel az "örömlányainktól"...hiszem, hogy a "jóisten" megbüntet titeket férgek,mikor is a lóarcú asszonyotok helyett egy reggel majd egy lófejjel ébredtek az ágyikótokban!
Igen ! :)
A héten Virág 29 hölgyet látogattam meg ! Mindent egybe véve nekem : 10 / 8 a szolgáltatás amit nyújtott :)
Ha jót akarsz magadnak és nem vagy sóher, bátran látogasd meg. Ajánlott a Hölgy. :)
Nicole/Selymes engem is érdekelne. Többször is próbáltam hívni az elmúlt hetekben, de soha sem vette fel.
Szia!
A képeken ő van. Aranyos, kedves volt, de nem fogott meg. Biztos nem voltam szimpatikus. Panaszra nem lehet okom, amiért mentem megkaptam, de nem leszek visszajáró.
Egy ismerősöm szerint azé van ennyi mert 1 gépről nyomják a hirdetéseket és mivel 1 valakinek csak egy neve lehet ( ip alapján van bukta) a szerkik írják át a neveket! Strigóknak adott a házifeladat venni kell újgépeket és net előfizetéseket:D Meglátjuk a fejleményeket :D
Balu..nincs ennyi nő..sok lányt ismerek akinek több hirdetése van:D
Csak nem....! :D
Irgumburgum, elő ne forduljon még egyszer. ;)
almárol valakinek infoja???????????
Én csak azt mondtam ,hogy fenntartásokkal kezelem az egy-két hozzászólásos újoncokat mivel nem tudhatod ki is áll a név mögött. A VL szerkesztőknek csak akkor jut tudomásukra a trükközés ha a hirdető ugyanarról az IP-címről regisztrál hozzászólóként ,mint amiről feladta a hirdetését. Ha más gépről regisztrál, akkor már nem jönnek rá a simliskedésekre... :))
Gondolom, a szokásos észosztásom nem tetszett..... :D :D :D :D :D Mely jogos..... :D
Ejnye, urak! Mit hordhattatok ti itt össze, hogy kipöttyöztek benneteket?
mivel ő maga is fórumozik meg aktív az oldalon elég hamar bebukna a szerkesztők által ha magát fényezné valami más néven vagy ha trükközne...
amúgy Dior mellett +1 voks tőlem kb. 4 éves regisztrációmmal ill. más városból szerzett tapasztalattal
Ne haragudj de a legtöbbünk nemfog fenntartások nélkül rohanni Diorhoz mert egy újonc 1 - 2 hozzászólással sztárolja nagyon. Egész másképp adunk a véleményére pl. a Grófnak vagy wjdks és a többi őstag hozzászólásához. Ugyan is te nyugodtan lehetsz maga a Dior ,vagy éppen a menedzsere. Ezt a módszert régebben Anett nagyon szerette alkalmazni ,mikor beregisztrált 2 - 3 hozzászólóként és fényezte önmagát. De aki egy kicsit is tapasztalt itt az oldalon ,az hamar rájött a dolog lényegére. :))
Különben én is érdeklődtem Diornál a lehetőségek iránt ,és nekem is az volt a tapasztalatom mint a Grófnak ,hogy kedvességet ,közvetlenséget nem nagyon éreztem a szavaiban. Én nagyon sokat adok az adott nővel történő beszélgetésre ,mert ebből már nagyon sok minden leszűrhető ,kedvesség, hozzáállás, beszédesség. És ahhoz hogy eltudj lazulni ,szerintem ezekre a hangulati tényezőkre szükség van. Ha pedig kellőképpen nem tudsz ellazulni ,az egész együttlétre negatívan hat ,és pénzkidobásnak éled meg a látogatást.
Ez persze az én véleményem. Másnak mások az igényei.