Kedves Ismerőseim!
Ezúton közlöm Veletek, hogy áldásos tevékenységemet befejeztem! :-)
Mindenkinek megköszönöm, hogy ismerhettem és kívánok Nektek nagyon sok minden jót!
A kollegináknak pedig sok normális v----t!
Puszi Mindenkinek!
Kedves Ismerőseim!
Ezúton közlöm Veletek, hogy áldásos tevékenységemet befejeztem! :-)
Mindenkinek megköszönöm, hogy ismerhettem és kívánok Nektek nagyon sok minden jót!
A kollegináknak pedig sok normális v----t!
Puszi Mindenkinek!
Szia Te Gigolo! 😉
Köszönjük a beszámolót!Nincs ennél nagyobb öröm, mint mikor elégedetten távozik a vendég.Örülünk, hogy jól érezted magad, és mindennel meg voltál elégedve.Természetesen várunk legközelebb is...addig is millió puszit küldünk 💋 Zsani & Luca
Hello :) pár nappal ezelőtt még Erika 20 , Edina néven volt fent egy két napig ! Most meg Enikő :) úgy látom szereti az " E " betüvel kezdődő keresztneveket :) én is voltam anno Erikànal ( bocs Enikőnél ) meg voltam elégedve a sz*lg*lt*tàsàval, de most ez a név vàltoztatàs dolog nem biztos , hogy jó fényt vet rà ! Mivel sokan nem értjük tényleg ,higy miért kell nevet vàtoztatni föleg úgy ,hogy az Erika 20 név mellé ,màr úgymond egy megbízható sz*lg*lt*tàs pàrosult ,sokak szemébe ! Na mindegy, ő tudja miért jó ez igy neki ! : jaaaaa,, és ugy làtom megérkezett a Zara :))
A napokban látogatást tettem Tiffani(23)-nál. A könnyű beazonosítás végett: annál akinek a telószáma legutóbb xxx32**-ről xxx42**-re változott, s tegnap cserélte le minden képét, mert nem ő szerepelt rajtuk.
Az új képenen sem ő van, azonban azokon már előnyösebb szögből van lefozózva valaki.
Action: 8/10 igaz sex nem volt, de akció volt rendesen. A kutya megkergetett, a liftbe beszorultam, majd a körülmények miatt a helyszínről való távozás is akciófilmbe illő volt.
Franciska: 10/10 hát sz**tam rendesen.
Egyeztetés: 2/10 nem mindig veszi fel a telefont, és akkor is mindig más, ami után egy harmadik személy fogad. A hirdetés mostanra nem elérhető, azonban mivel van helyette fent másik 2, így jogosan érdemel ki 2 pontot a 10ből :)
Összességében mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti az ilyen típusú 'randikat'! :)
/ Figyelem: A beszámolóm fantázia szüleménye, a valósággal való bármilyen egyezés csupán a véletlen műve.
De most nézem alaposabban,nem is nindzsa,nem fekete kendő van rajta. Csak érdekes a képszerkesztés,amivel kitakarta az arcát. :) Mondjuk tényleg furi,mert a szemét meg látni engedi,pedig sztem pont a szemből,tekintetből lehet a legkönnyebben felismerni vkit.
Kékszem! Csak nyugalom! Jobb ma egy nindzsa,mint holnap kettő! ;)) (csak nehogy rászóljak) :D
Na de azt végképp nem,hogy Erika miért lett Enikő?? Sztem,akik voltak Erikánál az esetek 90%-ában pozitív beszámolót írtak róla,sőt priviben is csak jókat hallottam felőle. Szóval lett egy úgymond "bejáratott" neve és ennek ellenére átalakul Enikővé. Komolyan mondom nem bírok rájönni,hogy miért,pedig tényleg töröm az agyam rajta. :) Vagy ezt már ilyen unaloműzés gyanánt csinálják a lányok? Netán menő? :)) Egy nagyon okos ember,aki rájön pl Erika névváltoztatásának az okára,felvilágosíthatna minket. :D Jah de amúgy én is nevetek már ezen BygBoy! ;)
Valaki elmagyarázná a tapasztalt kollégák közül mi a francnak ez az állandó névcsere bizonyos hölgyeknél...OK, S*gv*ri Endrének 32 neve volt (állítólag)...de ő illegális "komenista" volt...ennek a fele még itt is félig igaz lehetne, de a másik?!
Igen,átalakult Klaudia21 Melánivá. :) Nem tudom mi értelme van ennek.
A Mikepércsi úti masszázs szalonba szokott valaki járni? Milyen a felhozatal? Meg csak masszázs van? Jöhet privátba is.
További tájékoztatás Tiffani23-ró 30-as telló számát xxx60** használta még Gréti23 Kármen19 Szilvia19 Laura21 Orsolya23 70-es telló számát használta még xxx72**. Kármen23 20-as telló számát használta még xxx12**. Fanni20 Kimberly19 Amina20 Szegény m*nk*ltatónak nincs ***moderálva*** új telló számra? A lányok cserélődnek a bútor marad, és a telló számot öröklik az új lányok.
Még arra lennék kíváncsi,hogy hol d*lgozhatnak a Tiffanik :)
:D egyhelyre szervezük őket és foci csapattal megyünk!
Olivia 36 valaki ??? hm?
tiszta szerencse hogy tiffanibol csak 11 db van :)
valamelyik kedves hölgy lejönne komárom esztergom megyébe éjnek évadján? :)
Rendezzünk Tiffani bajnokságot! Aki megd*gja az összest, kap még harminckettőt.
Jessica rendben volt nagyon.Jó test és jó hozzáállás!Mónika40 az RL-n is bevállal csomó mindent a kiírás szerint.Aztán negyedét sem csinálja.Csalódás! :-(
Ők engem is érdekelnének! én egyszer beszéltem velük telefonon keresztül, de Zsani hangja kicsit "r*más" volt amitől megijedtem kissé!
Basszus, ezt meg hogyan? :D