Ahogyan elnézem, Linda30-nak nem nagyon megy a bolt. Ha meg tényleg tökös vagy kár volt az időt pazarolni ezért a velős véleményért.
Ahogyan elnézem, Linda30-nak nem nagyon megy a bolt. Ha meg tényleg tökös vagy kár volt az időt pazarolni ezért a velős véleményért.
Sziasztok tudtok nekem ajánlani olyan hölgyet aki *nál szexet is vállal?
Sziasztok úrak! :)
Noémiről,Kendráról,Liviről kaphatok infót.
(nem a konkurencia mozgat,csak a megfelelőt keresem magamnak)
Ez így igaz! Diszkréció semmi.Ha nem Krisztához mész akkor is vele találkozol,Ő a "madam". Folyamatos telefonálás közben. Lényeg, előre tedd le az ajándékot és mielőbb csá!
Legjobban jársz ha elkerülöd mindkettőt, együtt dolgoznak, múlthéten voltam Krisztánál, de futószalagon megy az egész... Mikor megérkeztem már akkor ült valaki kint, elkezdödött az "akció " csörög a telefonja, kiment, egy darabig a folyosón beszélgettek, majd bent is közben a telefonjával babrált, feloltoztem és ott hagytam...
hello,most ujabban lejla es rubi reklamozzak magukat hogy eles lesby showt adnak elo
igy van,ott a sarkon a kis allatkereskedesnel vagy mi van ott,kutyakajas :D
jo sok zsetonodba akkor ez a hobby teso :D
hello mindenkinek! el tudna nekem magyarazni valaki hogy klaudiabol miert van 4-5 darab?
Na ja :) Vajon miért? :))
Gondolom a Kira24-et könnyebb elérni! :D
Nem, de a Nikit nehéz nagyon elérni meg egyeztetni kell előre meg a Szilvi meg hol van hol nincs, de őt is nehéz elérni
Erre iszunk!
Te tudod :D Ha valamit megkíván a szervezet azt meg kell neki adni :D
Őket pedig (még) nem látogattad meg?
Luca40,Niki30,Szilvi29,Bius28,Lara28?
Pont a javát hagytad ki? :))
Ha nagyon el akar intézni valamit az ember, néha becsukott szemmel a vakvágányra is be kell tolatni.
Majd ha lesz vidékifiú pont hu...
Nya, a héten elmegyek a (egyik) leginkább dehonesztált (bocsi, itt olvastam a kifejezést) csajhoz, majd szólok, milyen volt.
Ezek szerint te azokat is kedveled :D
Hát... Tiffani23-at tényleg nem kell sokat felirni...
Aztán becsúszott pár srác is?
Az a baj,hogy nekem az első helyen három csaj is van :D