Kedvencem az a kép, amelyiken egy kétsoros csapágy van a szájában.
Kedvencem az a kép, amelyiken egy kétsoros csapágy van a szájában.
Boni (20)-ról van valakinek információja? Köszi!
Ezt én is láttam.
Csak a spori pontatlansága, általa be nem látható "következményekkel" járhat Klaudya (meramúgy ez a r**des neve) üzletére nézve.
...elnézve nagy átlag populáció értelmi képességeit...
hali május 27.-kén voltam a bambusz masszás studioban a csajok nagyon szépek és igazán jól bánnak velünk de nincs sex csak kézi levezetés amúgy a csajok meztelenül masziroznak de az nagyon is jól csinálják és nem drága 1***moderálva*** egy teljes óra
bocsi hogy csakk most irok rolúk de most van idöm.
hali ma voltam vanesza 22-nél a valóságban sokkal szebb a technikája 10/8-as **ai 15**-böl kijön 40 perc és mindent vállal ami jó és olyan mintha barátnődhöz mentél volna d*gni.
ma voltam emmánál a vulkánházban r*nd*l a valóságban szebb mint a képeken és mindenben benne van az **ai elég jók 40-perc 1***moderálva***ft 60-perc 1***moderálva***ft ja nem leh*zósak mig kimégy fürdeni és az idöt sem nézik,úgyhogy vissza térö vendége leszek.
Claudia(18) úgy látom harcba szállt a Tiffany-kal a "Ki tud több hirdetést feladni?" című műsorba. Ha az első 3 helyezett Tiffany, Claudia, Kittana eltünne még talán a kereső is használhatóbb lenne! :)
Linda30-nál voltam és szerintem egyáltalán nem olyan jó mint ahogy leírják......
Claudia-ra gondolt, és belőle tényleg 5 db van. Arccal hirdet szóval látszik a képeken, hogy mind ugyanaz a lány.
És köszi mindenkinek,hogy ilyen gyorsan megírtátok priviben a megfejtést. ;)
Néztem egyet Staffi! :)
Az a helyzet hogy Eve 20 vagy Pamela 20 hirdetőről sem beszámolót, sem véleményt nem engedtek közzé tenni de akit kicsit is érdekel, az utánna tud nézni telefonszámai alapján m*s fórumokon.
Remélem ezt is moderáljátok.
Ah. Ez a het is gyenge lesz! Egyszer ha eljutok! :(
1 Klaudia van.
Megírom neked, nézel eggyet ! :)
Gréta23-nak szimpi a bemutatkozása,mármint,hogy elnézést kér a névváltoztatásért,ezáltal nem néz hülyének senkit. Mondjuk így a képei alapján én személy szerint nem emlékszem erre a lányra itt Nyíregyen. Ha valakinek van ötlete,hogy ki volt ő,akkor megírhatja. ;) Amúgy külsőleg nekem bejön.
Hello!
Na ez egy nagyon jó kérdés :D
Na akkor a héten belehúzni nekem a csajozàsba gbed350 !! :) :)
Màr irtam róla egyszer egy beszámolót :) olvasd vissza ! Vagy ha még lenne kérdésed róla, kérdezd privátba és ha tudok rà adni vàlaszt szívesen vàlaszolok rà :)
Nah! Elkezdodott a hét, lehet menni megint a lányokhoz! :))))) Mult hetem nem volt vmi aktiv ugyse :|