Gyerekek!
Ti tényleg ennyire idióták vagytok, mint aminek tanújeleit adjátok?
Ki a faszomat érdekli, hogy ki strici itt, és ki nem?
Hülye vagy, grófuram? Nem esett le ebből a 100 hozzászólásom legalább egy tizedéből, hogy elég messze lakom a szarfészketektől?
Igen, eredetileg debreceni vagyok. Hála istennek, 30 éve búcsút intettem annak a trágyadombnak, benne a sok lehetetlen parasztarccal, akik általában csak az életemet keseritik. Hihetetlenül gyűlölöm azt a várost.
De vannak tündéri lányok, akik érdekelnek, vannak még rokonaim, akik iránt felelősséget érzek.
Tényleg szeretnétek, hogy a sok akadékoskodó baromarcúnak válaszoljak?
Azoknak, akiknek értelmes, úriemberi, és értékelhető fel-vagy ellenvetése volt, szerintem kellő tisztelettel válaszoltam. Ez nem str*ciség.
Az, hogy nekem ennyire bejött egy lány (akiről nem is sejtem, kinek az érdekkörébe tartozik), az én magánügyem, egy rövid tapasztalatban összegeztem, a folyamatosan érkező hozzászólásokra válaszoltam. Ez nem istenités, nem str*ciség. Párbeszéd volt, mert több felvetés is volt pro-kontra.
Azzal nem tudok mit kezdeni, ha valaki magáról azt gondolva, hogy őstag, nagyarcúságból hazudik, szar stilussal telefossa a fórumot (amiről hálistennek a modik hellyel-közzel leszoktatták), és seggnyalók hadával körülvéve próbál hangoskodva igazat szerezni a faszságainak.
A lényegi kérdéseimre meg úgy reagál, mint egy fészbukidióta...
Ja, tudnék, ha nem lőfegyvere van, rettenetesen elrendezném a kicsi arcocskáját. Hogy beférjen véle a trabiba. Kedvenceim a kigyúrt kopaszok... Igazi csemegék..:)))))
Részemről Zsuzsi téma lezárva.
Arra várnék még választ, hogy egy bőven ezer hsz fölötti ún. őstag mi a faszomból él, hogy itt eszi a fene állandóan...