Gróf,neked milyen hosszú lenne a lista? :D
Gondolom egy pár A4-es papírlap tele lenne :D
Gróf,neked milyen hosszú lenne a lista? :D
Gondolom egy pár A4-es papírlap tele lenne :D
Nem topsorrendben írtam le, csak ahogy eszembe jutott
Ez igen kolléga! :)
Nagyon szép trófea gyűjtemény! Csak gratulálni tudok! :)
Egyet viszont kiemelnék! Az pedig a Kira24! Ezt meg sem említettem volna a helyedben!
Nem hogy még a negyedik helyre rakjam ezt az "élőlényt"!!!
EDDIGI CSAJLÁTOGATÁSAIM SZUBJEKTÍV PONTOZÁSA
Hozzáállás Külső Összbenyomás Látogatások száma
Bogi30 10/10 10/7 10/9 4
Izácska 10/10 10/8 10/8 3
Ninettke 10/9 10/10 10/8 1
Kira24 10/10 10/9 10/10 1
Ancsika35 10/7 10/9 10/6 1
Dya40 10/10 10/7 10/10 2
Lotti19 10/9 10/10 10/9 1
Berni25 10/9 10/9 10/8 1
Bogi37 10/9 10/4 10/5 1
Petra29 10/6 10/5 10/4 1
Kitty38 10/10 10/7 10/10 1
Tündi40 10/10 10/8 10/9 1
Helga41 10/7 10/7 10/7 1
Sexycsoki 10/6 10/9 10/7 1
Kelly19(már nincs)10/4 10/9 10/3 1
***moderálva*** 10/9 10/8 10/8 1
Barby23 (már nincs)10/10 10/10 10/10 2
Zsuzsi18 10/3 10/10 10/3 1
Nóra 10/10 10/9 10/8 2
Sziasztok! Linda30 eddigi legjobb csaj akivel voltam kedves aranyos és megkasz minden tőle amit szeretnél mindenkinek ajánlom!!!
Heló minden férfitársam. Mit tudtok mondani nekem mondani Zsani(20) és Mercédeszről?? Ők mennyire megbízhatóak ?
Valakinek van valamilyen infója az arccal hirdető Vivien 21-ről?
Kipróbáltam Kirát és kettősek az érzéseim. Maga a csaj, a teste, arca, nagyon jó, de a hozzáállásán lenne mit csiszolni. Amikor a témára kerül szó, akkor rendben volt, de mielőtt nekiálltunk még telefonon írogatott, miután végeztünk, fél percre már megint a telefont nyomkodta. Látszott rajta, hogy alig várja már, hogy lelépjek. Ezt levéve egy korrekt élmény.
Sziasztok !
Látom nagyon pang a keszthelyi fórum gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Lola: csak javasolni tudom nagyon jó.
Angyal: régebben jobb volt most már mintha kicsit beleunt volna az egészbe de amugy ő is nagyon jó
Szöszi: telefonban fura hangja van de amugy ez ne riasszon vissza senkit egy fiatal nagyon jó nő.
*** moderálva ***: nálam ő a legjobb de azt tudni kell , hogy nem a vékony testalkatúak közé tartozik a hölgy én szeretem az ilyen nőket .
Barbaráról tud valaki valamit? Osszuk meg az infókat segítsünk egymásnak férfi társaim !
Sziasztok! Kyra? Valakinek tapasztalat?
Sziasztok. Kriszta 19 vagy Amanda a jobb választás? Mik a tapasztalatok?
Köszi
Szép jó napot kívánok uraim,egy kis segítségre lenne szükségem . A jövő héten Debrecenben leszek és szeretnék 2 hölgyel eltölteni 1 kellemes órát !!! Ebben a kategóriában kiket tudnátok nekem ajánlani , esetleg masszázsal együt vagy egy kis leszbi show ... meg ha valaki tud olyan hölygyet ahol van posisex azt is megköszönném :D !!!
Sziasztok!
Olyan lányt keresnék aki igényes dekorativ!
Valmint kicsit szeretném kiélni magam igy olyan valakit keresnék akinél nincs tabu!
Nekem volt hozzá szerencsém elég jó kis csaj rendes diszkrétt helyen.Az alapban nem sok minden van így ki kell bővítened de nem vészes
Kifejtenéd részletekben miért volt jó? :)
Sajnos rosszindulatú "élőlényből" nincs hiány!
A minap ramirt egy holgy ugyan mondjam mar meg ki az a Sydny es hogy hol talalhato???mert o ku......a kivancsi ra...erdekes!!!mar a feltekenyseg,a rosszindulat igy mükodik?
A csillagos rész után dologra rákeresel már meg is kapod!
Sziasztok! Érdeklődnék Ancsa,Gina,Kendra és Kyrá-val kapcsolatban azoktól akik már voltak velük hogy melyikőjük lenne jó választás? Mivel vidékről utaznék fel ezért érdeklődök nehogy potya legyen az egész út :D Köszönöm a válaszokat! :D
Ez az elso hozzaszolasom itt, de a forumot mar honapok ota bongeszem es hasznalom.
A debreceni csajok utan gondoltam belekostolok a nyiregyi kinalatba es a valasztasom Dia29-re esett. Ketszer voltam nala es eddig nem csalodtam, jol tartja magat tenyleg ugy nez ki mint a fotokon, a p*ncija meglepoen szuk, a hozzaallasa tokeletes rengeteg a turelme ami hozzam kell, a lakas tiszta es szerintem rendben van. A baratno feelinget amit az elozo 6 no nem igazan szolgaltatott nekem, tole teljesen megkaptam. Jelenleg eletemnek egy melypontjan vagyok ugyhogy a simogatasok es igazi csokok nagyon jol estek. En oszinten ugy indultam hogy megyek es vadul kik*felem a frusztraltsagot egy dominaval de a vegen sz*retkezes lett belole, nem bantam meg. Most erre volt szuksegem.
Nem szineszkedik. Ajanlott kategoria. Meg megyek.