Most megjelenő Kármenka23 telló számát már a hetedik lány használja. Orsolya23 Tiffani23
Laura21 Szilvia19 Kármen19 Kármen19
Meg kell hagyni jó lökhárítóval rendelkezik. Bár a szerkesztőség Kétesnek jelölte.
Most megjelenő Kármenka23 telló számát már a hetedik lány használja. Orsolya23 Tiffani23
Laura21 Szilvia19 Kármen19 Kármen19
Meg kell hagyni jó lökhárítóval rendelkezik. Bár a szerkesztőség Kétesnek jelölte.
Sziasztok!
Andi masszázsról van valkinek valami tapasztalata????
Köszi!
Sziasztok a napokban szeretném meglátogatni valamelyik 35 év alatti szolgáltató-t kit ajánlanátok privátba is jöhet a válasz.
Motel, gyenge francia, mosdatlan. De én voltam a hülye, nem lett volna szabad Motelba mennem.
Arra meg külön kíváncsi lennék, mi nem tetszett a *** moderálva *** Úrnak.
Az alábbiakban tegnap délutáni élményemet szeretném megosztani veletek, ami a "Vidéki parasztgyerek esete a kagyló gyöngyeivel" címet is viselhetné.
A tegnapi délután támadt az a fantasztikusnak tűnő gondolta, hogy a borongós időt egy kis változatossággal fel kellene dobnom. Az ötletet gyors telefonálás követte. A vonal másik végén egy kedves női hang készségesen adott felvilágosítást, majd időpontot is kb félórával későbbre. A hang annyira lenyűgözött, hogy még a pontos címet is elfelejtettem megkérdezni, amit gyors visszahívás, és némi kedves kacagás után megkaptam: helyszín a Kagylós Benzinkút közeli négyemeletesek. A megközelítés kíváncsi várakozását az érkezésemkori telefon józanította ki. Ugyanis a telefon először "csak" végigcsörgött, majd másodszor a kagylós helyszínre leeegyeztetett hölgy helyett annak barátnője volt a vonal végén, miszerint az áhított hölgynek halaszthatatlan problémája akadt, így nem tud fogadni, viszont őt választhatom. Mivel már korábbról őt viszont ismertem, így nem is tűnt annyira rossz ötletnek. Fekete Macskával (Nóra) történő első találkozás helyett így az alábbi pár sor a Vörös Boszorkánnyal (azaz Kiara) való harmadszori találkozást örökíti meg, aki azóta került a látóterembe, hogy nemcsak masszázst vállal. Szóval a helyszín a már többször is leírt négyemeletes egyik kellően felújításra váró lakása, úgy szorul szanálásra ahogy van, ágyastól, mindenestől. A vörös hölgy miután rájött, hogy nem ismeretlent kapott "ajándékba" kedves kolléganőjétől, ismerősként üdvözölt, majd gyorsan a fürdőszobában találtam magam. A korábban leírt macska állapotot és is közelebbről szemügyre vehettem, a békés macsek nem nézte játéknak a lelógó részeket, én meg nem forszíroztam a közelebbi ismerkedést, annál jobban a gazdájával. A kedves hölgy utóbbi találkozásunk óta picit szedett magára, de a legjobb helyeken, és kedvező megoszlásban :-) A nyári kényeztetés láthatóan jól esett neki, mivel többszöri ismétlésről van szó, lassan (de biztosan) ráérez/ráérzek a helyes útra. Az utcai kezdeti stressz meglehetősen lehangoló hatással volt rám, de a boszorkányos kitartás meghozta áldásos gyümölcsét, és sikerült "szépítenem".
Összefoglalva, és nem virágnyelven: A Nóra (aki telefonban nagyon szimpatikus volt, de ez akkor is hatalmas feketepont...) jóvoltából rosszul indult randi végével így csak rá vonatkozóan távoztam csalódottan. A "cserét" nem ismeretlenül vállaltam be, Kiara maximálisan ugyanazt nyújtotta, mint a korábbi alkalmakkor. ezért is mentem fel hozzá, bár eredetileg nem vele beszéltem. A lányok oldaláról részben tudomásul veszem a "halaszthatatlan probléma" fontosságát, csak nem igazán értem meg. Azt viszont határozottan zokon veszem, hogy a "halaszthatatlan probléma" nem osztja meg velünk a tapasztalatait...
Ciao! Ilcsi25-ről érdeklődnék,ha volt már nála valaki,írjon róla 1 pár sort,köszi.
Ez is mellément!!!!:)))))
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Alexa20
Sziasztok a napokban meglátogattam Alexa 20 nevű hölgyet nekem nagyon bejött ,amit a telefonba elmond azt teljesiti is ,melébeszéles nincs ,és nála egyálaltalán nincs idönézés ,jártam már egy pár lánynál de viszont egyiknél sem éreztem magam ilyen jol mint Alexával , kedves, aranyos, odaado lány minden kivánságomat leste .fr*nciája 10-10, aktus 10-8,semi nyafi csok alap,és barátnös feeling. én biztosan viszajáro vendége leszek,mindenkinek ajánlom a hölgyet
Van valakinek tapasztalata Dóri 24-ről?
Nézegetem a Tiffani felhozatalt. Mindegyiknek teljesen megegyezőek a paraméterei...és mindegyiknek igen gyér a "kedvenc" megjelölése. Felhívtam -teljesen rutintalanul- az egyiket, infókat kérve, és miután nem tetszett teljesen, felhívtam a következőt, aki azzal rázott le, hogy az előbb már beszéltem a "barátnőjével"! Az, hogy valamennyi Tiffani 23 egy nőt jelent, ez már nyilkvánvaló, de vajon a fotós zseni, vagy a lány is jó, bár a stílusa nekem nem igazán tetszik. Egyéb tapasztalatom: a lányoknak minden bizonnyal valami gagyi mérlegük lehet, mert jelentős különbséget látok/tapasztalok a képek/az írott szöveg és a valóság között....
Nemtudom ti hogyvagytok vele makktársak de én marhára örülnék ha lejönne Budapestről néhány 20+ éves kisasszony és itt Győrben *rulnák bájaikat ,ott a nagyvárosba valahogy máshogy vannak dolgok mint itt (sajnos),valódi képekkel hirdetnek merésszebbek többet adnak magukból ***moderálva*** is korektebbek (némelyik),ugyis ott már túl sokan vannak összezsúfolva .Tessék erre jönni Jányok :)
Lexy27rol tud valaki valamit?
Kihez erdemes menni?
En Dior neztem ki nem regen de eltunt sajna. :(
Akkor örüljünk van, hogy egy negatív reklám többet ér mint 10 pozitív. Én mondjukEvelinnek jobban örülök :-)
Azt sajna nem tudom, h az általam tárgyalt Enikő alkotott-e a Petőfi-Platzon is, bocs.
Bius esetében az erotic happy ending kölcsönös natúr French-csel indult, majd az én kérésemre - mivel bolondja vagyok a szép női hátsóknak - a dog pozícióba váltó hölgyeményre hátulról, felülről p@psinöntözést hajtottam végre (kicsit cikória ezt így most nekem leírva látnom, de mindent a publikum hiteles és valósághű tájékoztatásáért nemdebár...)
Helló !
Lehet látod az lenne jó hogy nem menni hozzá mert nem a kedvességével van gond hanem a hozzá állásával szerintem de már hiába is hívtam a telefont sem volt hajlandó fel venni.
de szerintem meg olvassa ő is a fórumót még sem akar változtatni semmin.
Macilacinak igaza van! Kitti29 nagyon jó, masszázsban vér profi, aki szereti ötvözni a kellemeset a hasznossal annak befutó. Eddig egyszer voltam nála de biztos megyek még! Nagyon jó élmény volt kellemes masszázs, jó szex, kellemes társaság. Nem az a bombanő de mégis van benne valami, formás kis csaj!
Barbara 30 nála is voltam masszázson, ő is nagyon profi ebben, mint nő nem bejövős de a temperamentuma és kedvessége mindent visz! Volt masszázs aztán franci/mell/kézi levezetés, olyat élveztem... Nagyon ügyes!
És LINDA 29 Újra itt van, hogy a mi kedvünkben járjon!
Két tapasztalat.
Barbi 35, viszonylag új versenyző, képek és adatlap alapján csábítónak tűnt, de a jól hangzó szövegből fele sem igaz. Pont ellenkezőleg mint amit ír, totál fadarab effekt, szemből reszeltem, miközben végig a plafont bámulta unottan. Felejtős.
Tina 35, róla jókat olvastam, és nem bántam meg hogy meglátogattam. Kedves, közvetlen. Csak fél órára tudott fogadni, de az alapban benne volt minden amit szerettem volna. Csók, kölcsönös nf, és olyan szakértő lovaglás, hogy remegő lábakkal távoztam. Hozzá még tutira menni fogok.
Csak én is megtudom erősíteni az általad leírtakat. Kata egy olyan szolgáltató akivel ha más körülméynek között találkozol eszedbe sem jutna, hogy mivel foglalkozik. Egy igazi NŐ. Akit csodálni lehet, és nem csak mint formás testet, hanem az auráját ami körbelengi és beszippant. Remélem sokáig marad még, vagy amíg lehet sokat élvezhetem még Őt.
Nekem úgy rémlik, az utolsó hozzászólásában -amit moderáltak- mint ha azt írta volna, hogy hamarosan talán hétvégén visszatér. De lehet csak én emlékszem rosszul, de mint ha ezt olvastam volna. Bár ha tetszik neki a törzsgyökeres környezet, lehet ott marad. Ráadasul másik fórumon kérdésre adott válasza egy nappal ezelőtt Pest.