Sziasztok !
Már Dorina hirdetése sem látható a hirdetők között.
esetleg Mayáról valakinek valami infója ? Gina is Pestre ment.
Sziasztok !
Már Dorina hirdetése sem látható a hirdetők között.
esetleg Mayáról valakinek valami infója ? Gina is Pestre ment.
Kedves Szerkesztőség!
A becsület (ezen az oldalon... ehh) ugye úgy kivánja, hogy válaszolhatok Zsiga olvtársnak... Esetleg a saját stilusában, ha nem gond.
Szóval jön egy jellemóriás, és konkrétan engem sároz bitangul. Megjegyzem, amin ez a gyengeagyú felszivta magát, az egy általános, bárkire vonatkoztatható vélemény volt részemről, miután meguntam, hogy beteges személyiségű fórumtársam bétékás tényállással gyanúsitson meg.
Tehát lett egy kedves ismerősünk, aki a szarból formált egy nevet magának, hogy-hogynem, pont egy elborult agyú, pedigrés ***moderálva***jutott eszébe... mondjuk nekem is – róla. De ez az egyén szabadsága, neki ebben fejeződik ki az egyénisége. Tehát rendben is lenne.
Ha esetleg webes egyedi azonositók egyezősége állna fenn, bizonyos másik bajkeverő fórumtársammal összefüggésben, akkor kérem, a szerkesztőség cselekedjen úri belátása szerint!
Mindezek után nem bánnám, ha Önök, mint oldal gazdái, komolyan elgondolkoznának a moderációs elveikről, mert úgy érzem, a bennfenntesség meleg, hig mocskában nem lubickoló egyéb fórumozók jelentős hátrányban vannak!
További szép napot kivánok!
...még ennek a degeneráltnak is...
pedig igy van Greg!ez az igazság!
Cyntia20
Hát először azt hittem befürdök mivel nem volt képgarancia. Vártam rá 20 percet, ötször beszélt helyette a barátnője, végülis vele egyeztettem. De nem bántam meg. Árak normálisak nincs elszállva. Először azt hittem egyik ismerősöm nyitja ki az ajtót. A lány arcra nagyon szép, tudásra is bejött, hozzáállása egy fokkal lehetett volna jobb. Szánkódombos mekdonáldsz környéke. Viszont a logisztika pocsék. A másik vendég egy másik lánynál várt amig én végeztem. Hárman vannak abban a házban. A baszoba és fürdő egyébként tiszta.
összegzésben7/10
Ajánlanám másoknak is és el is mennék újra, ha ott laknék :)
Üdv
Kedves Vendégeim!
A tervezett dátumnál kicsit hamarabb kell,hogy elköszönjek Tőletek! Mindenkinek köszönöm aki meglátogatott és aki részese volt a Nyíregyházán eltöltött éveimnek :) Kellemes nyaralást kívánok Nektek és további sikeres vadászatot ;) Puszi: Dóra
Gina felköltözött Pestre ?
Ne már.... :/
Én általában csak olvasgatni szoktam ezt a fórumot, írni nem volt szokásom, de a múltkor az a sz@rfészkező beteg f@sz 'Kulás' kihozta belőlem az előembert, és 'billentyűzetet ragadtam'.
De ha már így történt, akkor illendő, h ne csak az olyasfajta meddő, improduktív vitákhoz szóljak hozzá - ígyhát itt egy kis beszámolóféle...
Előrebocsátom, h ízlésem a női formák tekintetében némileg eltér az e fórumon (és talán a mai közízlésben) elterjedt sztenderdektől, amennyiben az enyhén teltebb (de nem kövér) alakot preferálom.
Bius (28) : a napokban voltam nála, alapvetően masszőz erotikus (NF) befejezéssel. Számomra bomba teste van, kedves, beszédes, közvetlen - ráadásul jól masszíroz, majd jól 'erotikusbefejez'. Mi kell több ? Nekem ott & akkor : semmi :-) Csak egész órát vállal für Z*hn virágszál, szóval ennyit a húzós pricing-ról... Jerico Strasse. A fürdősz. csaptelep viszont langyos állásban zúg és nehezen használható, h vmi negatívumot is keressek. Összbenyomás: jeles.
A többi beszámoló nem ennyire naprakész , régebbi látogatásokról megmaradt benyomások, így pl.:
Kiara (22) : akkor a Bösz-i úti Schell-Tankstelle környékén rendelt Nórával együtt . Kiara szimpatikus fiatal vékony lány , mintha szeplők is rémlenének a hosszú vörös haj mellett. Aktust nem vállalt, csak erotikus kényeztetést átlagos *** moderálva ***, amivel meg voltam elégedve. Azonban a lakás egy szörnyedelem volt : koszosnak tűnt és mindenhol (az ágy mellett is) üres macskaketrecek voltak. Ez utóbbi (állattartás lakásban) nagyon (meglehet, túlzottan) zavar engem , & nem biztos, h más is így van vele - mindenesetre én ezért nem mentem többet hozzá. Na, azért mondjuk, h egy gyenge közepes mégis, a macskák ellenére.
Igaz hogy a Zafira nagyon jó, de aszt kell mondanom hogy a Kitti29 nek nincs párja! Ez tuti, 10 bol 19, de csak azért mert mostanában nagyon lefogyott!!!!
Nem tudom feltűnt e már, de a lányok igencsak nagyrésze "erősen *rk" mondjuk úgy majdnem mind, a maradék meg csak félig. :P
Sziasztok!
Elmenyemet szeretnem megosztani veletek! Ma meglatogattam Lorat, es fantasztikus elmeny volt!
Elbuvoloen szep kedves lany, gyonyoru bomba alakja van. Szep selymes es barsonyos a bore.
Pontosan erkeztem az idopontra, nagyon szexi cuccban fogadott, megbeszeltuk a dolgokat, mar kozben olyan szexin es elbuvoloen mosolygott az emberre! Egy gyors zuhany, majd masszirozas, kozben beszelgettunk. Jo fej lany, lehet vele beszelgetni, ez egy pozitivum. A masszir utan a lenyegre tertunk, es hat ne mondjam, nagyon izgato teste van, hamar tuzbe hozott! Odaado, kedves es turelmes! Erzeki, hamvas borre van, nagyon jo szex kozben csokolni a testet!
Osszesegeben csillagos 5-os! Minden tekintetben pozitiv elmenyekkel tavoztam, es biztosan ujra meglatogatom majd!
Batthyányi ***moderálva***, vagy 8-an vannak egy lakásba.. nagyon nem ajánlott, és így ezzel a fiatal lányok nagy része ki is esett....
Ha kellemes sexre illetve lazulásra vágysz gyere hozzám ma egésznap elérhető vagyok puszi
Bellus.....nem rossz...erdemes kiprobalni annak,aki gyorsan fel akar szivodni..
"inkább menj lakásra" ezt szerettem volna írni.
Nem tudom,de szerintem ilyeneknél ne állj meg,inkább menj lakásra,de te tudod.
Ez biztos hogy nem így van. Viki hosszú szőkehajú. Endzsi nem. Nála voltam régebben, akkor még Judy néven hirdetett. Viki képei nem is hasonlítanak rá.
A pontossága , kedvessége végett a lakással nem is foglalokztam, de tudjátok nem két ft. egy lakás felújítás , ha meg bérli azt meg a főbérlőnek kéne látnia és megoldania . Nem vagyok menager de őt szívesen támogatnám.
Zafira ....szinte tökéletes! Ha a lakás is szebb lenne 10 es .Igy "csak 9,5 "! Kedves mosolygós szmedbenézős .....ja és 100% os sex !
Nora 21 valami velemeny?
Mercedesz nekem nem jott be :(