Voltam az Izabellnél :) :) ;)
Voltam az Izabellnél :) :) ;)
Sziasztok
Sziasztok!
Megírom eddigi tapasztalataimat a még most hirdető lányokról, remélem ezzel jópár társam segítségére leszek:
Latika: Ő van a képeken, igazán dekoratív csaj, bár az én ízlésemben a tetovált csajok kissé hátulról indulnak. A kégli megfelel arra a 1/2-1 órára. Flegma fogadtatás, minden alkalom előtt azért ügyelek a higiéniára és még ha nem is érzem magam izzadtnak akkor is letusolok otthon. Ekkor is így történt de nem érdekelte, beerőszakolt a fürdőbe, h nála ez kötelező. az akció unott volt, a francia finom, összességében átlagos kategória. Nekem annyira nem jött be.
Meláni: Régebben más neve volt és a fogadás is máshol volt. Első ránézésre azt hittem a gatyába durrantok de amikor megszólalt kicsit lelankadt a szerszám. Szájhigiénia és a fogak állapota nincs a toppon. Fadarab effektus. Nem tudom, h ilyen vagy megjátszotta de semmi beleélést nem mutatott. Nem lehúzós, 1x-i megjátszható kategória.
Dia(19): Egy helyen rendel Melánival. Kinézet fehérneműben 15/10, fehérnemű nélkül 3/10. Nem tudom mi van a csaj mellével de mintha leszívták volna az egyiket. lóg rajta a bőr, nagyon visszavet. Teljesítmény, hozzáállás oké, kedves, aranyos csak az a mell... :/
Rami(19): Egyszer jártam nála, rendesen lerendezett azóta is őt keresem. Test tökéletes, hozzáállás maximális, barátnő feeling. Remélem még sokszor találkozunk mert az egyik legjobb a városban :))
Daniella: A másik gyöngyszem akiben nem lehet csalódni. Kedves, aranyos, mosolygós, barátnő feeling itt is adott. Rózsaszálakat itt kicsit soknak érzem de hát kinek hogy. A teljesítmény az maximális és mindig kielégülten távozok. Ajánlott kategória.
Kriszta: Nyháza külső, odaadó, kedves, rendes, nem lehúzós. Franciára vigyázni mert hamar elsülhet az ember. Az ággyal szembeni tükör +30% élvezési gyorsaságot tesz lehetővé. Ajánlott kategória! :)
Ennyit mára, remélem segítettem. Írjátok meg ti is a tapasztalataitokat, h segítsünk egymásnak és ne szaladjunk bele lehúzós bigékbe!
Pacsi
Jól látod. Szerintem sem ő van a képeken...
Sziasztok! Tudtok ajánlani csajt, aki nem adja magát drágán és jó is vele!?
GinaD vasárnap végleg leteszi a "lanot"!!! :/
Ez semmi ahhoz képest, hogy a kolleganője a ZSINNA(23) feltett 2004-ben dátumozott képeket, ami a megadott 23 évhez kicsit erős.
Most vagy 12 évesen kezdte az ipart és most vajában 34 éves, vagy csak a fényképezőgépet nem tudja kezelni (esetleg a dátum fogalmát nem ismeri).
Akármelyik is, de innen is süt az intelligencia....hiánya.
Sziasztok! Múlt héten felkerestem a 20 éves Vivient. Az á*ai picit az átlag felett vannak, de kicsit alkudtam. Lakás tiszta, fürdő átlagos. A szobába visszaérve levetkőzött, majd a lényegre tért. Francia technika jó, a szexben nem aktív, csak van és néz... Pózokban benne van, de nem nagyon van kedve a munkájához. Alakra rendben van, ha kicsit jobb lenne a kedve tarolhatna a városban. Lehet én fogtam ki nála késői órát, vagy nem jöttem be a hölgynek. Nálam ez kevés.
Sziasztok !
Ehez a Bella dologhoz még annyit szeretnék hozzá fűzni hogy sajnos mindig van egy ember aki megy hozzá már be látom én is bánom hogy kerestem mert él a hirdetése hiába hívja az ember nem veszi fel sőt már első csörgés után foglaltat jelez én nem tudom megérteni másnál is ezt csinálja ? vagy éppen aki szimpatikus neki csak annak veszi fel a telefont.
De az apróhirdetésben szereplő Gináról sincs mondjuk egy vélemény sem hogy ő milyen vagy hogy érdemes e menni hozzá.
Az sem baj. Hisz nem lehet egyforma az ízlésünk. Ha mindenki Lindát akarná, akkor valószínűleg sokan maradnánk küszöbön kívűl. Így viszont aki el akarja érni az el is tudja. És Te is beférsz Evelinhez: Tehát mindenki ÖRŰL!
Köszönöm :) azzal képbe is voltam, mert ujra ugyanaz a kellemes ismerős női hang vette fel a telót aki abba a team - be lévő lànyoknak a telefonjait intézi ! Olvastam a hozzàszólàsod a sürgetéssel kapcsolatba :) én lehet viszek egy kakukkos óràt és amig az nem jelzi az idő leteltét nem mozdulok a helyemről :) :)
Hédikéröl tapasztalat? nekem elég negatív! a marketingszöveg, a telefonos egyeztetés 10/10, DE! a megbeszélt idöpontban (+/- 10 perc) csörgetem mint a veszett, a drágaság meg tojik felvenni. akkor minek hirdet?
Csak szólok, hogy ex-francz-new-árok team. :)
Izabell ? Még mindig sehol semmi info róla ?? Csak meg kell látogatnom akkor holnap, jó lett volna egy két beszàmoló előtte róla !! :(
Sziasztok
Pár infó újabb csajokról.
Barbie 18:aranyos, csini csaj a f-redi meki körnékéről, zöld szinü panel. feszes, izmos test, hejes pofi, jó hozáállás, franciatudás mélyreható.
talán az a negatívum, hogy túlzsúfolt a hely
9/10
Crystal 23: bombatestű szilikonos macska a tócikertből.arc, kecó rendben, szép formás popsi, feszes bőr, hosszú haj, hozzáállás is ok. Talán anált is vállal,
nem próbáltam. 9/10
Csilla 24: szintén a zöld házból. test ok, cici 10 pontos francia 8/10. hozzáállás jó 8/10
Ancsa 19: szintén a zöld házból. arc helyes, test átlag, de nem rossz. franciska, hozzáállás ok 8/10
Lüszy 30: nyíl utca környéke, mikor én voltam, de akkor más néven futott. nagyon profi csaj, tuti karbantartott testtel. hozzáállás, francia 9/10
régebben lehetett full servicet kérni, tudjátok, A-class, de sajna ez kimaradt.
Nati 25: nálam most az egik favorit, aranyos, nagon csinos lány, állomáshoz közel. magas, manökken alkat,és tuti cicik.lehet nem mindenkivel, de
velem olyan volt, mint egy barátnő 10/10
Anita Bellini: nézd meg egy filmjét. nagyon tuti, aranyos lányka. 10/10
Lejla 18: másik kedvenc polír udvar egyik eleje. mini bombázó, az egyik legjobb testű, akinek bejönnek a pici csajok annak ajánlott. Franciska sajnos
gyenge, de amit mondasz megcsinálja. 10/10 így is.
Rubi 19 :lejlácska barátnője. mosolygós lány, alul kicsit vaskosabb, de jól áll neki, van rajta mit fogni. Sajna a franciska itt is gyenge összesen 7/10
Ha már a hirdetési szöveges bakikat és/vagy furcsaságokat nézzük a lányoknál, akkor egy legújabbkori példa Nelly (26) gondozásában :
" erotikus, mézes MÁJAS pofimmal szeretnélek elcsábítani " &
" amit összekapcsolhatunk egy kis erotikus szexi tánccal is meglephetlek " ??
Az adatlapja szerint angolul és németül is beszél ; valszeg ezek kitartó tanulása zavart be nála a magyar kifejezések ill. mondatszerkesztés helyes alkalmazása terén :-))
Na, de persze mégse legyünk túl szigorúak pusztán az iráskészségre alapozva...
Zsani 20! Ha már popókedvelő vagy, az nem azt jelenti, hogy.. ""ne fürgyé le""..!
Ez is ki lesz moderálva. Mindegy.
Gandra(18). Bármit is jelentsen ez a sejtelmes név, nemegészen 44 cm-es a mellbőséggal rendelkezik.
Egyre több intelligens hírdető tűnik fel. Jajaj...
Nem tudom másnak feltűnt-e, de az újabban Jenny 28, Larissa 26 neveken kínálkozó hölgy azonos a régebben Gina, Linett, Romina, Barbi, Amanda neveken futóval. Természetesen ismét több néven hirdet, de amit nyújt, az nagyon távol áll a szövegétől!
Sziasztok! Brigi 24-nél volt már vki? Vélemény?
Elég csini és bevállalónak tűnik az adatai alapján...
Köszi.