Masszőr hölgyek érdekelnének (Lexy, Netti, Roxy, Virág), hogy mik az erősségeik, milyen "finomságok" vehetők igénybe, ki az aki ajánlott közülük? Akár privátban is, ha van valakinek tapasztalat akár többekkel is közülük. :)
Masszőr hölgyek érdekelnének (Lexy, Netti, Roxy, Virág), hogy mik az erősségeik, milyen "finomságok" vehetők igénybe, ki az aki ajánlott közülük? Akár privátban is, ha van valakinek tapasztalat akár többekkel is közülük. :)
Szia.Kb. 2 hete tudtam eljutni hozzá.Számomra gyönyörű lány és kedves.Kár,hogy idáig vártam hogy elmenjek hozzá.Szerintem nyugodtan meglátogathatod.
Ő engem is érdekelne.
Sziasztok!
Lara 51! Valaki volt már a hölgynél? Tapasztalat róla illetve a szolgáltatásáról? Előre is köszönöm!
Tudtok olyan kontaktot adni (privátban inkább), ahol van néhány órára kiadó szoba a városban? Nem kimondott szállodákra célzok most, mert abból van választék, hanem kifejezetten ilyen "búvóhelyre" pár órára.
Neten amit néztem, ott az egyik alapból kiesett az egyik feltétele miatt, a másik meg nevetségesen drága, annyiból tényleg egy többcsillagos is megéri és minőségibb.
Nyilván egy igénytelen koszfészket se szeretnék.
Molly(37) valaki volt már nála?Vélemény,tapasztalat?
Itt tinárol írt valaki, dobjon pm ben infót, mert nem veszi fel már töbször probáltam. Érdekelne mit válal és az ár kategoria is. Már a hócipőm tele van ezzel a sok extrás dologgal. Már lassan Mindent is extrában válalnak. Most komunikáltam 7 lánnyal, de 6 mindent extrába válal. 25, 30 alap egy óra és ha akarsz is valamit az extra. Francia, ujjazás, nyalás. Csak a dugás van benne az előjáték és ami abban van az extra.
Alisha25 birizgálja a fantáziámat, de mostanában nem jutott időm a pécsi piacra kimenni. Mindenképpen érdekelne mit is kínál ez a csoda.
Gondolom lenyugodttál, hogy te is kiadhattad a fotóra a garanciát! Az is biztos tisztában vagy vele, akkoriban is voltak már tetkók csak azok ezen a képen nem látható helyen vannak.
Üdvözlök mindenkit újra a fórumban. Vivien 21 nél járt már valaki? Megbízható a hölgy?
Makktársak!
Maya(30) Alisha(25) valakinek vélemény tapasztalat?
Szia,pontosan mire gondoltál,azt látom hogy heterosex,de mi az elképzelésed?
Igen.
Sziasztok.
Szelinánál járt már valaki?
Sziasztok! Mostanában volt valaki Viktoriánál? Ha igen kérem írjon már rám privátban köszönöm.
Na végre elindul az élet. Sonja 33-at meg sem találtam, de nagyon örülök, hogy ismét él a fórum. Béla
Már egyszer jeéentkeztem, de nem látom a hírfolyamon.
ez már ő lesz, de az 5 évvel ezelőtti fotókkal hirdet, amikor még a sógorok fővárosában dolgozott.
itt még nincs szilikon cici sem, tetóválás sem :D
Űdv makktársak.
Minden kérdésedre ott a válasz a hozzászólásaimban, felhívod őket, recepciós kérdez, válaszolsz és olajos teljes testes masszázst kérsz. Have fun! ;)