ez lett volna az újabb próbálkozás, de a szerkesztőséget most nem sikerült átvernie :)
ez lett volna az újabb próbálkozás, de a szerkesztőséget most nem sikerült átvernie :)
"Ja és a hirdetésben előre utalva kéri az apartman árát."
ezek után van, aki tényleg tervez is hozzá?
Juhéé! Van újra komment 🥰🥳
Üdv. Az Emese nevű hirdetővel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Apartmanban dolgozik és a videóit is reklámozza.
Ja és a hirdetésben előre utalva kéri az apartman árát.
Sziasztok!
Régi vágyam egy olyan tocsogós olajos kef***s. Nem tudtok valakit aki vállal?
Nem csak kis masszázsolaj, hanem rendesen csússzunk egymáson és had tocsogjon!
Szolgáltatók is írhatnak!
AJóARoszÉsÉn
Sziasztok. Vivien 21-ról infója valakinek? Jöhet privátba is. Köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm, ez így igaz, kedves és közvetlen vagyok a vendégeimmel 🤗 puszi neked ☺️
Sziasztok,
2 pasi 1 lány felálláshoz keresem férfitársamat kizárólag heteró alapon. Hírdető hölgyhöz mennénk. Aki komolyan gondolja, az privátban keressen.
Szia. A teljes testes olajos csúszkát , a recepciósnál is kérhető bejelentkezéskor? Szerinted kihez érdemes foglalni ahol van finis is?
No para! Minden gond nélkül meglátogathatod, megbízható jó csaj! És szép is!
Szia üdv ujra itt .A visszatérő.
Sziasztok Debrecenbe keresek egyedül dolgozó hölgyet .Csak magyar hölgyek érdeklődjenek .Köszönöm tisztelettel Nana
Ha megtalálod vele a közös hangot nincs vele semmi gond. Ha valaki korrekt ő is az, tejesen közvetlen hölgy nekem soha nem volt vele problémam. Sőt egy idő után ha nem.értem el mar sms be is lebeszéltűk az időpontot. Jo csaj, csinos szép.. Meg is fogom látogatni hamarosan én is újra 😉☝️🙏😉
Sziasztok. Anita 30 ról valakinek infója? Köszönöm
Sziasztok. Hanna 25? Volt valaki mostanában hozzá? Régebben eléggé megosztó volt… köszönöm
De jó… visszakaptuk a fórumot.?
Brigi 39, és léna 22 röl van valakinek tapasztalata?
Milyen a hozzá álásuk, és mennyire aktívak?
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnek, hogy kihez érdemes menni itt Nyíregyházán?
Lola29- szemezgetek, volt valaminek vele tapasztalata már ?
Előre is köszönöm a valaszaitokat.
Ő és a hozzá hasonló hirdetők rombolják le a látogatók bizalmát! Mert valjuk be igencsak csúnya dolog hirdetőként visszaélni egy fitnesedző képeivel!!! Kell következményeknek lenni! Mint látom lett is.
Bélatot jelentkezz, ha vagy még ezen a fórumon!
Fontos kérdésem van…