Igaz. :))
Igaz. :))
Ezt én is szeretném tudni.
sziasztok Voltam Virág 22nél.
Kinézet megfelel a képeknek. A lakás szerintem igényesen berendezett.Hozzáteszem ismét előfordult némi késlekedés ,de ez engem nem zavart különösebben.
Az akció szerintem jó minőségű volt azonban 2 dolgot öszintén hiányoltam az egyik a csók nemléte (nagyon sokat dobna az akció szinvonalán)
a másik a szájba*lvezés nemléte ( ez a kevésbé fontos legalábbis alapvetően azért bátorkodtam ideirni mert jó fr*ncia esetén mint amilyen az ővé nehéz az embernek kontrolálnia magát)
összeségébe kiprobálásra mindenkép ajánlom a hölgyet, de figyelmezetek mindenkit hogy előfordulhat némi fennakadás pontosabban a megbeszélt idő után valamivel késöbb tud csak fogadni .
További kiprobálásra javasolt hölgyek most hirdetök közül:
Kamilla (nálam az etalon minden téren perfect) Hátrány nekem lényegébe lehetetlen elérni
Fanny ( A m*lytorkos fr*nciája frenetikus ,de a többibe átlagos és a hozzáálása szövegelése kissé lehangoló)
Jelenleg Más városban hirdet de nagyon ajánlott: Dior
A többi hölgy akinél voltam sajnos nem hirdet jelenleg.
Sziasztok. tudnátok véleményeket mondani Amira-ról? elöre is köszi :)
Ami a Tiffanikat illeti, felhívtam az egyiket érdeklődni a szolgáltatás és a rózsszálak mennyisége után. Majd a tájékoztatás megkapása után felhívtam a másik hirdetőt, aki azzal kezdte, hogy a "barátnője" már elmondta az általam kért tájékoztatást...Közöltem vele, hogy azért hadd hasonlítgassam már össze a dolgokat, mire a válasz: nincs mit összehasonlítani. Azaz 1 db nőről van szó az esetek többségében. Egyébként meg kár, mert amúgy helyes, jó testű lány, és ha alkalmazkodna a piachoz, a szolgáltatás tekintetében is, akkor biztosan nagyobb forgalma lenne. Az általam kedvelt "zöld ház" lányai nem kevésbé csinosak és az alapban elég sok szolgáltatás beletartozik, így a NFVSZ is.
wjdks ! Ha meglàtogatnàm akkor megmondanàm a tutit ! Mert igazàból a Bermuda- háromszög rejtélyét még nem nagyon tudtàk megfejteni :)
Staffi! Csak nem elvesznél Vivien23 Bermuda-háromszögében? :)
Ötvös stritről gyors ürítés után menekültem!😡
Besétáltam Bea 22 csabdájába a multhéten!
Kereshetek valakit akinél lehet felejteni!😜😝😛
Várok minden kedves vendégeimet újból :) puszi
Nincs ő vele baj,bár minden lánynál csak ennyi meglepi érne mint nála.
A képen ő van,szép,jól néz ki,formás,igényes,jó kicsit szégyelős LEGALÁBB IS AZ VOLT MIKOR ÉN VOLTAM NÁLA,de ennek van egy éve szerintem,nem kamu képe van,én tuti meglátogatom még.
Akkor én már nem is merek megszólalni...
Vivien 23 a képei között a 6-ik kép :) micsoda bermuda-háromszöget rejteget az átlátszó ruha alatt :) erre kiváncsi lennék élőbe is,hogy ugyan azt a látványt észlelné-e a szemem világa :)
A múltkor 13 darab volt belőlük! :D
Ez a dolog biztos,hogy nagyon de nagyon érdekes!
Valaki tisztázza már ezt! Van Debrecenbe jelenleg 6 Tiffani23 nevű csaj. Minden hirdetés más elérhető telefonszámmal. Aztán viszont ami megegyezik a magasság, testsúly és mellbőség! Na most akkor aki esetleg volt nála vagy tud valamit erről most hogy van ez? Több Tiffani van? Vagy csak egy, több hirdetéssel?....és akkor az ember tudjon rendesen dönteni hogy mit is akar és bízzon is benne hogy jól dönt.
Akkor inkább keresünk valami jobbat.
Jó lenne,ha egy-két csaj Győrből ideköltözne :)
Szóval Pem, vagy réggebben Activia. Háát igen, a nosztalgia új infógyűjtésre ingerelt. Sajnos Gerófnak igaza van, túl sok jó hírrel nem szolgálhatok. A képek ugyan nem hamisak, de a valóság valahogy elmarad: pár kiló plusz, nemtudom, de a stílus is elég lapos, BF a látóhatárban sincs. Essünk túl rajta, tedd le a lét és csao. Ez van, szorri,
nacsá
Elfogadom ha màs vendég esetleg ahol én negatív élményekkel szembesültem , ő pont az ellenkezőjét tapasztalra ! Lehet nem voltam szimpi neki vagy nem tudom ,én amit leirtam privàtba egy pàr embernek az szóról szóra ugy történt :) nekem mondom az amit nyújtott az olyan kevés volt mint " erős pistàba a jóindulat " most még az se mondom ,hogy ràpróbálok ujra hátha csak rossz napja volt mert nekem egyszerűen nem jött be amit nyújtott, de mondom én nem vonom kétségbe a PICI26, beszàmolójàt se mert az amit leirt vele történt meg amit én irtam meg velem ! Ezért van ez a fórum ,hogy leirjuk ki mit tapasztalt a lànyoknàl ,és ha nem eggyezik a véleményünk néha azt el kell fogadni :) jó vadàszatot mindenkinek :)
Sziasztok! Ági 44-ről van valakinek információja? Hogy dolgozik mennyiért és hogy dolgozik e még mert nem látom fent egy ideje a hírdetését. Köszönöm előre is a segítséget!
Mártii-nál járt valaki?
Bonitával kapcsolatban nekem sajnos rossz tapasztalataim voltak. Több néven is futott már, váltogatja a nevét. Az a pár alkalom elég volt. Lehet hogy éppen a sok vendég miatt, de nagyon siettette a dolgot miközben több vendéggel egyeztetett az akció közben. Volt alkalom hogy félidőnél rájött wc-re kell mennie, hadd ne mondjam elég illúzióromboló volt. Ezek csak a személyes tapasztalataim, lehet hogy más több szerencsével járt vele.