Pici! Ezt én is átéltem már egy-két alkalommal,hogy nagy rossznak volt beharangozva egy leányzó,tettem egy próbát és nagyon jól éreztem magam. Sok függ a szimpátiától. A Dia27-nél még nem voltam,de tervben van. :)
Pici! Ezt én is átéltem már egy-két alkalommal,hogy nagy rossznak volt beharangozva egy leányzó,tettem egy próbát és nagyon jól éreztem magam. Sok függ a szimpátiától. A Dia27-nél még nem voltam,de tervben van. :)
Palkoo "Vadásztárs" írását, véleményét csak megerősíteni tudom.
Jelenleg és már egy jó ideje Kamilla az egyik legjobb sz*lg*lt*tó a városunkban.
Egy kezemen meg tudom számolni a Pécsen található, hasonló vagy azonos színvonalat nyújtó hölgyeket.
Sziasztok!
Akkor én is írok Dia (27) ről.
Kérdeztem róla infókat és ezt kaptam, hogy nem engedi a pózokat nyafog, műsikoly...
Szerencsésnek mondhatom magam mert a két beszámolót olvasva én pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Szombaton dél körül kerestem fel. (így Ő is emlékszik rám)
Képek valósak, kor max picit több, teste ok. Nemhogy lovagolt, előről-hátulról is ment a dolog és még oldalról is akarta volna, még le is smárolt úgy hogy nem is beszéltük meg.
Tehát nem védeni akarom Diát, de nekem nagyon bejött.
Köszönöm a segítséget akik visszaírtak az infóval kapcsolatban!
Dia még találkozunk!
Sziasztok
Okés csaj. Csak most nem hirdet még a **-en sem, biztos nyaral. Amúgy jól meggyúr és -sajnos- csak kézzel vállalja a levezetést, de azzal ügyesen csinálja.
hm........ én megmondtam :) :) nekem legalább két pózt megengedett :) a szemből és hátbatámadást, de elmondása szerint hiába lovas nemzet a mienk ,azt valahogy nem kamázza :) :)
Sziasztok Vadásztársak!
Kamilláról írok egy véleményt, aki a kimagasló sz*lg*lt*tást nyújt. Már az öt csillag, hogy szerintem a többségünk által elvárt szempontoknak megfelelel.
Fő szempont szerintem, hogy kedves, odaadó és szexi legyen.
(A hozzászólásaitok, értékeléseitek alapján szűrtem Őt ki, hogy ne legyen felesleges idő, pénzkidobás és kellemetlen egy látogatás. Ne érezzem azt, hogy a "p*raszt" ***moderálva*** elvesszük nulla sz*lg*lt*tás mellett. Ne legyen HP, inaktiv, flegma hölgy, ha már kellemes időtöltést szeretnék.. Ne legyen olyan fekete hajú lány, aki sz*lg*lt*tás helyett feladatot teljesít. Ne a mennyezetet nézze...)
Kamilla a hirdetésében leírtakat maximálisan teljesítti. Valóságban sokkal szebb mint a képein. Valóban kellemes időtöltés vár az Őt felkersőre. Aktiv és kedves. Telefonban korrekt tájékoztatást ad. Minőségi sz*lg*lt*tást nyújt és figyel a higéniára. Nem az órát nézi. Nagyon ajánlott!
Ha tudtok még ilyen jó hozzáállású lányt, akkor írjátok meg, akár privátban is...
Sziasztok.
Valakinek van "friss" élménye, beszámolója Klaudia(20) avagy réegen Barbie lányról?
Nagyon nagyon meg szeretném látogatni, de volt sok negatívum, és kevés pozitívum róla írva. Azóta csak változtatott a hozzáálásán nem ?
Melleit takargatja, de pont azért mennék, meg a gyönyörű pofikáért :)
Egy istennő lenne Kecskeméten ha nem lenne ilyen "szégyenlős"
Pleas valami értelmes hozzászólást kérek !
Igen. BRDM 2, na, de nem ez a lényeg.
Nagyjából kész a forgatókönyv, még beleszólhatsz.
Képek a héten, nem tank benne lesz.
Én is megcsíplek. :D
Közmunkásra tippelek. :)))
Sziasztok Viki 30 tudtok infót adni a telefonon nem érhető el valaki volt már nála esetleg
nem tank ! BRDM 2
hát
nemtom mért de csiplek na
majd elmulik ám nyugi :D
Volt 'szerencsém' Kitti (20)-hoz. A hendsztrítbrencs tagja, gondoltam egy utolsó lehetőséget még adok az intézménynek. Nem kellett volna.. A telefonon felvezetett műsor jó része strornó a helyszínen, úgyhogy mint Juliusban Ceasar: jöttem, láttam, lőttem.
Amúgy látszik, hogy akarja a hölgy, de egyszerűen lövése nincs, hogy működik egy ilyen szakr*ndelés. Csinos, szép, aranyos, de szigorúan csak birkatürelmű pedagógusoknak.
Régen hirdetett a masszázs rovatban egy lány Jenny (23) néven. Egy ideje eltűnt. Tud valaki róla valamit? A képek alapján csinosnak tűnt. Arcra is szép volt? Infó jöhet privát is. Kösz!
Sziasztok Társak!
Egy élményemet szeretném megosztani, hogy ezzel is segítsek másoknak a választásban. Egy új lánynál voltam Linet 20. Kb. 1 hete van a városban. Az egyeztetés gyorsan ment. Jól megközelíthető hely, kedves hang. Megérkezve Ő nyitott ajtót. Kicsit alacsonyabb, mint gondoltam, de sebaj. Kicsit szegényes az alapszolgáltatás, a közös fürdés is extra, de Én ezt választottam, mert ragyogó előjátéknak tartom. A képeken Ő van, valóban hatalmas, gyönyörű cickói vannak, közepesen nagy, de kemény popsi, szűk punci. Ez eddig tökéletes a számomra, de ahogy elkezdtük az akciót jöttek a meglepetések. Fürdés után a NF előtt popsitörlővel megtörölte a fütyköst, ímmel-ámmal francia, közben, ha az előnedvem megjelenik, ismét popsitörlő. Ez egy kicsit lehangoló. Kölcsönöcs francia során ápolt, illatos puncit találtam, de az élvezet megjátszósnak tűnt, akár csak szex közben. Második kanyar natúr francia popsitörlővel..... Aktus során a cickókat csak óvatosan lehet nyalogatni, mert csiklandós! Összefoglalva a képeken Ő van, a fogadtatás nem rossz, de a felsoroltak miatt csak közepesre értékelem. Annak ajánlom , akiket nem zavar a popsitörlős akció és szeretik a hatalmas, erdeti szépen álló ciciket és a szűk puncit.
Üdv. Engem az érdekelne hogy Lili baba űzi e még az ipart. Rég láttam fent az oldalon.
Üdv. Kyra engem is érdekelne. Nagyon gusztusos a képeken :)
Sziasztok!
tudna nekem valaki mondani hölgyet a buszpályaudvar közelében akihez érdemes elmenni?
elölre is köszi.
Üdv: Lia és Kyra vélemények?? Előre is köszönöm!
Szia!
Nagyon szépen összefoglaltad az első beszámolódat :)
Nagyon jó,hogy kiemelted "aktus gumival" még az a szerencse,hogy nem anélkül!