Hazamegyek megkell latogatnom megint
Hazamegyek megkell latogatnom megint
Szia/ Sziasztok!
Bár az elég régen volt mikor te voltál, én tegnap. Ötülök, hogy azóta tartja a színovanalat. :)
Stefy:
Már régóta tervben volt a hölgy, de valahogy csak most sikerült összehoznom vele a "randit".
Külsőre nekem tökéletes volt, eljutottam odáig, így a sokadik lány után, hogy minél természetesebb és kevésbé mű valaki, annál sokkal vonzóbb számomra.
Ami a szexet illeti, nem is találok szavakat rá, 10-ből11, annyira isteni volt vele, kutatok az emlékeimben, de nagyon vissza kell mennem, hogy hasonló emlékeket felidézzek, talán csak Ninával (a régiek tudják kiről van szó) volt hasonló élményben részem, hibátlan volt minden.
Ami viszont nem tetszett és szerintem változtatnia kéne rajta, persze mindezt csak építő jelleggel írom, nem bántásként, szóval, hogy a holtidőben nem volt eléggé kommunikatív, ill. a folyamatos telefonnyomkodást sem tudom tolerálni, eléggé feszélyezve is éreztem magam emiatt... szerintem elvárható, hogy legalább abban az egy órában bekerüljön a fiókba a teló.
Az is lehet persze, hogy csak én nem voltam neki szimpatikus, bár ezzel eddig nem volt problémám soha.
Ez az apró negatívum persze eltörpül amellett, amit élményben nyújtott a hölgy és megmondom őszintén félek visszamenni hozzá, mert függőséget fog okozni. :)
Üdv!
A Luca(40) nagyon odateszi magát,hogy neked jó legyen :)
Részemről ajánlott!!!
Na gyerekek,holnap az Arina30-ra ki fog rástartolni? :)
Ahogy elnézem egy igazi gyöngyszem :)
Nem vagyok hírdető csak tevedésből a hírdető aktiválásra nyomtam és nem lehetet korrigálni bocs
A címe: Romantikus 2 percesek.
Lufipukkasztástól a polgárpukkasztásig minden lesz benne.
De most tank, vagy BRDM2? :)))
Meg izé, értem hát.
Ezt nem sértésnek szántam, hát szegények fele annyi pénzért 2x annyit dolgoznak!!! Te demagóg.
Blau !!!Monic vagyok nagyon szepen koszonom !!!!
Üdv!
Új tag vagyok, még nem voltam senkinél.
Mint a nevem mutatja, az idősebb hölgyeket keresem.
Rögtön fel is teszem a kérdést, hogy Luca (40) illetve Micus (34), a két hölgyről tudtok valamit mondani ???
Fanny (22) -nél járt már valaki? Vélemény?
Èn is osztom Gróf kurátor véleményét voltam a hölgynél igaz vagy 5 éve lepakoltam a lét 12 kikiáltáson .Volt ott minden a palettàn .de anyafi az már idegesítette egy kör után már siess már meg igyekezz .Na jó gondoltam döngetem még kicsit .A végén búcsu és még borravalót is akart kérni .Na ez már a vég volt ,más szolgáltatónál minimum 2 óràt kaptam volna.Mint utóbb Kitti 38 nál jóval az időn túl lèptem de 2 kanyar belefért nyafi nélkül.Most Nyíregyházán rendel.
sziasztok skacok!
Niki 19 nél volt már valaki Győrben? Épp csak most érkezett, de hátha már vki megkóstolta. Előre is köszönöm az infót.
Volt mikor 13 Tifani23 nevű versenyző volt egy időben fenn. Összes hirdető nem egy személy, volt köztük a fotója alapján mozdony szőke is. Rutinosabb makktársnak már több telefonja van és ugyanazt a versenyzőt más számon hívja fel újból és nem rögtön, legalább másnap, és nem fogják beazonosítani hogy már érdeklődött. Én távoli vidékről járok be és nekem elérhetőség, logisztika, lányok által nyújtott szolgáltatás miatt a nagy zöld ház a legszimpatikusabb szalon, bár a város távoli szétszórt pontjain lévő lányokat is látogattam és még látogatni fogom. Szerencsére a választék túl nagy és lehetőségeim képességeim pedig korlátozottak. Ami a zöld ház lányai illeti sajnos pár hónap és cserélődnek bár a munkáltatójuknak köszönhetően mindig szép vonzó lányokat alkalmaz. Megjegyzem volt már csalódás és meglepi is de annak ellenére a nagy zöld házba vissza járok.
forgatókönyv JÓÓÓ feltéve ha gusztustalan undóritóan szexista!
tankban pukasztunk lufit!
kispalack, nagypalack nemkell ! potoljuk a hiányát sok sok szexel
NA
izé
érted?
Na ezt jól megmondtad :D
Egyszer majd csak becserkészed :)
Ja-ja :D
De nem pont ő rá gondoltam :)
Jó erős falatnak néz ki :)
Majd oszd meg,hogy mit tapasztaltál :)
Már vagy 4 éve voltam Kitti 38 nál akkor még Debrecenbe rendelt .Szavak nincsennek borzasztó jó szolgáltató minden amit ell lehet éri csak erőd legyen véghezvinni .Türelmes vidám és nagyon ott van a figyelme az ügyfélre koncentrál.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van olyan nyíregyi csaj, aki lehet óvszer nélkül szexelni?
Előre is köszönöm a választ!
Kriszti 34 valami jót képek dögsek járt valaki ott