azért az durva hogy masszásra mégy egy hirdetöhöz és felajánlja hogy ha *** moderálva *** akkor akkor tiéd leszek egy teljes órára csak anyit erröl ha egy kiadós dugást akkarok akkor tudom kihez menjek amúgy meg csak egy jó masszást akartam volna.
azért az durva hogy masszásra mégy egy hirdetöhöz és felajánlja hogy ha *** moderálva *** akkor akkor tiéd leszek egy teljes órára csak anyit erröl ha egy kiadós dugást akkarok akkor tudom kihez menjek amúgy meg csak egy jó masszást akartam volna.
Ma dolgom volt Nyíregyen , gondoltam össze kötöm a kellemest a hasznossal hamár ott járok meglátogatom a Szofi nevü hirdetőt, erre ki van kapcsolva a telója amikor próbáltam hívni, még rápróbáltam vagy 15 alkalommal egész nap, de semmi ....... ilyen az én szerencsém :(((((((( na de hátha holnap dolgozni fog és akkor talán... összejön a dolog !
Szia! Amikor legutóbb voltam Lénánál azt mondta, hogy a Balatonra megy nyaralni egy hétre. Szerdán jön vissza, aztán gondolom megint rendel.
Jeny (19) :
Krisztin (32) :
Gina (18) :
Jázmin (30) :
Zara (19) :
Ha valakinek van bármilyen infója bármelyikükről, azt nagyon megköszönném! Elégedettség, ajánlás, minden jól jön, köszi előre is.
Sziasztok! Szilviről annyit, hogy nekem pozitív tapasztalatom van csak vele, igaz, nem szolgáltatás, hanem legénybúcsú-tánc-műsor terén vettük igénybe őt, lelkes volt, megbeszélt időpontban pontosan érkezett, és még a kellékek hiánya sem zavarta, megoldotta könnyedén. A szervező szerint rugalmas volt, igaz, ő előre is jelezte, és folyamatosan tartották a kontaktot. Tehát nem beszélnék le róla senkit, sőt, magam is gondolkozom, hogy meglátogatom... :)
Sziasztok nem tudjátok hova tűnt Léna 21?
Ez nem lehet kérdés! Alma! Ott megkapod a magadét!
Hiába a bájos külső a képeken mint pl Cathy vagy Nelly( mézes , májas pofi) a feltételezett hajcsárok elég jó visszatartó erővel birnak. Gondolom nem csak nálam. Úgyhogy pozitiv beszámolót mig nem olvasok messze elkerülöm őket.
jocc88 sokhelyen azért kell a telefonban mindent de mindent megbeszélni mert jó munkás hölgynek jelentenie kell a főnöknek hogy mennyi ajándék néz ki. AZ ilyen helyeken vagyunk a legjobban madárnak nézve. Mindig máshol rendelő lányoknáál sajnos ez pakliban benne van nagyon.
Mondjuk olvasom ,hogy lejáratás de azért én ha igy járnék nem irnám ki a fórumra ,hogy figyeljetek beválalltam egy csajt óvszer nélkül és tripperes lettem :))) azért ez gáz, meg elég nagy felelőtlenség is egy ilyet beválallni a vendégnek !!! Most is van olyan hirdető itt aki húsz mátyásért cserébe mehet óvszer nélkül a szex nála, de azért....................akinek erre van igénye jobb lenne ha tartana egy barátnőt vagy élettársat esetleg feleséget :) ott mehet a gumi nélkül szex : orrba, szájba, oldalba, hónajba, tokajba :)))
Sziasztok!
Még nem volt ilyen jellegű látogatásom, de szeretném kipróbálni. Pécsen széparcú, fiatal magyar lányt kit ajánlotok? Eddig Virág, Kiara, Ninettke és Linda keltették fel az érdeklődésemet, masszőrök közül Johanna. Kérlek írjatok Róluk! Köszi
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését (Hanna, Gitta) !!! ***
Voltam a Natyka 19 nevezetű lánynál és gondolatlanul ovszer nélkül történt meg minden... Az a lényeg hogy az a cig*ny ku**a tripperes!!! Ne csináljátok gumi nélkül mert am anélkül vállal mindent mert igy jártok mint én!! :(( Nem érii meg!!!
Zita (48)
ajánlott milf kategória, közvetlen, normális, nagyon kellemesen franciázott és az aktus alatt is minden jó volt. Vékony, feszes bőrrel feszes seggel.
kellemes meglepetés voltál, még jövök!
Sziasztok!
Már írtam Kata 26 kisasszonyról, de minél többször van szerencsém hozzá, annál több pozitív élménnyel gazdagodom nála. Rendkívüli módon tiszta. igényes, nála a vendég igényei a legfontosabbak, nagyon korrekt mind idővel, mind a megbeszélt opciók tekintetében. Ráadásul a természet adta szépsége (smink nélkül) annyira elvarázsolja a férfi embert, hogy jó ideig nem is tud másra koncentrálni. Szerintem minden halandó vágya egy ilyen isteni nővel ágyba bújni, akinek megadatik, éljen a lehetőséggel.
Tovább nem ragozom, mert lehet, hogy egyesek félreérthetik, én a személyes élményeimet ill. tapasztalataimat szerettem volna megosztani.
Üdv !
Üdv!
A Nina26-ról milyen információk vannak?
Jöhet privátba is :)
Köszönöm.
wow! Figyeljétek carmen 29-et tud valamit!! Legalább 3 különbözö nyíregyházi és debreceni lány képeivel hirdet ésss FOTÓGARANCIÁS
Akik az apróhirdetésben szerepelnek, az összes esélytelen... retusált képek!!! nagyon nagon retusáltak :D
Sziasztok! Azt meg tudja valaki mondani, hogy Szofi(21) Győr melyik részén rendel? Köszi előre is.
Sziasztok! Én voltam párszor a vulkánházban több lánynál is. Akiktől kérdeztem, hogy mást is vállalnak-e Laura, Barbi, de nemmel válaszoltak. Laurát meg lehet maszírozni, de semmi ujjazás. Nagyon jó teste van és még suliba jár.
Soha,SOHA nem adok előre ajándékot! Ezt már a telefonban letisztázom és ha előre kéri akkor távolról elkerülöm a hölgyikét! Ne hagyd magad,mert az ilyen picsák csak lehúzzák az embert és lehúzzák a többi tisztességesen dolgozó lányt is.