Jessy (25) valaki?
Jessy (25) valaki?
Na kíváncsi vagy, mi lesz ebben a szabálysértő... ezúton is köszönettel a moderálásra küldőnek! Fáj az igazság vagy mi?
Mindenkinek más jön be és ez így van rendjén. Más igényekkel megyünk a lányokhoz. Egyben viszont egyetértünk mindannyian. A lehúzás csúnya dolog! És sok-sok lány azt hiszi,hogy elég,ha csak szépek. Nem elég! Nem huszon éves csitrik vagyunk. Igényekkel megyünk a szolgáltatókhoz és elvárjuk,hogy azért a nem kevés ajándékért igenis megdolgozzon a pénzéért! Hiszen Ő van értünk.
Bocsi, ha így jött le. Nem volt semmi hátsó gondolatom. Amit leírtál, azzal teljesen egyetértek. Egyértelmű, hogy a pénzért vett"szerelem" sosem lessz olyan mint a szívből jövő. Amit az itteni lányoktól kapunk, csak pótlék és én is azt mondom, akinek nincs rá szüksége az ne vegye igénybe. Én csak arra gondoltam, hogy akik itt írnak a fórumba meg egyáltalán ezt az oldalt nézegetik, azért teszik mert érdeklik az itt hirdető lányok. Mégegyszer bocsi!
Komolyan nem értem, hogy miért ennyire fontos, hogy ki hol rendel melyik részén a városnak...
Mintha Győr akkora lenne hogy egy egész napos utazást venne igénybe egy Belváros-Adyváros útvonal :)
vagy mindezt megkérdezni a telefonban nem tart 1 percig és ha már ott van érdeklődhet még a többiről
2-3 éve voltam nála.Csinos csaj, de nagyon lekezelő. nem válál semmit.kézzel keményít utána csak gumiban nyomja.Láttam már Kecskeméten, Győrben, Szolnokon is hírdet.Azzóta lehet jobb a szolgáltatás, bár kétlem.
Miért érzem úgy, hogy körbeírva célzol arra ha nem megyek, majd megbánom!? :-)
Más vélemények is vannak róla, kinek zsánerei köreibe tartozik más lányok melett, viszont a többi lány egy részét is "ismerem", volt szerencsém, nem vagyok eldőlve tőlük, az a egyszer voltam de többet nem megyek átlagos típusok. Az *ngyen lányok többet produkálnak, mint ők, a semmiért meg miért dobjak ki ablakon. Kb 15 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hány lány produkálta valóban azt, amiért p*rkálsz, nem sok van. Akinek meg az ilyenek jönnek be, és így ír ajánlott pozitív vélemény más lányról (és itt most nem rád gondolok) hát nem is tudom, számomra nem igazán meggyőző, mert tudom mire lehet számítani. A külső meg semmi csak egy álca, látsd Nati, Szilvi, Sunny, Mia, Stella, Lili...stb, ráadásul valljuk be, Ninetke is inkább tartozik az átlagosak közé, sem mint a bombázókhoz.
Szóval így vakon úgy érzem, semmit nem vesztek ha kihagyom... :-) De köszi a lekesedést.
Szerintem örömmel elárulja, ha felhívod.
És ha jól lárom a telefonszámát sem kell órákon keresztül kutatni. Elég a képre kattintani és a felugró ablak teteje fele egy csíkban a neve mellett megtalálod.
Esetleg Anita (22)-t volna érmes megkérdezni.
Bella20- azonos Amina 19-20. al. több néven hirdetett új számmal ás rendszeresen változtatja nevét.
Sziasztok! Azt meg tudja valaki mondani, hogy Anita (22) Győr melyik részén rendel? Köszi előre is.
Az más! Akkor ne keresd fel! Legfeljebb kimarad az életedből.
Eddig kibírtam, ezek után is kifogom. Nem létszükség, csak kíváncsiság. :)
Na ez jó mondat lett :D elnézést a Hölgytől ha olvasná.
Igen, Kata egy kurózum kecsón. Mennék is hozzá megint, csak kurvára nincs pénzem :)
Tisztelt Hirdetőink és Látogatóink!
Kérjük, hogy a csevegéseket a Csevegés topicban szíveskedjenek folytatni, ott nem lesznek moderálva.
A hirdetők pedig az olyan jellegű közlendőiket, hogy mikor lesznek... az üzenőfalon tudják megírni, ott szintén nem lesz moderálva.
Köszönettel
Ugyanaz mint velem...az enyem is mindig moderalva van :D
Valakinekmnagyonncsíped a szemét... :)
Viccesek ezek a moderálgatások..
Jessicáról írnál bővebben? köszi..
Hali Staffi!
Én is jártam így kb. 2 hete. Majd pár nap múlva értem el, de sajnos akkor már nem tudtam menni! De ami késik nem múlik :D
Hali