Jazmin 33-hoz beneznek meg a heten, hozzaallasarol turelmerol kedvessegerol mit enged mit nem, mennyire orafuggo tudna valaki infot adni? Koszonom.
Jazmin 33-hoz beneznek meg a heten, hozzaallasarol turelmerol kedvessegerol mit enged mit nem, mennyire orafuggo tudna valaki infot adni? Koszonom.
Sziasztok! Tegnapi élmény, amennyire lehet tárgyilagos, és nem részrehajló megosztása:
Néhány héttel ezelőtt már próbálkoztam Nóra meglátogatásával, de akkor nem jött össze.
A fórumon leírtak, és a chat-en beszéltek alapján úgy döntöttem, hogy teszek még egy próbát. Az ötletet tett követte, a könnyű telefonos egyeztetés után meg is kaptam az időpontomat. A tegnapi reggelen a már jól ismert "Kagylós" háztömbnél a bejelentkező hívásra megkaptam a kódot, és irány felfelé.
Várakozással telve értem az ajtó elé, amely mögött egy szép arcú, a képeknek megfelelő lányt találtam, aki élőben sokkal jobban néz ki mint a fotókon (bár azok sem rosszak).
A formaságok tisztázása után irány a fürdő, ahol az arra érzékenyek egy új, a réginél sokkal baráságosabbnak tűnő mosógépet találhatnak. A többi a "szokásos": tusfürdő, törölköző (számomra legalábbis) megfelelő választékban és méretben. A lényeg viszont a nagyszobában várt rám, igen csábító fehérneműbe csomagolva. A klímát elősegítő venti még ebben a korai órában is jótékony hatású volt, de azért eljött az a határ, amikor már tehetetlen volt :)
Rövid, de velős (és szükséges) beszélgetés után más került előtérbe. Nehéz megtalálni a megfelelő szavakat, de szerintem Nóra a vékonyabb lányokat kedvelők számára az ideális testalkatot személyesíti meg (formás, tenyérbe illő cicik, kerek, feszes fenék). Egymás testének felfedezése sok örömet tartogatott, nekem legalábbis jólesett a nagy melegben a nyalakodás, azt már csak remélem, hogy ez kölcsönösen kedvező tapasztalatokkal zárult... Lustán, és önző módon lovaglásban indultunk neki a további felderítésnek, amely közben a nyelvek is heves csatába bonyolódtak. Többek között a szemeinek is köszönhetően ("veszedelmes" nézése van: a szemedbe néz, és a vesédbe lát...) ebben helyzetben kerültem a legyőzött állapotba, eljött a vég, amit nagyon kellemes beszélgetés követett. A második felvonás kimaradt, de jó eséllyel nemsoká be lesz pótolva...
Összegezve: árak szokásosak. Kellemes élményben volt részem, amit az előzmények után valóban kár lett volna kihagyni. Meglehet, mások mást hoznak ki belőle, de nekem ez így volt tökéletes, egy csinos és fiatal Nővel.
Tudomásul vettem
Nagyon türelmes, nyugodt, odaadó hölgy. És a nőiessége mindent visz.
nem kellene az ilyeneket innen figyelmeztetni,hogy ez nem egy korrekt hozzáállás?? ha ezt csinálja,nem hirdethet x ideig. kész. nem csak moderálni kellene.
Oda nem megyek utánna :) :)
Sziasztok!
Győrben kit tudnátok ajánlani aki szó szerint kivégzi a velem egykorút?
Köszönöm a választ!
Zita 29 egy ideig Békéscsabán rendel.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy van-e valakinek személyes tapasztalata a következő lányokkal kapcsolatban: Lolita 23, Nelly 22, Csilla 24, Alexandra 18.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Lessz !! Nyugi ;)
Szerintem már nem olyan szégyenlős mint anno. De hidd el nagyon jóóó! Úgysem fogod kibírni, hogy ne keresd fel!
Miért nem hívod fel? Van telefonja!
Daniella nagyon eltűnt...???
Hali! Szerintem tök korrekt, viszont csak maszíroz( legalábbis engem) a vége happy end, nekem nagyon bejött!
Ma majdnem egész nap hivogattam a Zita 29 -et, kiváncsi lettem volna mennyiért kínálja a bájait !! De ki volt kapcsolva sajnos :( na mindegy, de remélem a Gréta 23 közelebb fog jönni a megyéhez, mert azért Debrecenbe nincs kedvem most átkocsikázni, mert ezt a lányt mindenféle képpen blokkolnám :) :)
Kinga 27 fijatal gizda pipihusi. valakinek infója?
Személyes tapasztalat nincs de 2 dolog is van ami nem túl bizalom gerjesztő: non-stop elérhető és màs néven màr hirdetett. Mondjuk egy pozitív beszàmolónak én is örülnék mert csìni kis darab az egyszer biztos.
Az volt fura, hogy régen Ninetke h*rdető volt képrészletekkel, aztán meg egy Alíz h*rdetés egészalakossal, amit másnak gondoltam, most meg az egészalakos mellé jött a Ninetke név. Azt hittem, valaki "felvette" a nevet, hogy jobb legyen neki, ez zavart meg.
De ha Te vagy az, húúú... mit hallottam rólad. :P
Nem tudok rádírni, megtennéd hogy küldesz egy privit nekem? Amire akkor talán tudok válaszolni, kérdeznék néhány dolgot. ;) Leköteleznél.
Most komolyan : Mi abban a szabály sértő, hogy megírtam annyit Ninetke hozzászólására, hogy hamarosan újra találkoni kéne ?
Szia,
konkrétan mondták, hogy más van a képeken helyettük? És akkor megkérnek random lányokat, hogy ugyan jöjjenek már fel ebbe és ebbe a lakásba, vetkőzzenek le, álljanak be ilyen meg olyan pózokba, a fotós kollega meg csak úgy kattintgat párat; "teszteli a gépet"? Hát... nem tudom... talán inkább régebbi lányok képei, vagy saját, de régi képek... esetleg masszívan bele is nyúltak még