Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy változott-e valamit Melanie19 hozzáállása, esetleg javult-e a szakmai felkészültsége az elég kemény kritikák kapcsán?
Más! Szerintetek Lina30=Dóri30=Lina25 ugyanaz a szolgáltató?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy változott-e valamit Melanie19 hozzáállása, esetleg javult-e a szakmai felkészültsége az elég kemény kritikák kapcsán?
Más! Szerintetek Lina30=Dóri30=Lina25 ugyanaz a szolgáltató?
Helló !
Lili néven egy szép vékony lány hirdet most éppen Nagykanizsán de van mikor Kaposváron. Ő lenne az akiről szó van ?
Szia, nagyon szívesen megismernélek ha lehet 😊
sziasztok
Petra, ALiz sorolhatnám még milyen neveket fordult meg, de a telefonszám változatlan.
Valaki járt már nála?
jöhet privben is
köszönöm szépen
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy hármast két hölggyel. Tudnátok egy ajánlani debrecenben két lányt?
Üdvözlet Kollégák!
REgina30
Valaki járt nála, jöhet priviben is az üzi
köszönöm szépen
Boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgynek! :)
Boldog Nőnapot kívánok minden kedves és kedvetlen hölgynek! :)
Hali! Olcsó??? Mi az az olcsó??? Én bonyhádra járok 5k a tarifa nem egy nagy műsorú a hölgy és nem is szexbomba de a célnak megfelel.
Boldog nőnapot kívánok hölgyeim🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌷🌷💐💐💐
Boldog Nőnapot Hölgyeim!
Boldog Nőnapot Hölgyeim!
Íz(le)lések és lövések :-)))
üdv:
spray
fruzsina 24 nyugodtan mehetel korrekt a hölgy barátnős nagyon rendes türelmes 10/10 ha pontozás lenne AJÁNLOT!!!
Sziasztok!
Valakinek Fatima (kor 23) nevezetű hölgy hirdetőről van valami infója? (Tel.szám vége 7097)
Szívesen olvasnék róla egy kis értékelést. (: Már többször néztem.
Sziasztok. Volt már valaki itt Nyíregyházán a Fruzsina 24 néven szereplő hölgynél? Szolgáltatás, megbízhatóság?
Melanie19 Gyönyörű. Vékony, formás, puha, szexis. De ezzel el mis mondtam minden jó tulajdonságát.
Nekem valami nagyon gyanús. Lehet naiv, tapasztalatlan vagyok, de.... Kapásból besötétített, a puncijához hozzá se lehetett érni (mintha titkolna valamit), belülről nagyon furcsa érzés volt, szűk, nedvesség mentes, olyan mint egy szoros zseb. Van az a képe amin hátulról van és a falnak támaszkodik. Nagyítsátok már ki, mi az a vaskos valami a lábai között?
Biztos, hogy születésétől fogva nő? Elnézést ha hülyeségeket beszélek, de belém bújt a sanda gyanú és eléggé zaklat a gondolat... Nyilatkozhatnának tapasztaltabb makktársak.
Hibátlan.....
sziasztok dolli 23 Debreceni szökeségnél járt már vki vagy infoja vkinek van rola semmit nem találok seholsem ?