sziasztok dolli 23 Debreceni szökeségnél járt már vki vagy infoja vkinek van rola semmit nem találok seholsem ?
sziasztok dolli 23 Debreceni szökeségnél járt már vki vagy infoja vkinek van rola semmit nem találok seholsem ?
Foglalás megtörtént.
adatlap, kép stb. nélkül nem lesz egyszerű
Semmi bajom a szájrapuszival, sőt!! Csak meglepődtem, mert nem szokványos, h arcra puszi helyett a szájoncsókolást erőltesse a kedves hirdető...
üdv:
spray
Sziasztok!
03.18-03.22-ig, Nyiregyházán igényes lakás egy fő részére, foglalható.
viber:30-3955804
Szia. Debrecen fórumon van róla info
Sziasztok!
Mérivel akinek esetleg volt már személyes tapasztalata szivesen meghallgatnám!;)
Taplónak én se mondanám. Inkább csak úgy, hogy a barátnő feeling nem ilyen. A beszélgetés része sajnos elég minimál. Ha kérdeztem válaszolt, ha próbáltam valami viccessel oldani hangulatot akkor kedélyesen nevetett rajta egy rövidet, de ennyiben kimerült a kommunikáció részéről. Vagy ahogy a kolléga írta alant szimplán csak nem voltunk neki szimpik.
Ettől függetlenül készségesen torokra veszi az ember fiát kérés nélkül, szóval ha valakinek ez a része a lényeges akkor hajrá hajrá.
helló
amúgy rendes a csaj, nem tapló, lehet veled volt az csak, de én szája szoktam lőni nem fejen :D :D
Látod ez eszembe sem jutott. Gyors ki is próbálom köszi a tuti tippet!
Faxra esetleg reagál? Vagy próbálj ajánlott levelet küldeni :-)
Sziasztok! Tud valaki 60 esetleg 70+ os szolgáltató a környéken??
Sziasztok!
Jenny 24-nél volt már valaki?
Sziasztok kapuvári transzi fiú vagyok ismerkednék urakkal:)
Mibajod a szájrapuszival? 😀😀😀
Azt Írja, hogy telefonhívásra nem reagál.
Írtam neki, de semmi válasz.
Méri 50
Blokkolás néhány héttel ezelőtt a nyolcadik emeleten történt (azóta úgy tudom, elköltözött). Kor stimmel. Arc átlagos, kedves mosoly. Érkezéskor puszi.....én hülye, arcra próbálkoztam, de addig cselezett, míg csak szájra adta vagy kéccer.
Termetre alacsony, kedves nő jó fiiilinggel, aki érti a humort.
Zuhanyzás után az ágy szélére ültettem és eléállva kaptam finom franciát; a saroktükör pont jó helyen volt:-P. Ágyra kerüléskor szólt, h a melltartót nekem kell eltávolítanom, ha akarom..
Nagy, természetes, feszesbőrű cicik, finom bimbók. Punci finom, ízletes, a hölgy élvezte ahogy nyelvvel kényeztettem.
Fordulás után paciban lőttem is, itt végem lett: rég voltam nőnél és jól is lovagol a lobogó cicikkel.
üdv:
spray
Komoly hirdető lehet... "videó forgatásra is" aztán "nem szeretném: kamerázás"
Sziasztok, az apróban hirdető Emesével van valakinek valami tapasztalata? Köszönöm szépen, privátban is jöhet válasz, további szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Méri 50-hez volt már valaki? 🙂