De hamar értékelte valaki a kérdésemet..............................
De hamar értékelte valaki a kérdésemet..............................
Korináról (A Bajcsiba rendel) infótok? Privátba is, köszi! Már 2 hete nem találom?!
Sziasztok,Inkáról esetleg valaki? :)
Kerol (19) ès vagy Alexandra (24) között vacilálok, valaki tudna vèlemènyt adni róluk?? Akár privátban is, köszi
Jázmin? Copfos Tiffany(ő tetszik a legjobban)? Evelin? Izabell? Noémi? Melyikőjükhez menjek?
A moderálás alatt a fiatalt érzettem, nem tom mi rosszat írhattam.
Nézegettem a lányokat, de mivel még egyiknél sem voltam, ezért kérdezem, melyikőjüket ajánlanátok. Aki elég odafigyelős, de közben meg elég vad is.
Maryann 36 Veszprém. Hmm azok a bimbik... :) Majd szétpattannak,szeretem az ilyet. :D Ráírtam priviben a múlkor,hogy nagyon szexik a cickók,de nem írt vissza. Végülis mindegy,túl messze van innen. A Miss World-ért sem mennék Debrecennél messzebb. :D
A legszebb :D
Karin 35 nekem elég fura. Egyszer Jill, egyszer Karin. Mire jó ez? Jövő héten lehet Jenő lesz!
Sziasztok!
Kit ajànlanàtok nfvsz 30+ kategóriàban, jó ***moderálva***???
Szofi 24: staffi mondta hogy szep lany.. ma felhivom. Megnezem magamnak a hölgyet. :) staffi sorry stipi stopi :)))))
Majd elfelejtettem : Veronika 21 Pécs: Sajnos nem tudtam akkor elérni. De igyekszem! Aranyos csaj. Megyek majd. Remelem addigra bebarnul :) Vagy besotetedik a haja... Virag 21-hez akartam még menni, de már nincs sajna. Ott olyan popsi volt, hogy csak pislogtam. :)
Tehát:
Gréti 37 Debr. : Feszes test. Tiszta lakas. Sol fiatal irigykedhetne. Tenyleg jo a teste. Minden rendben volt, szerint megyek még.
Kendra 25 Pécs: Sokan irtak negativat. Jo csaj pedig. Nagyon tetszett. Rendes! Kerek popsi feszes cici! Lehet menni.
Egyelore ennyi, Vivien 23-rol van valakinek infoja? Igaz szöszi, de hat a teste.. na johet privatba is.
kezdek belejonni ebbe meloba :D
És akkor eredmény:
Martina (25): Nagyon jól masszíroz, viszont ruha végig marad rajta. A francia levezetés feláras, de ügyesen csinálja. Sőt, nálam valahogy úgy elkapta, hogy egyből gyorstüzelőre álllította a fegyvert! Szofi 24 után nekem number 2. Víztorony környékén van, viszont kéró teljesen ok.
Nóra (25): Apróhirdetésben található. Egy nagyon aranyos szöszi, vékony, jó alakú, csinos, tenyérbe illő mellekkel.
Nekem arcra nem igazán jött be, pedig nem csúnya, csak egyszerűen nem az esetem. Jahh, és a 25 év itt végre tényleg 25 év!
Az együttlét nagyon jó volt, kémia stimmelt, öröm volt látni, hogy élvezte, amit nyújtottam. Helyszín: nálam. Nekem 10/8.
Élmény Masszázs - apróhirdetés: Diszkréciót tekintetbe véve nem részletezem - 40-es, régi versenyző. Régebben aktív hirdetőből okkal avazsált 'apró'-vá. Francia + egyéb kényeztetés csillagos - aktusra nem kell számítani. Helyszín: Jósa
Marilyn (29) - lófaszt 29! 4-5 év pluszt szerintem mindenki itt a fórumon megtanult feldolgozni, de ez itt legalább plusz 10! És pont ott rendel, ahol már írtam korábban: felvételi követelmény + 10 év életkor az adatlaphoz képest! Pedig összességében nagyon jó a hölgy. Odaadó, figyel rád. Nekem olyat nyújtott, mint amit eddig nagyon ritkán tapasztaltam. Nem csak masszázs van, de komolyan figyelni kell az extrákra az árképzésnél.
Akikhez pedig nem mentem:
Vivien (23) - Kevés intelligensebb hölggyel csevegtem telefonon.. A kórház környékén található, ismert rendelőben. Rendesen zavarba hozott azzal, hogy személyesen beszéljük meg a részleteket, hogy mit nyújt és hogyan, de teljesen megértem - sőt, értékelem is, hogy nem válllal akárkivel, akármit. Nekem nagyon szimpatikus a hozzáállása - talán lesz még szerencsénk egymáshoz.
Dia masszázs - apróhirdetés: Most lehet, hogy életem numeráját hagytam ki, de amikor leegyeztettük a helyszínt (egy elég népszerű és drága hotel) nekem nem jött át, tekintve, hogy nem alkalomszerű volt a szoba bérlése.
Szóval nehezen tudtam összeegyeztetni egy napi 7-10k-ba kerülő szállodai kérót egy 'apró'-val..
De ez lehet, csak az én bajom..
Eszter (24) & Jennifer (23) = konzervgyár környéke - ahová ugye jó érzésű makktárs nem megy - de aki kihívásra vágyik 7/12-esek és még aranyárban mérnek smárt is..
Szofi (24) meg fakk.. Amióta szépet meg jót írtam róla, azóta nem tudom elérni. :)
Érdeklődni steretnék! Valaki tud valamit Daniellárol? Régebben voltam nála többször is. Lesz e még? Szívesen meglátogatnám mert szerintem Nyíregyen a legjobb! Ha valaki bármit tud azt szívesen meghalgatnám akár privátban is. Hálás lennék érte, köszönöm.
Sziasztok! A nyiregyházi Kedra19 röl tudtok valamit, eltünt az oldaról?
Kurvára lelaktátok ezt a fórumot, kb 10 hozzászólásból vagy három releváns..
Csak próbálgatom, de szerintem a 'közösség' funkció (itt baloldalt) jobban bejön az ilyen tracsipacsira.
lina 22? kicsit olyan *** moderálva ***lányosnak látszik. talán az? csak érdeklődöm,milyen a lány? ki volt már vele?
Két lány között filóztam,végül választásom Soffy 24 - re esett... Megérzés... És nagyon jó választás volt... Vérprofi,szép arcú,nagyon dögös kiscsaj... Végre egy olyan lány,akihez biztos megyek még,ha lesz... Mert sokáig nem lesz itt... Árak sem vészesek,főleg a levágott műsorhoz képest... :) Két negatívumot tudnék mondani,de ez csak az én mániám... Nekem egy kicsit túl nagyok voltak a cicik,de élőben is szépek,és természetesek... És szex után kicsit jólesett volna,ha még úgy marad egy kis simogatásra,de én csesztem el,hogy kértem egy kis kólát... :) Amit érkezésemkor is kérés nélkül felajánlott... :) Képei alapján filóztam kicsit,de élőben nagyon bejött... :) Nos,aki a fiatal,tényleg szexis csajokat szereti,azoknak nagyon jó választás... :) Mert aki jó,az jó... Végre egy igazán említésre méltó lány... :)
léna 21,vállalható fiatal szőke cica :) még beszélgetni is lehet vele. mondjuk barátnő feelinget azért ő se ad. tényleg ő van a képen.